Ris Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Mene pa zanima, kakšno menje o servisu Šiler pri pesniškem rondoju??? Na MS že kar nekaj časa ne piše nič konkretnega o tem sevisu, baje pa da delajo zlo ok. Pa me zanima še kakšno mnenje od vas? Mimogrede; včasih so tam prodajali le suzike ko pa sem jeseni kupoval motor pa sem v nihovem salonu od sportakov zasledil le honde, pa tudi v delavnici sem videl dve v ''obdelavi''. Motor sem kupi sicer drugje(DKS) ampak pooblaščeni seviser mi je pa avto šiler tako da me zanima kako ste kaj zadovoljni z njim? Šilet je pooblaščen za suzukija in hondo. Obije pri njem lahko kupiš in servisiraš. Motorje servisira Tomaž, in je OK. Tudi sam vozi motor, tako ti lahko svetuje kot serviser kot motorist. Med servisiranjem si lahko v delavnici zraven in ga to nič ne moti. Men servisira hondo in do slej sem zadovoljen. :OK:
Zx_R Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 No to je lepo slišat :yea1: :yea1: , očitno pa je pooblščen serviser tudi za kawasaki, ker so me pri dks-u za prvi servis napotili kar k njemu.
ravni Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Šilet je pooblaščen za suzukija in hondo. Obije pri njem lahko kupiš in servisiraš. Motorje servisira Tomaž, in je OK. Tudi sam vozi motor, tako ti lahko svetuje kot serviser kot motorist. Med servisiranjem si lahko v delavnici zraven in ga to nič ne moti. Men servisira hondo in do slej sem zadovoljen. :OK: No to je prav servis in serviser!!! :OK: K takim katere zagovarja Štef pa mojga nebi nikoli peljal!!! Kot prvo ne veš kakšen del gor dobiš ali je original ali ne ( seveda plačaš original) pa zamenjajo ti nepotrebne dele kateri so uredu in katere rabijo drugi!!!! :BUA:
eMBe Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) No to je prav servis in serviser!!! :OK: K takim katere zagovarja Štef pa mojga nebi nikoli peljal!!! Kot prvo ne veš kakšen del gor dobiš ali je original ali ne ( seveda plačaš original) pa zamenjajo ti nepotrebne dele kateri so uredu in katere rabijo drugi!!!! :BUA: jaz tud najraje na lastne oči vidim da je olje ven spuščeno :grim pa filter odvit :grim pa kwa mi je nazaj notr ulil :grim nema da se vliva olje iz sodov pa po možnosti ni gor nobene nalepke (deklaracije) :hmm: sem že doživel....zato pa.............. brez nadzora ne puščam več svoje mašinerije šraufanju :grrr sicer pa če je serviser pošten :grim pa ti kot stranka nisi preveč tečen :hmm: te ne bo noben ven iz delavnice metal :D Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil advokat
Ice Objavljeno Februar 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Mene pa zanima, kakšno menje o servisu Šiler pri pesniškem rondoju??? Na MS že kar nekaj časa ne piše nič konkretnega o tem sevisu, baje pa da delajo zlo ok. Pa me zanima še kakšno mnenje od vas? Mimogrede; včasih so tam prodajali le suzike ko pa sem jeseni kupoval motor pa sem v nihovem salonu od sportakov zasledil le honde, pa tudi v delavnici sem videl dve v ''obdelavi''. Motor sem kupi sicer drugje(DKS) ampak pooblaščeni seviser mi je pa avto šiler tako da me zanima kako ste kaj zadovoljni z njim? edina zadeva, katero sem tam kupil me je - najbrz nevede z njegove strani, samo mi to nic ne pomaga - skoraj stala kar nekaj $$$. sem k sreci se opazil preden je bilo vse prepozno. goldfren zavorne ploscice. po katalogu slovenskega uvoznika primerne za bandita; po 1000 km (!) so bile te ploscice porabljene do nosilne plosce in oba sprednja diska sta sedaj lepo "valovita". na reklamacijo se je odzval bolj ne kot ja: je nekaj napisal in rekel da bo to "poslal" uvozniku. od takrat ne duha ne sluha o nicemer. ker se mi s takimi "serviserji" ne ljubi ukvarjati kupujem raje drugje. o delavnici ne morem nic poevdati.
Ris Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Men je reklamacijo uredil takoj in pričo mene. Ker ni bil ziher ,če reklamacija velja je poklical AS Domžale in po odobritvi tudi zadevo uredil. :OK: Za kawasaki pa nisem bil stoposto, zato nisem napisal.
