Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Men sam zanima od kot imate slikce v avatarju .... ker imajo nekatiri svoje in nekatiri .... no, ne svoje .... :D

In če nimate svoje - čigava je .... :roll:

Lp biba :twisted:

Objavljeno

čigavega pa imaš ti

Objavljeno

hehe, js sn tole narisu med eno izmed dolgocasnih ur nemscine, pol sn pa doma skeniru pa mal se dodelal, pa je to to... :D 8)

od kod mas pa ti, Bauca??

Objavljeno

Ko (če) me boš kdaj videla v živo, ti bo hitro vse jasno :wink:

Objavljeno
Ko (če) me boš kdaj videla v živo, ti bo hitro vse jasno  :wink:

Ker bi bila prevelika gužva, pa telefon bi mu nonstop zvonil, če bi se pokazal v vsej svoji lepoti..... 8)

Alla 8)

Objavljeno

Alla, se mi samo dozdeva ali ti spet iz glave poganja nekaj....čudnega :?: :shock:

LP, Ledenkohdicon.gif

Objavljeno

Pa zakaj vedno mislite, da mam nekaj za bregom? :? A je res nemogoče slišat pohvalo od mene?(in verjet :!: ) :shock: :? :?

Alla

Objavljeno
Men sam zanima od kot imate slikce v avatarju .... ker imajo nekatiri svoje in nekatiri .... no, ne svoje ....  :D  

In če nimate svoje - čigava je ....  :roll:  

Lp biba  :twisted:

moj avatar = jaz pred 25 leti :)

Objavljeno

Pa zakaj vedno mislite, da mam nekaj za bregom? :?  A je res nemogoče slišat pohvalo od mene?(in verjet :!: )  :shock:  :?  :?  

Alla

Nenene, bogobvaruj Alla, kesam se, bom šel na Brezje, po kolenih, če je treba, samo da ne boš otožna. Najbrž je bila samo fatamorgana, pa moje stare učke, ki tako dolgo zro v zaslon, da se jim sfuzla....to bo to! Sem prečekiral. Nič ti ne poganja, definitivno ne, in če bi kdo trdil kaj nasprotnega, je navaden umazan obrekovalec, kverulant, pa še kaj hujšega...

Za konec pa, kot je znal v svojih najboljših časih zagostoleti nam vsem ljubi Oto Pestner:

Alla, bodiva prijatelja :wink: :D :D :D

Objavljeno

Hvala PEPE......resnično mi je v čast, če me šteješ za svojo prijateljico..... :D 8)

Alla 8)

P.S. Pa hvala za nov avatar.... :wink:

Objavljeno

No, zdaj grem pa lahko spančkat :)

BTW, imaš čeden avatarček. Kje si ga pa dobila?? :wink:

Nočko, PEPE

PS: šele kasneje sem uzrl tvoj PS. Avatarček je pa vseeno čeden!

Objavljeno

Moj avatar je zelo star lesorez, ki predstavlja odina in njegova dva krokarja Huginn (misel) in Muninn (spomin)

Objavljeno

jest slikan na KP zvoniku ko oprezam za prehitrimi mopedisti :wink:

Objavljeno
moj avatar = jaz pred 25 leti :)

Če slikici narišeš par gubic, dodaš malo dlak po obrazu, podaljšaš lase, pa je enak kot danes :wink: :arrow: stari ti se spljoh nič ne spreminjaš :wink:

pi es: moj je z arhiva na profilu :roll:

Objavljeno

Moja zadnja slika. :roll:

Update :arrow: 2-krat dnevno. :wink:

Objavljeno

Hja, s prjatlco sva ga mal biksala, pa so naj slikal. Fešta se zanjo ni dobro končala, zame pa toliko bolje! :twisted: :twisted: :lol:

Objavljeno

Takole opravljen pa sem se namenil nekega lepega dne na koncert Željka Joksimovića...

Objavljeno

bravo skor vsem komentarjem do zdaj :lol:

trenutno je moj A. pa preprost znak, ki se nahaja na vilici motorja, s katerima nabadam zemljo

Objavljeno

Ka te jaz vem... taka sem... bila... no ja :oops: ... :roll:

Objavljeno
bravo skor vsem komentarjem do zdaj :lol:

:?: :?: :?:

Ah, pa saj je vseeno. Nima veze. Forget it. Nočem vedet.

Objavljeno

moj pa predstavlja mojo najljubšo žval: tigrčka

Objavljeno
moj pa predstavlja mojo najljubšo žval: tigrček

Koga ali kaj? :shock: :? :lol:

Objavljeno

Moj je pa čist tak kot jaz, vesel, žalosten ,nagajiv, tečen, simpatičen al pa zoprn. Kakor za koga ...

Objavljeno
moj pa predstavlja mojo najljubšo žval: tigrček

Koga ali kaj? :shock: :? :lol:

OK: tigrčka

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!