bauca Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Vidva si še kuj nista dobra ? ah .... :cry: hmmm kdo vidva = ? .. kuj dobra = ? :oops: kdo vidva = ? = Ti in Stigmata .. kuj dobra = ? = (po štajersko povedano je to blo) = kar dobra Lp biba :twisted:
Guest 1 Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Vidva si še kuj nista dobra ? ah .... :cry: hmmm kdo vidva = ? .. kuj dobra = ? :oops: kdo vidva = ? = Ti in Stigmata .. kuj dobra = ? = (po štajersko povedano je to blo) = kar dobra Lp biba :twisted: aha, tako je s tem - torej: nisva si dobra, ne to imaš prav - meni je cilj zabava & to je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stigmata Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Jaz pa kot ponavadi, nimam ciljev :roll: tako de tudi tu nisem izprsla :? :wink:
Zok Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 hmmmm... ...tale tema je pod LJUBEZEN... ...in ponavad se folk k si je vsec zeza v glavo... ...stigmata, dobr d te vsaj prblizn poznam (ce sploh te), drugac bi si se kj mislu... :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol:
Guest 1 Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 PEEEPEEEEE !!! kaj je sedaj a ne najdeš metuljčka? :D
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Ne, zatakmašno srajco sem zažgal :( Zdaj mam pa samo še trenirko, bele štumfe & mokasine. Ne bo šlo tako. Ipaq pazim na imiđ! B)
Guest 1 Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Ne, zatakmašno srajco sem zažgal :( Zdaj mam pa samo še trenirko, bele štumfe & mokasine. Ne bo šlo tako. Ipaq pazim na imiđ! B) <_< zakaj pa kuriš srajce, če smem zvedeti? in koliko časa misliš da bo trajalo, da si nabaviš novo? torej v trenerki, belih štunfih in črnih špičakih vsekakor ne gre :rolleyes: no popedenaj se in mi sporoči, ko boš tako daleč, da vidva z nevidnim človekom na nevidnem trapezu prevzameta svojo vlogo v ringu :D
Guest 1 Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 A SEM KAJ ZAMUDILA? :unsure: ohohooooo, kdo se je pojavil spet na sceni :P :P :P seveda si zamudila! kje se pa toliko časa potepaš? pepe, nevidni človek in moja malenkost smo že ćisto obupali, v dobri veri, da si se zakopala 10m pod zemljo od strahu in groze :ph34r:
Pravokotar Objavljeno Maj 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 A SEM KAJ ZAMUDILA? :unsure: Niti ne. Lahko se začneš počasi ogrevat. Kako pa kaj kondicija? Zadnje čase te nisem videl tekat po forumu :huh: Si bila mogoče na višinskih pripravah? ;) :D :D
Guest 1 Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 A SEM KAJ ZAMUDILA? :unsure: ja kje si pa zdaj spet? a iščeš po forumu pomoč? pokliči bauco, pa neno.. gremo eno "simultanko" če si za to a ja, saj verjetno ne veš kaj je simultanka.. ali pa?
Guest 1 Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 evo ni je več - je že spet popihala :angry: jaz sem pa mislil, da bo spet hec :o no gremo spat.. če je ni, je ni.. :o :o :o
stigmata Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Dragi moj jaz mam kaj bolj pametnega za počet kot pa čakat kaj boš povedal! :P
Guest 1 Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Dragi moj jaz mam kaj bolj pametnega za počet kot pa čakat kaj boš povedal! :P :D :D :D :D heheeeheee kdo ti je kriv srčece.. :D :D :D "Trpi" bi rekel Ice :( :( :( :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se