Štef Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 jaz tud najraje na lastne oči vidim da je olje ven spuščeno :grim pa filter odvit :grim pa kwa mi je nazaj notr ulil :grim nema da se vliva olje iz sodov pa po možnosti ni gor nobene nalepke (deklaracije) :hmm: sem že doživel....zato pa.............. brez nadzora ne puščam več svoje mašinerije šraufanju :grrr sicer pa če je serviser pošten :grim pa ti kot stranka nisi preveč tečen :hmm: te ne bo noben ven iz delavnice metal :D Nobenega ne zagovarjam. Zanima me kaj bi bilo če bi serviserja medtem ko servisira obiskal denimo inšpektor za delo oz. varnost pri delu bi ti plačal recimo kazen? V Nemčiji ima en serviser toliko servisov na leto kot v Sloveniji vsi skupaj ne. In ti misliš, da tam nalivajo olje iz litrske embalaze? Malo morgen, kolikor vem so te plastenke namenjene za dolivanje olja. Kaj ti misliš, da mehaniki pri nas vlivajo vodo v motorje? Če mene vprašaš je vsako olje dobro (po specifikaciji proizvajalca) in kolikor sem prebral je to ponavadi mineralno olje katero pa tako ali tako ni ne vem kako drago. Jaz bi rekel prej takole: izberi si servis kateremu zaupaš in gotovo.
snoopy Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Kje pa je kaksn kawasaki servis??ce se da okol ljubljane?? a motor morm pustit pr serviserju al lohk hitr nardi menjavo olja pa se kak pregled??
eMBe Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) Štef Kaj ti misliš, da mehaniki pri nas vlivajo vodo v motorje? Če mene vprašaš je vsako olje dobro (po specifikaciji proizvajalca) in kolikor sem prebral je to ponavadi mineralno olje pozorno si preberi kaj sem napisal. olje iz soda brez napisa ali deklaracije :grim !!! pa še nekaj 25 litrov olja PROTON dobiš že za slabega Cankarja z embalažo vred!!!!! :grim naliješ v mašino raj tistega po 300sit liter kot pa onega ki je močno čez 3 tisočake :grim razlika je ogromna se vidi po servisnih objektih ipd :D :D :D preveč olja sem zvozil iz Nizozemske za Petrol da vem da so tam gor vsa olja BREZ porekla šele z aditivi dobi specifikacijo in ime :grim sam toliko kar se olja tiče :grim zakaj imam občutek da si mi poznan serviser :hmm: :hmm: :hmm: pa na novo si registriran na MS :grim zakaj že.?? uf močno :topic: Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil advokat
Štef Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Štef Kaj ti misliš, da mehaniki pri nas vlivajo vodo v motorje? Če mene vprašaš je vsako olje dobro (po specifikaciji proizvajalca) in kolikor sem prebral je to ponavadi mineralno olje pozorno si preberi kaj sem napisal. olje iz soda brez napisa ali deklaracije :grim !!! pa še nekaj 25 litrov olja PROTON dobiš že za slabega Cankarja z embalažo vred!!!!! :grim naliješ v mašino raj tistega po 300sit liter kot pa onega ki je močno čez 3 tisočake :grim razlika je ogromna se vidi po servisnih objektih ipd :D :D :D preveč olja sem zvozil iz Nizozemske za Petrol da vem da so tam gor vsa olja BREZ porekla šele z aditivi dobi specifikacijo in ime :grim sam toliko kar se olja tiče :grim zakaj imam občutek da si mi poznan serviser :hmm: :hmm: :hmm: pa na novo si registriran na MS :grim zakaj že.?? uf močno :topic: Sem rekel mineralno olje in to ni 3 jurje ampak pol manj. Objekt? Kdo ga ima lepega razen v Krškem. Se pravi on je največja baraba. Mogoče se res spoznava zakaj ne, vidim da bi marsikaj lahko podebatirala. Glej tudi ti si bil enkrat nov tule. Ali misliš, da sem tudi nov serviser? Če imaš Opla potem se res mogoče poznava.
