Skoči na vsebino

Serviserji motorjev - najslabši IN najboljši 2

Priporočene objave

Objavljeno

pozna kdo mojstra ki popravlja plastiko in je iz Jesenic mogoče gsm

Objavljeno

JANI 041/813-443

Če ti bo hotel dvigniti telefon, ker ima veliko dela :angry2:

Objavljeno

JANI 041/813-443

Če ti bo hotel dvigniti telefon, ker ima veliko dela :angry2:

hvala za odgovor :) :)

Objavljeno

je nedosegljiv :( :( verjetno je že miljonar :eek:

a ima morda še kdo kakšno št mojstra ,ki se ukvarja z poliestrom samo resne prosim :hmm:

Objavljeno
je nedosegljiv :( :( verjetno je že miljonar :eek:

a ima morda še kdo kakšno št mojstra ,ki se ukvarja z poliestrom samo resne prosim :hmm:

Pri Janiju je pač tako, da ko ima veliko dela ne dviguje tel. ali pa je nedosegljiv.Naj bi imel še gsm, katere cifre pa ne vem.

Pokliči še Samota, naj bi z Janijem sodelovala:

SAMO OVEN

CELOVŠKA CESTA 50

LJUBLJANA

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Lohk se pa tud do njega zapelješ. nahaja se pa v tistih stavbah od Špara proti Podmežaklji (malce pred mostom) na levi strani. V časih železarne so bili tam mizarji.

Običajno je cele dneve tam

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

:worship: Motoland Panigaz :worship:

Objavljeno

Ej, Brumer...k je ta Barborič tm nasprot Vidica tm pr Kamencah? pravjo, da je tam najbolš majster tle okol, bom zdej enkrat h njemu pelov...ne vem, do zdej sm h Jeršinu pelov, kr je pooblaščen, pa mislm, da ni to to, pa tud drugi pravjo da ni glih bogvekaj...drugač je pa tud v Črmošnjicah pri Stopičah en privat, k ma pa servis za atv-je, motorje...

Objavljeno

Ej, Brumer...k je ta Barborič tm nasprot Vidica tm pr Kamencah? pravjo, da je tam najbolš majster tle okol, bom zdej enkrat h njemu pelov...ne vem, do zdej sm h Jeršinu pelov, kr je pooblaščen, pa mislm, da ni to to, pa tud drugi pravjo da ni glih bogvekaj...drugač je pa tud v Črmošnjicah pri Stopičah en privat, k ma pa servis za atv-je, motorje...

Ne Barborič ima delavnico v Žužemberku,ta pri Vidicu še 20 m naprej in desno po ulici ca 100m njemu je ime Bogi popravlja predvsem kros motorje in tudi druge valčke za merjenje KW -ks.V Črmošnjicah kjer je križišče za Stopiče še 100m naravnost naprej proti Gorjancem in pred gozdom desno,piše se Luzar Iztok. popravlja atv-je in skuterje ima tudi servis poblaščen mislim,da neki Korejski.

Objavljeno

ja ja no ta Bogi ja. on baje, da rihta vse kar je kej hujšga pa bolj za zrihtat. baje da vozjo h njemu od jeršina pa od barboriča (sm se zdej spomnu ja, da je iz žužemberka on)

ta v črmošnjicah pa vem kje je ja

Objavljeno

ja ja no ta Bogi ja. on baje, da rihta vse kar je kej hujšga pa bolj za zrihtat. baje da vozjo h njemu od jeršina pa od barboriča (sm se zdej spomnu ja, da je iz žužemberka on)

ta v črmošnjicah pa vem kje je ja

Nemoreš Barboriča primerjat z Bogitom,za Bogita sploh nevem ali ima obrt ali ne Barborič ima par zaposlenih in ima najmanj tri uradne servise,jaz pa nemorem tukaj propagando delat za nepoblaščene serviserje in tiste,ki delajo na črno. :OK: :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

sej Bogi ma s.p., kolkr js vem

glede pooblaščenih serviserjev pa tole: sploh ni nujno, da so dobri...največkrat majo samo cene navite, pa kasirajo, zrihtajo pa glih en k. sploh pa če je več zaposlenih...tisti se sploh ne potrudjo, da bo dobr narjeno, ker jim je važno, da dobijo dnar ob koncu mesca...če pa ti sam rihtaš, zato da preživiš, boš pa prekleto gledov, da dobr zrihtaš .)

