Pravokotar Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 ...Klik :arrow: Voila :!: Nagradno vprašanje: kdo ga pozna? Namig: mladenič je iz bližnjega Gradca (po slovensko Graz) :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Ice :?: :?: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 ''I'll be back. '' :twisted: PS Matr ma lepe copate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Pankracij :?: Servacij :?: Bonifacij :?: Ali kdo drug od ledenih mož :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Ice :?: :?: :lol: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Ice-lady mu je pa copatke kupila :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Tron mu je bolj lapis-lazuli kot pa ICE. Mi je všeč, da resnost, mrkobo in nastop nezmotljivega pravičnika precej omilijo copatki, ki so prav prisrčni. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 .....resnost?! :? mrkoba?! :roll: NEZMOTLJIVEGA?! :shock: ...a me ti sedaj zalis? .... tako javno pred vsemi?! :oops: ....buuuuAAAAAAAAAAAEEEEEEE :cry: ali imas v mislih arnie-ja? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Dej no ICE, jaz sem napisal kaj bi ti rad bil, ne pa kaj si. :evil: :twisted: :D Pa tudi bil ne bi - sam na trenutke tako izpade, včasih, mogoče, tam pa tam, ne vedno, sam kdaj pa kdaj, pravzaprav nikoli. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 cigara mi je všeč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Tron mu je bolj lapis-lazuli kot pa ICE. Mi je všeč, da resnost, mrkobo in nastop nezmotljivega pravičnika precej omilijo copatki, ki so prav prisrčni. :D .....resnost?! :? mrkoba?! :roll: NEZMOTLJIVEGA?! :shock: ...a me ti sedaj zalis? .... tako javno pred vsemi?! :oops: ....buuuuAAAAAAAAAAAEEEEEEE :cry: ali imas v mislih arnie-ja? :) Dej no ICE, jaz sem napisal kaj bi ti rad bil, ne pa kaj si. :evil: :twisted: :D Pa tudi bil ne bi - sam na trenutke tako izpade, včasih, mogoče, tam pa tam, ne vedno, sam kdaj pa kdaj, pravzaprav nikoli. :wink: uuuuuhhhhhhhhh....... sm ze mislu.... *sniiiiiiieeeeeff* :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 CYC ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 asta la vista, bejbi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 CHEESE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 ni to špenglarjev ivan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Say CHEESE cheese... Ma, moram da kazem, da mi je ovaj tip na slici veoma sumljiv :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Zelo je podoben mojemu sosedu! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 A zaradi copatk? Pride kar s copatki k tebi :wink: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2003 Pa menda ja ne samo v copatkih :shock: :shock: Ah ne, potem se copatkov spljoh ne bi opazilo 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Ja,ja copatki so ključni! Pride zmeraj samo v copatkih :arrow: valjda :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Ja,ja copatki so ključni! Pride zmeraj samo v copatkih :arrow: valjda :twisted: kaj spet nekaj brez veze nakladas :shock: ........ se vem ne kje stanujes :!: ..... da sploh ne govorimo o tem,da bi bil kdaj bil pri tebi. :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Ja,ja copatki so ključni! Pride zmeraj samo v copatkih :arrow: valjda :twisted: kaj spet nekaj brez veze nakladas :shock: ........ se vem ne kje stanujes :!: ..... da sploh ne govorimo o tem,da bi bil kdaj bil pri tebi. :twisted: 8) ......sploh pa ne v teh copatkah, a ne? :wink: :twisted: 8) Alla 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Ja,ja copatki so ključni! Pride zmeraj samo v copatkih :arrow: valjda :twisted: kaj spet nekaj brez veze nakladas :shock: ........ se vem ne kje stanujes :!: ..... da sploh ne govorimo o tem,da bi bil kdaj bil pri tebi. :twisted: 8) A zdaj boš me pa zatajil? Saj taki ste moški!!!! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 :shock: stigmata,a si ti cist?! :roll: ......me lady spremeni v cepece lulajoce bitje,ce to prebere! :shock: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 ...na to bi moral prej mislit... preden si copatke obul... :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se