superca Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Vsako leto sorodnikom in prijateljem narišem nekaj pirhov. Sedaj si shranjujem vsaj slikice pirhov, ker jih večino razdelim in jih meni bolj malo ostane. Za začetek Snoopy-ji (tudi motorist). Če se še kdo s tem ukvarja, se za nove ideje priporočam 8) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Pa kaj to si sama narisala? Svaka čast, res lepo. So prav umetniški. Menjam za kvačkan prtiček :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Ga je kar škoda stret, pa pojest! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 A ta X v kvadratu? Še Faberge bi zavidal takšni umetniji na jajcu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 J ta X v kvadratu si lepo poglej kot slikco pa boš videl tudi pirhe. Mogoče dobiš kakšno idejo za svoje :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Da days of da Big RED X's are upon us! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Desni gumb miške :arrow: copy :arrow: word :arrow: paste :arrow: PIRHIIIIIIIIIII :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Oy! sem se nekaj časa nazaj naučil tukaj cele slikce popat! Xx tako! Zdaj sta levi in desni! Faberge se obrača v grobu od zavisti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Jaz sem jo tako odprla 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Kje si dobila oglat jajc ? :? :D :twisted: :wink: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno April 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2003 Ga je kar škoda stret, pa pojest! :twisted: Zato so pa spihani. Ne vem, če je ta moja razlaga prava: pirhi bi naj bila spihana jajca, pisanke pa polna. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Ne vem, če je ta moja razlaga prava: pirhi bi naj bila spihana jajca, pisanke pa polna. :wink: Meni se pa zdi da je razlika v tem iz katere regije "jajca" oz. pirhi... izhajajo- nisem pa ziher :oops: Aja,da ne pozabim- FULL SO LEPI pirhi :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Da days of da Big RED X's are upon us! http://www.firestartersmc.com :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 ardeči krizci http://www.beer.com/brands/us/dosxx/ :drinking: :D pirh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 (popravljeno) A bi letos tud kdo kako sliko gor prmalal, vsaj lanske (teh ko so zbrisane se ne spomnim več :hmm: ), meni je zmanjkalo idej pa bi malo kopirala O:-) Popravljeno Marec 17, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 A bi letos tud kdo kako sliko gor prmalal, ← Nekaj jih maš tle...I. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 II. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 III. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Lepo, ampak a smem omenit da se ene slike ponavljajo? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 no, mi jih že barvamo .. potem bomo pa delali prekmurske praskanice :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Slikano pred 5 min. Naša mami je malo pohitela :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Slikano pred 5 min. Naša mami je malo pohitela :) Pridna mami :OK: Vesele velikonočne praznike :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Vesele velikonočne praznike :worship: Enako, vsem Motosvetovcem :D Kumej čakam, da bo želodec kuhan :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 (popravljeno) evo - še slikici naših najlepših pirhekof :OK: zdajle jih bodo dame nesle h žegnu potem bo pa pojedina Popravljeno April 15, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Slikano pred 5 min. Naša mami je malo pohitela :) Ta spodn ta zelen ji je mal poču. :hmm: Nam so tut ta zeleni popokal.... :huh: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se