:topic:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

sej Bogi ma s.p., kolkr js vem

glede pooblaščenih serviserjev pa tole: sploh ni nujno, da so dobri...največkrat majo samo cene navite, pa kasirajo, zrihtajo pa glih en k. sploh pa če je več zaposlenih...tisti se sploh ne potrudjo, da bo dobr narjeno, ker jim je važno, da dobijo dnar ob koncu mesca...če pa ti sam rihtaš, zato da preživiš, boš pa prekleto gledov, da dobr zrihtaš .)

:topic:

Jaz imam 40 let prakse v avto branži in 5 stopnjo izobrazbe,pa nebi nikogar osiral vi mlajši to dobro obvladate.Nevem ,če si sploh kaj bral Prešerna,že on je to napisal ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR.Če si tolk sposoben,da ocenjuješ delo mehanikov potem znaš sigurno tudi vse sam popravit zakaj,sploh hodiš okoli mehanikov-odpri svoj S.p. boš sam kasiral,pridi k meni vem za tri zaprte delavnice lastniki bi jih zelo radi dali v najem,s tvojim znanjem bo denarja kot DREKA !!!!!!!!!!!!!! :OK:

Objavljeno

Brumer :OK:

ČE hočeš odpreti nek pooblaščen servis moraš izpolnjevati določene pogoje.

Če hočeš biti na tekočem z novostmi potem je potrebno stalno izobraževanje, ki si ga Barborič kolikor vem tudi privošči, fušar pa bolj težko ker ni kinte oziroma tudi podpore uvoznika.

Že povedal pa bom še enkrat, da je Barborič :OK:

Glede zaposlenih pa je tako da še nisem videl da bi šla kakšna stvar mimo šefa, vsaj pri meni je več ali manj končni rezultat preverjal on.

Objavljeno

Jaz imam 40 let prakse v avto branži in 5 stopnjo izobrazbe,pa nebi nikogar osiral vi mlajši to dobro obvladate.Nevem ,če si sploh kaj bral Prešerna,že on je to napisal ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR.Če si tolk sposoben,da ocenjuješ delo mehanikov potem znaš sigurno tudi vse sam popravit zakaj,sploh hodiš okoli mehanikov-odpri svoj S.p. boš sam kasiral,pridi k meni vem za tri zaprte delavnice lastniki bi jih zelo radi dali v najem,s tvojim znanjem bo denarja kot DREKA !!!!!!!!!!!!!! :OK:

nisi dobr razumu, kaj sm hotu povedat

Objavljeno

... res je, Tomaž na koncu vedno sam preveri če je vse OK, tudi če ne dela on sam ...

... jaz sem bil vedno zadovoljen ... tudi s ceno ...

Objavljeno

... jaz tud z Barboričem zadovoljen.... ni kej....

mislim, da je zraven Suzukija pooblaščen tudi za Hondo in Yamaho

Objavljeno

Brez skrbi... Barborič je ful vredu :OK:

Objavljeno

In Delima,meni je naredil tudi 1 servis na Kawasakiju R-6-N po dogovoru z prodajalcem v Kranju vse OK in ni mi bilo potrebno iti v Kranj tako,da nebo problema,če bi uveljavljal garancojo. :OK:

Ps ob 19,00 Start v GENOVO na salon avtov. :OK: :OK:

Objavljeno

Prvi servis +montaža rorov na hondi sem opravil pri Motorjetu v Mb pa zaenkrat zadovoljen :OK: .

Darko meje naročil na uro, končano je bilo tudi točno po dogovoru. :OK:

Se jih bom kr držal še naprej. :OK:

Objavljeno

... res je, Tomaž na koncu vedno sam preveri če je vse OK, tudi če ne dela on sam ...

... jaz sem bil vedno zadovoljen ... tudi s ceno ...

Jaz sem pa nekako nevtralen.. Večinoma so mi vredu poštimali stvari, ampak sklopka pa npr. še vedno ruži, čeprav sem dvakrat opozoril, da je treba to porihtat pod garancijo..

Cena je pa tako tako. Ni ravno najcenejši, ampak so verjetno tudi dražji. Redni servisi za Cometa so me prišli okoli 25-30k bivših sit.

Pooblaščen je tudi za Hyosung

Objavljeno (popravljeno)

LA BA-Simon še enkrat hvala :D

si CAR med mehaniki :grim

bi že menjal firmo :hmm:

:nono:

zgubim potem dobrega serviserja zato ostajam na sintesajzerci :P

Popravljeno . Popravil eMBe
Objavljeno

:worship: Motoland Panigaz :worship:

si prepričan da je vreden :worship: ? ;) jst od njega nisem dobila motorja takega, kt sm pričakovala... :BUA:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!