jrakus Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Se še spomnite otroštva in risank? Me prav zanima katere so vam bile najbolj pri srcu. Moj izbor: 1.Pink panter 1.Tom & Jerry 3. Road runner 4.Liliputput 5. Strippy A mogoče ve kdo originalni naslov česke risanke z medvedkom, v bistvu so bile bolj kot plišaste igrače, medvedek ušatko al nekaj takega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Men je bil najbolš Bojan!! Vse kr je rabu si je narisu.... :scrambleup: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Daj naredi anketo-bomo malo glasovali :wink: Men je bil Tom&Jerry zakon :twisted: A sploh še kdaj predvajajo te risanke? Ali pa so jih ukinili zaradi naslnih prizorov? No gledali smo pa še smrkce pa gargamela.......al so to že risane serije :? Zdaj se mi pa itak ne da več v nedeljo zjutraj vstajat, da bi ŽIV-Žav gledal :) :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Jst sem najbrz malo mlajša generacija, najbolj pa se spomnim Transformersov, Robotecha (al neki tazga), Himena, pa ene risanke k so se okoli neki z avti podil pa vsi so imeli ene maske, aja pa ninđa zelve, pa tist kojot k ptiča lovi itd... Tom & Jerry mi pa ni preveč všeč, ker tista butasta miš zmeri pobegne. Ekrat bo prav rad vidu da jo Tom dobi pa oskub do amena. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 LOLEK IN BOLEK BALTAZAR STRIPI TOM AND YARI POPAJ Pa tista češka od unga medvedka je bila zakon Zdej so pa pokemoni zakon;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Prej so bli dobri The simpsons, današnje dni je pa najbl hud south park :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Kaj pa legendarni SMRKCI ali ČEBELICA MAJA? Lp Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Pipi in Melhijad Bajum Badum Lolek in Bolek Čebelica Maja Hrabri Mišek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 South park je bolana risanka!Če bi okarakteriziral, jo gledajo dve skupini ljudi: 1.inteligenti z odfukanim smislom za cinični in črni humor, kar mi je všeč; 2.psihopati, kar mi ni všeč; Mislim da vmesne kategorije ni in upam da si ti "manjak" iz prve grupe! Drugače pa je ROAD RUNNER še vedno zakon!!! :) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 1.A je to (tistedva, ki sta vse uničila) 2. Medvedek Ushatko (nekaj takega) 3. Lolek in Bolek 4. Tom in Jarry 5. Pipi in Melkijad 6. Pink panter 7. Bojan 8.Smrkci No, še bi se jih našlo, pa se zdej ne spomnim naslovov...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 GUSTAV - špica & poleg Ciccioline najboljši madžarski izvozni artikel PINGU MODRI DIRKAČ - joj, dečki, da me mama vidi... LA LINEA SOCIALIZACIJA BIKA Ne nujno v tem vrstnem redu. Razen Gustava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 South park je bolana risanka!Če bi okarakteriziral, jo gledajo dve skupini ljudi: 1.inteligenti z odfukanim smislom za cinični in črni humor, kar mi je všeč; 2.psihopati, kar mi ni všeč; Mislim da vmesne kategorije ni in upam da si ti "manjak" iz prve grupe! Vsekakor sem inteligenten :roll: imam "odfukan" smisel za cinični in črni humor :twisted: in všeč mi je, da ti je to všeč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Koplji pod brezo Profesor Baltazar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 - Tom & Jery - Barbapapa - Lolek & Bolek - Pink panter - Popaj najboljša ? kterakoli, sam da je bla :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 medvedek ušatko čebelica maaaaajaaaaa (ki leti leti...) gasilec samo ....pa še kej... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 1. Maxi pes Fik 2. Fračji dol 3. Gustav 4. Baltazar 5. Una dva plastelina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Bo treba na RTV Slovenija pisati, če bi vrtel kakšen teden risanke iz arhiva. Jaz bi si najbrž kar dopust vzel, ali pa veliiiikooo kaset VHS kupil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 1. GUSTAV 2. Beavis & Butt-head 3. Pink panther 4. Tom & Jerry 5. Bugs Bunny 6. Misek na Marsu (ful zanimiva melodija, ki si jo se danes obcasno zazvizgam) Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 boooooooscki....pa tolk ste se namatral...... :P :lol: :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...ghlight=risanke KLONK. :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave