hotschko Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Vrtnica najs avatar 8) 8) 8) me pa zanima a je travca pokošena al ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Na mojem sem pa jst, ko sem imel še dolge lase in bolj trdo bučo, posneto je pa na absolventu na Kreti pred nekaj leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Moj je del lanske slike s Korzike 8) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 nikjer se ne vidi korzika :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gjera Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Mene pa je kolegica nepripravljenega ujela med šraufanjem motora. Se opravičujem, ker nisem bil zrihtan... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Mene pa je kolegica nepripravljenega ujela med šraufanjem motora. Se opravičujem, ker nisem bil zrihtan... :lol: booooogi,pa se nakam bolan zgledas..... tak ves zabuhel in napihnjen..... in se majcke nisi zapel.... :roll: ajajajaj.... kaj bo mama rekla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Moja "avatarka" pa tko mal z očmi zavija :wink: ... iz Motosvetove galerije avatarjev; sicer pa iz ene risanke, sam ne vem od kod? A kdo ve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Aja, pa SymRu-ja pogrešam v tej temi :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Yst sm pa lep. Sam desen zob mam mal odkrušen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 "Podobnost resničnih ljudi z umetniškimi artefakti". Nlp NfR Začnimo s tabo. Žena Modiglianija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Za vse,ki ste izgubili avatar ob prehodu na nov forum http://freeavatars.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Jst sem še enkrat dav gor prejšnega B) @demons_eye-dobr link ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moji Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Vsi ki so jo poznali so ji rekli Maja..... ;) (da sploh vidim, kako izgleda :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Iz blatnika ene Yamahe YZF... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Pa nism vec lep. Moj avatarcek je zginu, lost in time and space... :unsure: Pa nov je pa tut lustkan. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Iz blatnika ene Yamahe YZF... Zanimiva poslikava. Tak me na loto spominja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 (popravljeno) :blink: jaz sem pa svojga na internetu našel, ga pomanjšal v "photosuite" in .. da ga vidimo :blink: Popravljeno Maj 3, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se