simonsi Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 V končni fazi si vedno sam kriv, če kupiš ene gare. <_< Tako da ne vsega valit na "biznismene". To pa seveda ne pomeni da podpiram nategovače :BUA:
.T. Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Spet pohvala Elisi. Sem se naročil na servis in popravilo. Ko so prišli vsi rezervni deli so me poklicali, da jim lahko pripeljem motor. Motor odpeljal v sredo popoldne. V četrtek popoldne dobil klic, da je motor končan. Ko sem prišel po motor, mi je šefe po mizi zložil moje zjebane dele in mi lepo ob vsakem delu povedal zakaj se je to in ono zjebalo. Kljub temu, da se servis uradno zapre ob 18:00, mi je do 18:30 odgovarjal na moja vprašanja. Še enkrat čista desetka za Eliso :OK: :OK: :OK: Tadej niproblema 1
eMBe Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 spet pohvala LA BA v Litiji poklical za servis :grim prav Simon prpel :grim jaz na kolo pa v Litijo profesionalen strokoven odnos vmes še probal tanovo fazer 1000 :OK: resnično dokler bom vozu dvotočkaše vedno v Litijo :grim :) pa čeprav koli padajo z neba :grim tko kot so nazaj grede po servisu :angry2: (Simon zastonj je bil trud s čiščenjem mašine) toplo priporočam vsem motoristom :OK: :OK: :OK:
Zx_R Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Tudi jaz sem na svoji mašnici opravil prvi servis na 1000km pri Avto Šiler v Pesnici pa moram rečt da se je Tomaž zlo potrudil zadevo opravil zlo hitro kljub temu, da je imel na servisu že kakšnih 10 gsx-r ov + nekaj ostalega je bil moj motor drug dan gotov kot sva se dogovorila. :yea1: :yea1: Zdaj pa gassa!!!(No ne še čisto do konca :grrr :grrr ) :yea1: :yea1:
eMBe Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Tudi jaz sem na svoji mašnici opravil prvi servis na 1000km pri Avto Šiler v Pesnici pa moram rečt da se je Tomaž zlo potrudil zadevo opravil zlo hitro kljub temu, da je imel na servisu že kakšnih 10 gsx-r ov + nekaj ostalega je bil moj motor drug dan gotov kot sva se dogovorila. :yea1: :yea1: Zdaj pa gassa!!!(No ne še čisto do konca :grrr :grrr ) :yea1: :yea1: jaz sem bil V LABI samo 2 uri s tem da smo prijetno kramljali pa še na kafe nas je Simon peljal :OK: :OK: pa računaj da sem 50 km stran doma in je naredil takoj :OK: :OK:
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Jure..... hvala :OK: :OK: :OK: :OK: :blush:
muratti Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 ciao sem nov na forumu, danes peljal svojga duceta na servis Gasperju v Lesce in bil ful ful zadovoljen. hitro in kavlitetno. lp.
tati Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Moraš pa priznat, da se je vseeno lažje o motorju pozanimat v npr. v Elisi, pri Juretu, ali pri Gašperju, pa potem mirne duše daš tud kakšnega jurja več. Tako sem že kupil en motor, pa bom zagotovo naslednjega tud. LP .) Sigurno bo naslednji motor kupljen pri nas in ne uvožen iz tujine, ker sem že veliko "kvazi dobrih" stvari slišala o tem, motor ima samo dve kolesi in ne štiri kot avto, zato raje kupim novega in dam malo več denarja kot, da me dobesedno vlečejo za nos za vsakim vogalom tisti, ki jih uvažajo............. :grrr :grrr
muratti Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Naceloma se strinjam s tabo glede uvozenih motorjev, sam se namrec ukvarjam s prodajo vozil predvse uvozenih za nadaljno prodajo.Imel tudi nekaj izkusenj z uvozom motorjem, vendar jih nisem nikoli vzel za prodajo v Sloveniji, slo se je predvsem za skuterje kateri so bili v lasti raznih city ekspresov ,telecom italia in podobno. lp.
