rozi Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad-300k.swf Se kdo od vas še spomni igrice The Incredible Machine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 jap.. ob njej preživel doooolge ure... ena najboljših zadevc... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Ja, to je bla res ena najboljših iger(?) kar so jih naredili... Če se prav spomnim so naredili še eno ali celo dve nadaljevanji... A kdo še ima te zadeve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Hudo. Tiste igrce sem pa še jst špilu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Sem jo mel še lani pa sem jo založu oz. posodu pa ni njdla poti nazaj....itak dvomim če bi delala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Jaz sem enkrat na enem CDju dobil demo ... resil z uzitkom ... in potem cakal ce bo zadeva kaj prisla v stacune, pa se ni nikoli zgodilo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Avto je zakon. Se skrijejo vsi BMW-ji, Mercedesi, Audiji, Alfe itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 avto je res hud in cena ni tako visoka kot pri kakem audiju a6, stvar je drugač izjemno huda in definitivno vredna svojga dnarja!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se