eMBe Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Sem rekel mineralno olje in to ni 3 jurje ampak pol manj. Objekt? Kdo ga ima lepega razen v Krškem. Se pravi on je največja baraba. Mogoče se res spoznava zakaj ne, vidim da bi marsikaj lahko podebatirala. Glej tudi ti si bil enkrat nov tule. Ali misliš, da sem tudi nov serviser? Če imaš Opla potem se res mogoče poznava. kdo pa je govoril o barabah :hmm: mislim pa da je škoda nadaljne debate :grim ker smo vsi krvavi pod kožo :grim saj velikokrat nismo lastniki ali kupci nič boljši ali slabši od serviserjev :D
ravni Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) S to problematiko serviserjev sem se srečal tudi na drugih forumih in vedno bolj imam občutek, da smo stranke za njih navadni bebci, ki jim polnimo blagajne in da lahko z nami delajo kar hočejo in da se v tehniko samo spoznajo oni. Kar je pa zanimivo pa vsi odgovarjajo isto.????? :hmm: Zato je najboljši način vprašat na servisu "sem lahko zraven??" ""NE"" potem pa adijo pa k drugmu. Kokr, da smo dal za motorje 3.000.00 sit. Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil dravni
solo Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Tole je šlo čez vse meje. Jaz sicer nisem serviser, ampak eni morate nujno do psihiatra. Same zarote, pa "ziher mi bo neoriginalni del gor montiral, če ne bom gledal" pa take...Pa, a ste normalni? Ne zganjat take paranoje, res. Kakšen ima slabo izkušnjo in bomo zdaj postavljali kar pogoje servisiranja in podobno, ali kaj? Marsikdo dela gotovo pošteno in po zakonu in "vgradi nov del" itd. itd. Ali pa če obrnemo: zakaj bi ti pa moral dovoliti zraven stat? A ker je tvoj bicikel al kaj? Ja, pa ja... Če ni dovoljeno zraven stat, pač ni - deal with it! Če mu pa ne zaupaš, pa - kaj delaš tam? Spokaj, pa mir! Jaz čisto razumem, da ljudje ne marajo, da se jim gleda pod prste - še v kaki drugi branži. Ne samo, da je potem vsaka stranka "pametna" zraven in več ve, kako in kaj, temveč gre še za psihološki učinek na delavca... Dejte si eni prebrat kaj strokovnega na to temo, bi znali biti zelo :eek: Bogi ste, res :friend1:
ravni Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Tole je šlo čez vse meje. Jaz sicer nisem serviser, ampak eni morate nujno do psihiatra. Same zarote, pa "ziher mi bo neoriginalni del gor montiral, če ne bom gledal" pa take...Pa, a ste normalni? Ne zganjat take paranoje, res. Kakšen ima slabo izkušnjo in bomo zdaj postavljali kar pogoje servisiranja in podobno, ali kaj? Marsikdo dela gotovo pošteno in po zakonu in "vgradi nov del" itd. itd. Ali pa če obrnemo: zakaj bi ti pa moral dovoliti zraven stat? A ker je tvoj bicikel al kaj? Ja, pa ja... Če ni dovoljeno zraven stat, pač ni - deal with it! Če mu pa ne zaupaš, pa - kaj delaš tam? Spokaj, pa mir! Jaz čisto razumem, da ljudje ne marajo, da se jim gleda pod prste - še v kaki drugi branži. Ne samo, da je potem vsaka stranka "pametna" zraven in več ve, kako in kaj, temveč gre še za psihološki učinek na delavca... Dejte si eni prebrat kaj strokovnega na to temo, bi znali biti zelo :eek: Bogi ste, res :friend1: A si ti tut not padu???? med serviserje, ampak ne serviserje kot serviser kateri šravfa ampak kot vodja servisa oz. po novem menadžer?? Ja od takih katerim je samo zaslužek pomemben in nič drugega in kateri mislijo, da samo oni znajo popravit motor, ja k takim ni treba iti so še drugi kateri to razumejo!!
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Prosim obdržite debato na osebno spoštljivem nivoju! Lp,Tc
vuk76 Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) Mene pa zanima, kakšno menje o servisu Šiler pri pesniškem rondoju??? Na MS že kar nekaj časa ne piše nič konkretnega o tem sevisu, baje pa da delajo zlo ok. Pa me zanima še kakšno mnenje od vas? Mimogrede; včasih so tam prodajali le suzike ko pa sem jeseni kupoval motor pa sem v nihovem salonu od sportakov zasledil le honde, pa tudi v delavnici sem videl dve v ''obdelavi''. Motor sem kupi sicer drugje(DKS) ampak pooblaščeni seviser mi je pa avto šiler tako da me zanima kako ste kaj zadovoljni z njim? Jaz mojega Zja servisiram pri Šilerju, dela mi vedno Tomaž(on je tudi lastnik oz. sta lastnika z očetom). Z delom sem zelo zadovoljen, všeč mi je da sem lahko vedno zraven in ga ne motijo razna vprašanja o tem in onem;pri njemu sem nabavil & zmontiraltudi gume(ki so me prišle ceneje kot pri uvozniku) ter nekaj dodatne opreme,ki mi jo je potem zastonj zmontiral. Meni je tudi pomagal z enimi nasveti,najbolj pa mi je to všeč,da razume motoriste(saj je tudi sam motorist) in med sezono občasno potegne tudi dalje;mene je recimo na servis naročil že krepko po uradnem del. času. Prodaja pa Kawasakije,Honde & Suzukije in je tudi pooblaščen serviser za te znamke;tudi meni so pri DKSu priporočali njega. :OK: lp vuk Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil vuk76
eMBe Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) če je že solo napisal da smo paraoični :eek: a upa kak mehanik napisat: je kdaj nateg..l stranko :grim ????? pa sam ne rečt da NI :D :hmm: :hmm: :hmm: mislim da bo preje Sava nazaj tekla :grim :D dobr da se kmal ogreje pa ne bomo več tu viseli :OK: ampak na mopedih :grim Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil advokat
solo Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 A si ti tut not padu???? med serviserje, ampak ne serviserje kot serviser kateri šravfa ampak kot vodja servisa oz. po novem menadžer?? :kva2: Da se ti besede pozlatijo...ne, nisem vodja servisa, niti menadžer...bi pa bil, ja :grim Res pa svojemu serviserju zaupam in mu pustim motor, da ga zrihta in ne težim zraven. Pa je vse ok.
