manjak Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Predlagam, da bi v seznamu članov dodali nove filtre, kot recimo poklic ali motor. Tako bi lahko vsakdo, ki ga zanima določen tip motorja/poklica in bi rad kaj vprašal v zvezi s tem, veliko lažje našel uporabnika s tem motorjem/poklicem :idea:
Thundercat Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Hmmmmmm....................................... :D
manjak Objavljeno April 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2003 Uporabniki MT-ja se mi smejejo v brk
stigmata Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Tist ki to hoče, najde tako poklic kot motor, a se ti res zdi potrebno imet vse servirano :?: :wink:
manjak Objavljeno April 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2003 Kej tacga zelo teško najdeš, zato se mi zdi to dost dobra rešitev. Ne moreš it zdej gledat vsazga člana posebi. Sicer pa verjetn vsazga kdaj zanima, kolk jih ma isti motor... :wink:
Dave Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 V bistvu bi pa bilo mogoce fajn, ce bi poleg opcije "poglej nove objave" imel tudi opcijo "poglej objave od..." Meni se dostikrat zgodi, da kej rabim pogledat, pa nimam cas vsega brat, ampak pol ko sem na forumu, moram precitat vse do zdaj, ker mi pol naslednjic ne bo vec javil tega kot novo temo.... Sej vem, da grem lahko po kategorijah na roke pogledat, al pa se ne prijavim avtomaticno.... Sam pravim da bi blo prirocno....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se