APAČI Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Tut js morm pohvalit ELISO, za mene je ZAKON. :OK: :worship:
Horatius Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Pozdrav Kar se tiče servisov na motorjih še nimam kako veliko izkušenj saj sem svoj stroj pripeljal domov šele včeraj. Se strinjam z Advokatom in ugotovitvami z LABO. :worship: :yea1: Tu sem namreč kupil tud motor in ga bom tudi tam servisiral, pa čeprav imam do tam okoli 80 km. Kot sem lahko v treh urah zadrževanja v trgovini in servisu opazil: Delavnica čista, orodje zloženo, osebje ustrežljivo z informacijami in v delavnici ni bilo raznih krip in razmontiranih motorjev. Občutek je bil dober in jim bom kar zaupal svojo sekirco. Nekaj malega izkušenj imam tudi z ELISO in so tudi pozitivne. :OK: Menim, da je potrebno prav na forumih označiti tiste taboljše in tiste, ki molzejo lastnike motorjev :nono: . Sami veste, da je to zelo drag šport in ni potrebe po dodatnih stroških zaradi neodgovornega servisiranja (sladoledi po oklepih, pizze na motorjih, nepritrjeni deli....... kar sem zasledil v tem forumu). :hmm:
Jure Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Tudi od mene pohvale ELISI. Tam sem servisiral in nabavljal kose, ko sem imel še Kawasakija. Korekten odnos in dobro opravljeno delo :OK:
lavit Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 (popravljeno) Js bom imel kmalu 1.servis redni servis-v življenju. Imam Suzuki, sem iz Ljubljane, pa me zanima kam mi priporočata da vozim motor na servis, lahk tut vn iz ljubljane (najraj do 50km). Nekako se mi negre k Odarju (ker so same kritike, pa tudi pri nakupu so delovali skrajno nestrokovno, pišmevritično, neprofesionalno.... ) Tole sm zasledil da priporočate, sam je mal od rok. Če je kej bljižiga? MOTO MARIO Velenje je zelo dober serviser in goreč privrženec za SUZUKI NA pooblaščenem Suzuki servisu - Barborič Tomaž Popravljeno April 6, 2006. Popravil lavit
GrCaR Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 če ti je kej do tega, da bi biu tvoj motor konkretno poštiman ... sam stran od ODAR-ja... sm meu že probleme... najprej k so zjeb*l navoj na kapi cilindra (pri svečki) in pa zadnič sm vidu da je pokrov zračnega filtra počen (plastika) in to se ni mogl zgodit kar tko, motro pa tut ni biu na tleh, tko da sm 100% da so mel spet oni kej prste vmes .) Pel kamorkoli drugam ;)
malakai Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Tut js morm pohvalit ELISO, za mene je ZAKON. :OK: :worship: Moj glas gre tut Elisi :worship: . Poklical, naročil ketno, drug dan prsow in za tisto dobro urco k so rihtal dobil nadomesti motor,(skuter 125 :OK: ) da sem malo domzale in trzin raziskval :yea1: . Se malenkost prepozn sm biu nazaj :whistle: , osedlal moj motor z novo ketno in odjadral domov.
Pravokotar Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Js bom imel kmalu 1.servis redni servis-v življenju. Imam Suzuki, sem iz Ljubljane, pa me zanima kam mi priporočata da vozim motor na servis, ... Yst svoj moped mirno vozim k Ovnu, čeprav ga nekateri blazno pljuvajo. Doslej nimam pripomb, oziroma samo pozitivne.
regi Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Pred dvema dnevoma sem opravil servis na Apriliji ETV1000, na Avtotriglavu v Ljubljani in bil z njihovo uslugo zelo zadovoljen. Kljub nekaterim čenčam, da niso najboljši, sem se odločil za njh, saj so le generalni zastopniki za celo Slovenijo in motor, ki je še v garanciji velja peljati k njim. Pohvlil bi sprejem - g. Urbanijo, in še posebej tehnika - mehanika g. Matič Srečka, ki se je dodobra potrudil in odpravil napako na ABS-u. Glede same cene, pa menim, da ni bila visoka vse skupaj material in delo 24k. Dela ob iskanju napake je bilo več, ga pa niso zaračunali - garancija. Tako sem lepo pripravljen, za letošnje nove podvige. Lp Regi
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Js bom imel kmalu 1.servis redni servis-v življenju. Imam Suzuki, sem iz Ljubljane, pa me zanima kam mi priporočata da vozim motor na servis, lahk tut vn iz ljubljane (najraj do 50km). MOTO PANIGAZ d.o.o. - Jezerska cesta 48 - 4000 Kranj tel. (04) 20 41 891 - fax. (04) 23 42 101 info@motoland-panigaz.com Je tudi uradni zastopnik za Suzuki