simonsi Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Jaz pa svojga kar k Simonu peljem, sem vsaj ziher, da bo tako narejeno kot je treba :grim Ja, fajn je če znaš sam kej pošraufat B)
umberto Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Ufff... ste pa res spolemiziral tole o serviserjih... Previdnost je in bo vedno clovekova modrost...to prekleto velja za motoriste: ane... :hmm: pa mislm, da to tud pr servisiranju ni odvec....imejte vrednost za svoj krvavo zasluzeni denar, ker drugi te vrednosti ne poznajo in jo v casih kapitalizma tudi nocejo poznat.... lahko pa te besede tud preskocite :music4:
Štef Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 Ufff... ste pa res spolemiziral tole o serviserjih... Previdnost je in bo vedno clovekova modrost...to prekleto velja za motoriste: ane... :hmm: pa mislm, da to tud pr servisiranju ni odvec....imejte vrednost za svoj krvavo zasluzeni denar, ker drugi te vrednosti ne poznajo in jo v casih kapitalizma tudi nocejo poznat.... lahko pa te besede tud preskocite :music4: Ej Umberto, a ti mogoce poznas se kaj drugega kot kapitalizem? Res sem tukaj nov, vidim pa, da serviserjev tako ali tako sploh ne rabimo. Ce mene vprasas so res nepotrebni( po vsem prebranem so res tudi nujno zlo ne) seveda ce vprasas mene , saj mislim, da poznam tehniko,jo ti tudi? In kdo so tisti, ki svojega krvavo zasluzenega denarja ne spostujejo?
umberto Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 Ej Umberto, a ti mogoce poznas se kaj drugega kot kapitalizem? Res sem tukaj nov, vidim pa, da serviserjev tako ali tako sploh ne rabimo. Ce mene vprasas so res nepotrebni( po vsem prebranem so res tudi nujno zlo ne) seveda ce vprasas mene , saj mislim, da poznam tehniko,jo ti tudi? In kdo so tisti, ki svojega krvavo zasluzenega denarja ne spostujejo? Ne da si tukaj nov, ampak si tudi mlad in neizkusen??? :hmm:
Štef Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 Ne da si tukaj nov, ampak si tudi mlad in neizkusen??? :hmm: No tu sva oba mlada (na MS). Mlad in neizkusen? Mislim, da si to ti!
tati Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Previdnost je in bo vedno clovekova modrost...to prekleto velja za motoriste: ane... :hmm: pa mislm, da to tud pr servisiranju ni odvec....imejte vrednost za svoj krvavo zasluzeni denar, ker drugi te vrednosti ne poznajo in jo v casih kapitalizma tudi nocejo poznat.... lahko pa te besede tud preskocite :music4:
cvetoo Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) @ tati veš kaj, mislim, da je dandanes bolj malo razlike med spoloma, tudi možakarjev nas je nekaj, ki bolj malo vemo, le z jezika to bolj težko spravimo. Vsi se bojimo za svoje riti, za svoj težko kupljen motor in mogoče prav zaradi kombinacije vseh treh dejavnikov radi pogledamo mehanikom pod prste. Včasih, ko sem MZ servisiral v LJ v servisu v Vilharjevi jami so nas seveda ven metali. Nazadnje so to poskusili v Elisi. Sicer galantno: "Veste naslednjič bo pa potrebno motor pustiti tukaj cel dan...." No to je bilo res zadnjič. @ Štef S teboj se strinjam le v eni stvari. Izberi si servis kateremu zaupaš in pika. Sem pa presenečen, da ti posel cveti glede na tvojo poslovno kulturo. Na žalost nisem voznil Opla. Zato pa sem preživel nenormalno veliko časa na Renaultovih servisih. Čakalnica, kavomat, steklene površine, ki ločijo čakalnico od delavnice, to je pri njih del sestavni del komunikacije s strankami. V našem podjetju tovorna vozila M.A.N. predstavljajo 80% voznega parka. Na servisu M.A.N. Slovenija v Lj so naši vozniki prisotni pri servisih in krajših popravilih. Nikogar ne motijo. Čudno. In servis je franšiza tujega(nemškega) podjetja. LP vsem skupaj, Cvetoo. Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil cvetoo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se