Brrrm Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Da ne boste skuteristi samo valjčkov menjali in kavnih mlinčkov v neskončnost navijali, še malo praktične didaktike: v glasilu AMZS Moto Revija (april 2003) sem zasledil, da bo AMZS v sodelovanju z inštruktorjem Branetom Leganom organiziral učne ure varne vožnje in sicer: 9. maja 2003 v Kopru 16. maja 2003 v Novi Gorici 21. in 22. maja 2003 v Ljubljani 23. maja 2003 v Novem mestu 30. maja 2003 v Mariboru 6. junija 2003 v Velenju 13. junija 2003 v Celju 20. junija 2003 v Kranju Menim, da se je smiselno prijaviti in kaj novega zvedeti in obvladati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 hehe, bom jest z RSo prišel pokazat, kako se med vožnjo osmice zložiš kto budala :lol: Slalom bi še šlo nekak :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Zgleda si bo treba it stvar pogledat v Ljubljano, bliži itak ni nč :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2003 povezava: http://www.amzs.si/vsebina.cgi?kategorija=...68&upime=&upid= Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Ah, bomo malo sli pogledat ne, v mb:) samo meni vlece spredne vilce levo pa desno nekak cudno pri malih hitrostih:/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 hehe, bom jest z RSo prišel pokazat, kako se med vožnjo osmice zložiš kto budala :lol: Slalom bi še šlo nekak :roll: z RSo ti res neb priporocu d bi kj telovadu med stozci... :D :D :D s futuro mam ze kakih 4000 kilometrov (res pa vecina pri vecji hitrosti), pa si vseen neb upal kazat kok se dela kj, ko ma rajdni krog 876876548 metrov... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 grrrrrr a zdaj bom moral se starse vlacit s sabo v mb :x :evil: :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 hehe, bom jest z RSo prišel pokazat, kako se med vožnjo osmice zložiš kto budala :lol: Slalom bi še šlo nekak :roll: z RSo ti res neb priporocu d bi kj telovadu med stozci... :D :D :D s futuro mam ze kakih 4000 kilometrov (res pa vecina pri vecji hitrosti), pa si vseen neb upal kazat kok se dela kj, ko ma rajdni krog 876876548 metrov... :D :D :D hehe, jest na ulici, ki je široka ene 5m komaj obrnem :) Osmica pa mislim da je nemogoča :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Dragi moji skuteristi, da vas malo opomnim, da bi se bilo dobro prijaviti in seveda sodelovati. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Jas bi se, ampak mi časovno nebi zneslo (sem si nagledal termine in mam takrat izpite). Povdarek pa je na tem, da je skuter tehnično brezhiben, torej odpademo ko knof od gat (treningi bodo do 50km na uro, povdarek pa je na mestni vožnji, po mestu pa se itak redko vozim). Ampak dobro, fajn da so se nekaj takega spomnili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se