Driverman Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 :OK: :OK: PANIGAZ JE ZAKON!! :OK: :OK:
Whely Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 (popravljeno) Jaz mojega Zja servisiram pri Šilerju, dela mi vedno Tomaž(on je tudi lastnik oz. sta lastnika z očetom). Z delom sem zelo zadovoljen, všeč mi je da sem lahko vedno zraven in ga ne motijo razna vprašanja o tem in onem;pri njemu sem nabavil & zmontiraltudi gume(ki so me prišle ceneje kot pri uvozniku) ter nekaj dodatne opreme,ki mi jo je potem zastonj zmontiral. Meni je tudi pomagal z enimi nasveti,najbolj pa mi je to všeč,da razume motoriste(saj je tudi sam motorist) in med sezono občasno potegne tudi dalje;mene je recimo na servis naročil že krepko po uradnem del. času. Prodaja pa Kawasakije,Honde & Suzukije in je tudi pooblaščen serviser za te znamke;tudi meni so pri DKSu priporočali njega. :OK: lp vuk Za Šilerja bi še jaz napisal par besed. Moja suza sv650 je redna stranka pri tem strokovnjaku. Tudi na prvi servis je šla tja. Tomaž je videl, da sem malo negotov pa mi je vse lepo razložil kaj bo delal, kolko bo stalo pa tudi zraven bi lahko bil. Zaupam mu 100%, motor tudi pustim tam če ma preveč dela in pač ne zmore. Cene so solidne. On razume, da nismo vsi milijonarji, ki jim en motorček nič ne pomeni. Keep on the good work. :OK: :OK: Popravljeno April 9, 2006. Popravil Whely
Stric Burek Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Kako mnenje mate za Mikmekanika?
SiR Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Kako mnenje mate za Mikmekanika? kr dobro eni majo pa z njim tut slabe izkušnje (velik piše že v tej temi)
Guest Brumer Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Js bom imel kmalu 1.servis redni servis-v življenju. Imam Suzuki, sem iz Ljubljane, pa me zanima kam mi priporočata da vozim motor na servis, lahk tut vn iz ljubljane (najraj do 50km). Nekako se mi negre k Odarju (ker so same kritike, pa tudi pri nakupu so delovali skrajno nestrokovno, pišmevritično, neprofesionalno.... ) Tole sm zasledil da priporočate, sam je mal od rok. Če je kej bljižiga? MOTO MARIO Velenje je zelo dober serviser in goreč privrženec za SUZUKI NA pooblaščenem Suzuki servisu - Barborič Tomaž Žužemberk Gsm:041/720087 :OK:
pikec Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Pred dvema dnevoma sem opravil servis na Apriliji ETV1000, na Avtotriglavu v Ljubljani in bil z njihovo uslugo zelo zadovoljen. Kljub nekaterim čenčam, da niso najboljši, sem se odločil za njh, saj so le generalni zastopniki za celo Slovenijo in motor, ki je še v garanciji velja peljati k njim. Pohvlil bi sprejem - g. Urbanijo, in še posebej tehnika - mehanika g. Matič Srečka, ki se je dodobra potrudil in odpravil napako na ABS-u. Glede same cene, pa menim, da ni bila visoka vse skupaj material in delo 24k. Dela ob iskanju napake je bilo več, ga pa niso zaračunali - garancija. Tako sem lepo pripravljen, za letošnje nove podvige. Lp Regi regi, kateri servis si delal? Glede na to, da si s krasa (torej v neposredni bližini Italije) se ti morda enkrat splača skočit v bližino Noale (Benetke - kjer je Aprilia doma) v Moniego, kjer domuje Fiorenzo Agostini - guru V60 motorjev. Obisk pri njemu priporočam vsaj enkrat na 30.000 km, ker ti popolnoma spremeni motor - na boljše! Sploh pa je on ikona serviserja, kakršni bi morali biti vsi - točen, natančen, pedanten, profesionalen in izjemno strokovno podkovan. Da o tem kako čisto in pospravljeno ima delavnico niti ne omenjam - lahko bi jedli s tal, vsak kos orodja pa ima točno svoje mesto. Poleg vsega ti vsako stvar natančno razloži zakaj in kako in tako še dodatno spoznaš kaj tiščiš "med nogami". Glede na postrežbo bi človek pričakoval zasoljeno ceno.... kje pa... popolnoma primerljiva s servisi v Sloveniji, določene stvari še ceneje. Skratka če poseduješ Rotaxov V60 je romanje k njemu vsaj enkrat v življenju motorja nuja, če že ne užitek.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se