manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Heh, sej ob tokih ponovitvah že nimaš na A-kanalu nč gledat :) BTW- Megin bo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Anna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2003 No jaz si grem zaj zrihtat mojo slikco v avatarček .... sam ne se ustrašit .... Kisses Lp :twisted: Evo pa je .... minuta pozneje .... blah .... :roll: To sem jaz od danes z mokrimi lasmi .... torej ravnimi lasmi in ne s tisto mojo kodrasto čupo .... ahhhhhhh .... BOG MI POMAGAJ !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 uuuu, ta je zdržala celih 3 ure in 42 minut :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2003 uuuu, ta je zdržala celih 3 ure in 42 minut :twisted: Ktira ? :roll: Prejšna ? Sej ne vem če ne bo šla na zaj ker je ta tako grozna .... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 ... Prejšna ? Sej ne vem če ne bo šla na zaj ker je ta tako grozna .... :cry: Ta je čisto ql :) Zdej ko vsi neki menjate avatarje, bom pa še jest ga zamenjal... drugo sliko sebe bom dal :P evo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2003 No igralec dobrodošel med menjalci avatarjev :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2003 Manjak ..... nova slikca ..... ?! :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Evo, sem še jst zamenu slikco. Ta je a la ghost driver :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 ql :) A se greva ghost rider? :P sej jim bova pobegnila :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 @igralec-dobra fotka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Manjak ..... nova slikca ..... ?! :shock: Jp. In ta ostane :!: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Evo pa je .... minuta pozneje .... blah .... :roll: To sem jaz od danes z mokrimi lasmi .... torej ravnimi lasmi in ne s tisto mojo kodrasto čupo .... ahhhhhhh .... BOG MI POMAGAJ !! Bauca, kok s ti luštkana ... :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 No jaz si grem zaj zrihtat mojo slikco v avatarček .... To sem jaz od danes z mokrimi lasmi .... torej ravnimi lasmi in ne s tisto mojo kodrasto čupo .... Bibika, skrajno hercik avatarček :!: Prava Mini Lisa. Leonardo bi te bil vesel. Pa je šel revež žal že v underground. No ja, smo te pa mi veseli, če ti to kaj pomaga :wink: :lol: :lol: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 Prava Mini Lisa. Pa res!Kakšna podobnost-ta pogled,ustnice,poza-vse štima! Lahko bi odprla eno novo temo(pa sem prelena, pa preveč zlobna,pa še bojim se rekordnega navala nanjo )-"Podobnost resničnih ljudi z umetniškimi artefakti". Nlp NfR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 Jaz samo malo preizkušam avatarje ..... se oproščam za zmedo .... ta ostane za nekaj časa .... 8) hmmmm... ...kdaj bomo pa TEBE vidl??? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 ok, zdej sn pa se js SEBE gor dal... :twisted: :D 8) (pred 13imi leti... ...nora cifra, a??) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 starina :lol: , ej, ko sem mal pogledu tvojo stran in zdownloudu 20khz-20hz so moji 2x140 litrski, 2x50 kilski sound dynamicsi šele pokazal, kako se to dela 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 D.J.: meni je bil tvoj prejšnji avatar bolj všeč :arrow: a nima še nehče enakega? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 evo, samo zate :wink: , vsi moji avatarji (po prbl. vrstnem redu :oops: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 cartoonnetwork.co.uk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 ...moji 2x140 litrski, 2x50 kilski sound dynamicsi... peesda, js sn pa bil se predlani z enim 75-litrskim home-made aktivnim 10-colarjem zadovoln... :? :D :roll: to deli! nisn edini HiFi freak!! :twisted: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 moj avatar, hm se ne spomnim, kje sem tole slikico staknil, samo meni je bila všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 To sem jaz od danes z mokrimi lasmi .... torej ravnimi lasmi in ne s tisto mojo kodrasto čupo .... ahhhhhhh .... BOG MI POMAGAJ !! iiiiii, kk cuteee!!! :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Vrtnica najs avatar 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se