Ice Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 ...na to bi moral prej mislit... preden si copatke obul... :evil: :roll: zenske..... enkrat se za njih potrudis in se elegantno obleces...... :? :P 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 hmmm... nekje sem slišala, enkrat... nekaj, bilo je podobno temu: TRPI... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 hmmm... nekje sem slišala, enkrat... nekaj, bilo je podobno temu: TRPI... :twisted: ...zdaj si se tujo intelektualno imovino lastnini.... :roll: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Ne bo držalo! Nisem rekla da sem si to izmislila temveč da sem nekje slišala- mislim da, ma verjetno je blo takrat ko si prvič prinesel copatke pokazat :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 ni to špenglarjev ivan? A to od ta starga Špenglarja sin? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 A ni to un ku je špilu u unem filmi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Eno največjih zadovoljstev mi je opazovati določeno osebo, ko se pojavi na določenem forumu. Pa se lepo zložno & dostojanstveno odguga navzdol pa se spotoma kje ustavi pa malo počeblja pa kaj spodbudnega napiše pa kako svinjarijo poradira pa se še malo guga gor pa dol pa gre.... Ave, anima (moto)mundi! :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Eno največjih zadovoljstev mi je opazovati določeno osebo, ko se pojavi na določenem forumu. Pa se lepo zložno & dostojanstveno odguga navzdol pa se spotoma kje ustavi pa malo počeblja pa kaj spodbudnega napiše pa kako svinjarijo poradira pa se še malo guga gor pa dol pa gre.... Ave, anima (moto)mundi! :D :D :D :D vsak po svoje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se