vapotek Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Vem jst to ja, zato sm te pa obvarovala batin :P :blush: :004 Hvala, ampak saj to sploh ni važno, glavno da nisem jaz tebe...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Hvala, ampak saj to sploh ni važno, glavno da nisem jaz tebe...... obvaroval batin al kaj maš u mislih :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 obvaroval batin al kaj maš u mislih :hmm: :P :grim , samo E vstavi na konec določene besede.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 :grim , samo E vstavi na konec določene besede.... :P Tudi jaz sem zelo vesela tega :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Jaz bom letos take pisanke talo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 halsii :o :o a tak si ti?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 halsii :o :o a tak si ti?? :lol1: A bi mela? :naughty: Dobiš!!! :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 A bi mela? :naughty: Dobiš!!! :P :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Jaz bom letos take pisanke talo! :P Mene zanimata 2 stvari: 1. Kdo ti bo to barval? (in da ne bo pomote to ni bila ponudba!!!!!!!!) :doze: 2. a se barva ne bo opraskala ko se pa jajca po tleh vlečejo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Pa da vam ne bodo same neumnosti šle po glvi še nekaj mojih (bivših) pirhov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Pa da vam ne bodo same neumnosti šle po .... Zelo lepe pisanice... razlog, da sem potegnil to temo na plan je bol ta, da sm hotel povedat, da so najboljša jajca za pirhe starejša. Tukaj gor se pa takoj na traparije obesijo... GET A ROOM :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 :grim , samo E vstavi na konec določene besede.... :P Tudi jaz sem zelo vesela tega :P Ne se zajebavat E-ji so lahko zelo nevarni in zdravju škodljivi. :grim A se kdo čez kurbarijo pritožuje? :evilgrin: Zelo lepe pisanice... razlog, da sem potegnil to temo na plan je bol ta, da sm hotel povedat, da so najboljša jajca za pirhe starejša. Tukaj gor se pa takoj na traparije obesijo... GET A ROOM :slap: Definiraj stara, moja mislim, da še niso za odpis. :grrr Kake traparije? Govorimo o zelo resnih zadevah. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 ...GET A ROOM... Moderatorje prosim, da ga opozorijo, naj ne dela slabo prikrite reklame za Škodo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Ja, ga je škoda. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 :headbang: Vidim, da ni dobr prot vetru scat :lol1: :lol1: OK, I give up :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 :headbang: Vidim, da ni dobr prot vetru scat :lol1: :lol1: OK, I give up :slap: :lol1: :lol1: :lol1: ja ja..brdausi pa res nikoli ne pomisli na kj pokvarjenega..an? :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: ja ja..brdausi pa res nikoli ne pomisli na kj pokvarjenega..an? :010 :nono: :grrr Never... :lol1: Mi je ravno dons rekla, da ne bomo nič pirhov farbal :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 :nono: :grrr Never... :lol1: Mi je ravno dons rekla, da ne bomo nič pirhov farbal :blush: :hmm: zakaj pa ne, a si bil poredn? :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 :hmm: zakaj pa ne, a si bil poredn? :lol1: :lol1: :lol1: Eno majčken pa res :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Eno majčken pa res :grim v to niti nism dvomila ;) mal merki boš še tepen :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 S "pirhi" je tako. Najprej jih je potrebno zagreti, da so rdeči... Potem pa še "pojesti"! :grim :grim :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Mene zanimata 2 stvari: 1. Kdo ti bo to barval? (in da ne bo pomote to ni bila ponudba!!!!!!!!) :doze: 2. a se barva ne bo opraskala ko se pa jajca po tleh vlečejo? :hmm: 1. Jaz sem pa glih na tebe računav!!! :D :P :grim 2. Bom jajcntregarje ponucav, gor dav! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Pozdravljeni! Na žalost letos odpade velika noč, ker je zajček ...????????? :cry: [attachmentid=94741] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 šta mi radi :slap: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Ah, sej ni važn. Kužek je pa le zadovoljen, to pa tud neki šteje :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se