Alla Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Ampak......sedaj ko nekoga citiraš.......ne piše koga........ :huh: ........ Alla
Noise Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 No, komentarjev o avatarju ne potrebujemo, zato jih zadržite zase. Hočko, tisto sortiranje bomo nastavili, ja. Hitrost je relativna. Na isti mašini z isto povezavo dela stvar občutno hitreje. Sicer pa, na ADSL dela vse hitro! Kar se tiče grafičnih ikonc, ki so zaenkrat še v ANG --> Codeine je zadevo že porihtal, pozabila pa sva jih uploadat, zdaj pa smo na morju in do 5.5. ne bomo popravljali... :P Enako velja za slike v starih postih in citate, ki pri nekaterih (starih) objavah niso prikazani. Sicer pa, prosimo, sporočajte napake (npr. napačni prevodi, napačno delovanje) v temi BUG V FORUMU !
cyc Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Ampak......sedaj ko nekoga citiraš.......ne piše koga........ :huh: ........ Alla Pise, pise ... problem je da to naredi drugace in ce skusas biti pameten in po delih odgovorit, izgleda kot da sam sebe citiras :blink:
perimund Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Zelo lepo in pohvalno ... sam tale VAJENEC ... mi ni vsec... boljs bi blo Amater al pa kej tacga :) :D
Thundercat Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 ZAKON!! Lepo ...lepo....SUPER!!!Svaka Čast! :D
ar Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 SUPER!!! Bolj pregledno, mal drugačne ikone, mal se bomo še naučil pol pa bo.
vesna Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Tudi pr nas je brez pripomb.Mal še pogruntamo pa bo. :ph34r: :lol:
manjak Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Super zgleda. Še posebij smeškoti, sam ko bi vedu kaj pomenjo... :rolleyes:
Vrtnica Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Spet privajanje na nove reci :angry: Sej je cool sam tastar mi je biu bl vsec da je prevec fancy :P ne sej ste fajn opravl
IKE Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 No ... pa je nazaj ... :D ... lepo, lepo ... to bo še tipkovnica trpela ...
Brrrm Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Danes malo nejeverno pogledal, ali je že, ali ga še vedno ni in, na zaslon je skočil novi forum. Nova oblika, menda tudi nove možnosti. Bom preveril, ampak sedaj je že rahlo pozno. Všeč so mi novi Smeški, ker imajo prijaznejši izgled kot stari. :) B)
D.J. Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 slaba povezava že trpi <_< , drugače pa izgleda OK :)
Mačica Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Hm, priznam, da še nisem prečekirala vseh variant. Prvi vtis valjda: šok. No, saj zgleda OK. Se mi sam zdi, ali je to kaka nova varianta predprejšnjega foruma?
manjak Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Sem zasledil, da ponovem izvajate cenzuro nad posti ;)
Gugo Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 No ja....O.K.....se da vsaj nastavt priblizno, kot je bilo vcasih....ajde.....sej bo... LP Gugo B)
b-hoch Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Zelo čedna in user friendly zadeva... :D lp, B.
Wobewt Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Prišel, okusil, se ze prvajam...Sam zakaj ne delajo zdej šumniki, kot npr. ž-z? :o
Wobewt Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Pa seveda, kje nej spet najdem svoj avatar, prej je bilo pod Osebni profil? :(
transalp Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Robycop, klikni zgoraj na "Kontrolni center", na levi strani je tretja rubrika "Moj profil", zadnja od treh vrstic je "Avatar (slika ob imenu)". Vsi stari avatarji, tudi osebni (torej "uploadani") so v drugi rubriki "Že nameščeni avatarji", le poiskati ga moraš v precej dolgem seznamu. Kot piše zraven, posamezno sličico vidiš s klikom na ime. Si pa z imeni teh avatarjev si ne boš mogel pomagati, ker gre praviloma le za dolge alfanumerične nize, zato bo pač treba malce pregledati seznam. Kot vidim, je po novem dovoljena velikost le še največ 64 x 64 slikovnih elementov, prej je bilo 80 x 80. Večina starih avatarjev zato grdo izgleda, ker so "downsamplani" brez filtriranja ali pa z neprimernim filtrom. Za lepši izgled je zato bolje ponovno "uploadati" sličico, ki jo prej s primernim programskim orodjem lepše "resampliraš".
Wobewt Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Tenkju, Trans, sm si že enga nahitr naloudov, pol bom šel pa po tistem ta dolgem seznamu... :rolleyes: LP
Dave Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Forum se mi sicer zdi fajn, mi gre pa na jetra da sem postal vajenec. Mislim, ze v dost drugih zivljenjskih situacijah se dogaja to, da se ljudje pocutjo dobr, sam ce drugim govorijo kolk so manj dobri kot oni in tega nisem glih pricakoval na motosvetu. No ja, whatever, sej ne mislim, da se bo kdo ob tla metou zato ker je men bedno, povem pa vseen. Mogoce je zdejle pravi trenutek za vpogled vase in razmislek o tem kaj avtorji nove lestvice pridobite, ce se (umetno) dvigate nad "rajo". Men je pa po svoje tut prov, se pac ne bom kej dost angaziral in konstruktivno sodeloval, kot to verjetno od vajenca tut pricakujete. Prosm ne replyat v smislu, a mislis, da se kej sekiramo, ker se jest verjetno se dost manj.
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 (popravljeno) Potrpi...potrpi....kot vsi ostali! Popravljeno Maj 3, 2003. Popravil thundercat
Dave Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Potrpi...potrpi....kot vsi ostali! Ja sej, ce pa vsi ostali tko delajo, pol pa to zihr mora bit dobr.
Nearrain Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Potrpi...potrpi....kot vsi ostali! Ja sej, ce pa vsi ostali tko delajo, pol pa to zihr mora bit dobr. ...če si našel smisel življenja u plezanju po virtualni hirarhični lestvici tega foruma začni pospešeno nabijat poste...dobra stran tega je...ne boš osamljen...slaba pa...močna kankurenca...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se