bauca Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Men sam zanima od kot imate slikce v avatarju .... ker imajo nekatiri svoje in nekatiri .... no, ne svoje .... :D In če nimate svoje - čigava je .... :roll: Lp biba :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zrime Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 čigavega pa imaš ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 hehe, js sn tole narisu med eno izmed dolgocasnih ur nemscine, pol sn pa doma skeniru pa mal se dodelal, pa je to to... :D 8) od kod mas pa ti, Bauca?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Ko (če) me boš kdaj videla v živo, ti bo hitro vse jasno :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Ko (če) me boš kdaj videla v živo, ti bo hitro vse jasno :wink: Ker bi bila prevelika gužva, pa telefon bi mu nonstop zvonil, če bi se pokazal v vsej svoji lepoti..... 8) Alla 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
F1voznik Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Honda VFR pripravljena za potovanje, slikano pred dobro gostilno v Kranjski Gori. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Alla, se mi samo dozdeva ali ti spet iz glave poganja nekaj....čudnega :?: :shock: LP, Ledenko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Pa zakaj vedno mislite, da mam nekaj za bregom? :? A je res nemogoče slišat pohvalo od mene?(in verjet :!: ) :shock: :? :? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Men sam zanima od kot imate slikce v avatarju .... ker imajo nekatiri svoje in nekatiri .... no, ne svoje .... :D In če nimate svoje - čigava je .... :roll: Lp biba :twisted: moj avatar = jaz pred 25 leti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Pa zakaj vedno mislite, da mam nekaj za bregom? :? A je res nemogoče slišat pohvalo od mene?(in verjet :!: ) :shock: :? :? Alla Nenene, bogobvaruj Alla, kesam se, bom šel na Brezje, po kolenih, če je treba, samo da ne boš otožna. Najbrž je bila samo fatamorgana, pa moje stare učke, ki tako dolgo zro v zaslon, da se jim sfuzla....to bo to! Sem prečekiral. Nič ti ne poganja, definitivno ne, in če bi kdo trdil kaj nasprotnega, je navaden umazan obrekovalec, kverulant, pa še kaj hujšega... Za konec pa, kot je znal v svojih najboljših časih zagostoleti nam vsem ljubi Oto Pestner: Alla, bodiva prijatelja :wink: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Hvala PEPE......resnično mi je v čast, če me šteješ za svojo prijateljico..... :D 8) Alla 8) P.S. Pa hvala za nov avatar.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 No, zdaj grem pa lahko spančkat :) BTW, imaš čeden avatarček. Kje si ga pa dobila?? :wink: Nočko, PEPE PS: šele kasneje sem uzrl tvoj PS. Avatarček je pa vseeno čeden! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Moj avatar je zelo star lesorez, ki predstavlja odina in njegova dva krokarja Huginn (misel) in Muninn (spomin) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 jest slikan na KP zvoniku ko oprezam za prehitrimi mopedisti :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 moj avatar = jaz pred 25 leti :) Če slikici narišeš par gubic, dodaš malo dlak po obrazu, podaljšaš lase, pa je enak kot danes :wink: :arrow: stari ti se spljoh nič ne spreminjaš :wink: pi es: moj je z arhiva na profilu :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Moja zadnja slika. :roll: Update :arrow: 2-krat dnevno. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Hja, s prjatlco sva ga mal biksala, pa so naj slikal. Fešta se zanjo ni dobro končala, zame pa toliko bolje! :twisted: :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Takole opravljen pa sem se namenil nekega lepega dne na koncert Željka Joksimovića... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 bravo skor vsem komentarjem do zdaj :lol: trenutno je moj A. pa preprost znak, ki se nahaja na vilici motorja, s katerima nabadam zemljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Ka te jaz vem... taka sem... bila... no ja :oops: ... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 bravo skor vsem komentarjem do zdaj :lol: :?: :?: :?: Ah, pa saj je vseeno. Nima veze. Forget it. Nočem vedet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 moj pa predstavlja mojo najljubšo žval: tigrčka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 moj pa predstavlja mojo najljubšo žval: tigrček Koga ali kaj? :shock: :? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Moj je pa čist tak kot jaz, vesel, žalosten ,nagajiv, tečen, simpatičen al pa zoprn. Kakor za koga ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 moj pa predstavlja mojo najljubšo žval: tigrček Koga ali kaj? :shock: :? :lol: OK: tigrčka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se