Skoči na vsebino

Ure varne vožnje

Brrrm

Priporočene objave

Da ne boste skuteristi samo valjčkov menjali in kavnih mlinčkov v neskončnost navijali, še malo praktične didaktike:

v glasilu AMZS Moto Revija (april 2003) sem zasledil, da bo AMZS v sodelovanju z inštruktorjem Branetom Leganom organiziral učne ure varne vožnje in sicer:

9. maja 2003 v Kopru

16. maja 2003 v Novi Gorici

21. in 22. maja 2003 v Ljubljani

23. maja 2003 v Novem mestu

30. maja 2003 v Mariboru

6. junija 2003 v Velenju

13. junija 2003 v Celju

20. junija 2003 v Kranju

Menim, da se je smiselno prijaviti in kaj novega zvedeti in obvladati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda si bo treba it stvar pogledat v Ljubljano, bliži itak ni nč :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, bom jest z RSo prišel pokazat, kako se med vožnjo osmice zložiš kto budala  :lol: Slalom bi še šlo nekak  :roll:

z RSo ti res neb priporocu d bi kj telovadu med stozci... :D :D :D s futuro mam ze kakih 4000 kilometrov (res pa vecina pri vecji hitrosti), pa si vseen neb upal kazat kok se dela kj, ko ma rajdni krog 876876548 metrov... :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, bom jest z RSo prišel pokazat, kako se med vožnjo osmice zložiš kto budala  :lol: Slalom bi še šlo nekak  :roll:

z RSo ti res neb priporocu d bi kj telovadu med stozci... :D :D :D s futuro mam ze kakih 4000 kilometrov (res pa vecina pri vecji hitrosti), pa si vseen neb upal kazat kok se dela kj, ko ma rajdni krog 876876548 metrov... :D :D :D

hehe, jest na ulici, ki je široka ene 5m komaj obrnem :) Osmica pa mislim da je nemogoča :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Dragi moji skuteristi, da vas malo opomnim, da bi se bilo dobro prijaviti in seveda sodelovati. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jas bi se, ampak mi časovno nebi zneslo (sem si nagledal termine in mam takrat izpite). Povdarek pa je na tem, da je skuter tehnično brezhiben, torej odpademo ko knof od gat (treningi bodo do 50km na uro, povdarek pa je na mestni vožnji, po mestu pa se itak redko vozim). Ampak dobro, fajn da so se nekaj takega spomnili.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!