Hanzi Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Saj bi še kako podrobnost napisu pa bom raje tiho, ker vam je očitno piva zmanjkalo na štajerskem. Ko se pojavim z omenjeno osebo na Ovinku vam prinesem malo piva (union) :twisted: pa bomo še kako slikco naredil :wink: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 simon d.,ko brise razlito olje (nemevednodobesednojematipress) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 A ni tole Kučan? Ne bi rekel! Prej bi rekel da je Hišnik :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 (najntineitispress) 8) (malpotreniratispolpaitispress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Mene pa skrbi, kaj je s tistim črnim Audijem A4 tam v daljavi. Malo čudno izgleda. Ali je praksa da se takole parkira, ali pa mogoče ni prostovoljno parkiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Perla ni (je mal prevelika ritka :wink: ), bi pa znala bit Pupa :wink: Avto pa zgleda da je non stop v pralnici 8) .Se tko sija, da se vid odsev motorja. Hm, akdo ve, ker motor je :?: Ni ducati 999 :? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Mene pa skrbi, kaj je s tistim črnim Audijem A4 tam v daljavi. Malo čudno izgleda. Ali je praksa da se takole parkira, ali pa mogoče ni prostovoljno parkiral. Ma kakor se meni zdi, je ravno odpeljal...... Moja rit je velika :evil: :evil: :evil: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Perla ni (je mal prevelika ritka :wink: ), bi pa znala bit Pupa :wink: 8) :shock: :roll: :twisted: ............. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Uti? Uti ni mogla bit...je bla v službi :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Mama od Tamale... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Uti ni mogla bit...je bla v službi :wink: Torej vendar Udi :!: Se mi je zdelo, čeprav sta si res zeloooo podobna :!: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Uti ni mogla bit...je bla v službi :wink: Torej vendar Udi :!: Se mi je zdelo, čeprav sta si res zeloooo podobna :!: :lol: :lol: :lol: Pepe-optika Zajc še vedno dela.... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Pepe-optika Zajc še vedno dela.... 8) Politkomisar, pejt v Politiziranje, tam te čakajo :twisted: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Mene pa skrbi, kaj je s tistim črnim Audijem A4 tam v daljavi. Malo čudno izgleda. Ali je praksa da se takole parkira, ali pa mogoče ni prostovoljno parkiral. Ja bil glih na odhodu!! :wink: Je pa eden pred tem malo RS Cosworth-a preoblikoval! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Jest vem, da moja definitivno ni!!!! A, a sem zaslužu zdej tist per al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Po supergah in zavihanih kobojkah ter liniji méč, stegen in ritnic sem prepoznal Pupo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Rad bi rekel, da je Tamala, pa vem, da je tam ni bilo... pa ne smem sodelovati v igri... ker bi bilo to golfanje... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 IKE? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2003 Ni ducati 999 :? 8) Si mislil tega duka? Ni bil, v avtu se vidi stari gixer. Pa če mislite, da vam bodo teniske olajšale delo, mate tu še eno sliko... Moj sodelavec je mislil, da sem kupil drug avto, ker me je tudi kao po teniskah spoznal, pa spljoh nimam takih. Dajmo no, dajmo...malo ugibajte....samo pupo in perlo in uti poznate al kaj??? Gregs, brez internih informacij, prosim... Piva pa imamo pri nas dovolj, celo za izvoz, lahko pa vseeno malo Uniona pripeljete drugič zraven, da preverimo, kako blizu je prišla konkurenca.. Cosworth pa je bil poglavje zase...če bi vedel, da ga bo primazal gor po ovinku, bi imeli en lepi filmček, da bi pa samo razbitega šel slikat, pa nisem imel srca...voznik je kar na oko 800 jurjev naračunal škode...hmmm Audi pa je čist kewl tam pač parkiral..nič ni bilo z njim. Keep trying... hint :arrow: ste ziher da je womans ass? Ste ziher, da sem jaz slikal? da ni mogoče kdo (kera) drug (a)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Meni se že cel čas zdi da je to jako muška rit, kdo pa je slikal in podobne zadeve pa... ? Aja, pa Gregsova ni... (po dokumentaciji iz drugih tem pač sklepam :? ) Se pravi nekaj kandidatov že izločenih :twisted: No, še vprašanje, a je DTW? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Jest še vedno vztrajam da je to Perla. Če ni prinesem enkrat v maju Uniona na ovinek. samo upam da imaš kako slikcoda boš ti dokazal da to ni Perla :twisted: Če pa je Perla potem pa skupaj prineseva nekaj Zmajev na ovinek 8) Za tistega coswotha sem pa slišal danes. In ne boste verjeli od koga :twisted: Od Neže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 30, 2003 Deli Objavljeno April 30, 2003 A vam še ni jasno, da je to Pupa? :D Ponavljam svoj odgovor - "Po supergah in zavihanih kobojkah ter liniji méč, stegen in ritnic sem prepoznal Pupo" :) :ph34r: B) B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 30, 2003 Deli Objavljeno April 30, 2003 Symru beri rumeni tisk B) :rolleyes: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 kdo je zdej gor? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 elbarto,ce do drugega tedan ne bo razvozlana uganka bo ena tema manj na forumu. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se