Leon Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Ah ja. Saj veste. Lepo, da ste se trudili. Bravo. Ali je bilo res potrebno? Meni dela še počasneje kot prejšnji. In kič me strašno moti. Z vsako novejšo verzijo je manj prostora za besedilo, ki je vir informacije in več za balast, ki le jemlje dragocene bite prenosa. Moja ocena 2 od 5 in odpor do sodelovanja. Kvantiteta nad kvaliteto :(
AREA Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Jza ne vem kak to ampak meni dela RES obcutno hitreje kot prejsnja verzija, kak to da pol vecini pocasneje?????? :o :rolleyes:
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Odvisno tudi kako povezavo oz. dostop do interneta imaš! Meni na ISDN dela tko kot prej...itak da prej nisem štopu koliko časa rabi da odpre določeno stran...pa tud zdej ne štopam....tako da ocena ali dela hitreje ali počasneje kot prej je zelo relativna! Se kdaj tudi malo zatakne...ampak to ni omembe vredno...dejstvo je, da je Forum sedaj veliko bolj estetsko in pa tudi uporabno DODELAN! :P
Wobewt Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Mah ja, men ne dela PM, sploh se ne odpre okenček za besedila :angry: :( ! A mam res že tok stara kompjutrska jajca,al kva ? :blink:
eliminator Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 ...dela obcutno pocasneje na ISDN... :(...kar pa ni fajn, se zato mal zgubi veselje... :( lp
Mačica Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 jst pa ne najdem poslanih PMjev. Box se polni, vendar ne morem pobrisati starih postov :(
dave the wave Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Lepo , lepo................... najbolj so mi vsec marjetice v odzadju :)
Noise Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 1) Ali je bilo res potrebno? 2) Moja ocena 2 od 5 in odpor do sodelovanja. 1) Da, nujno (stari se je vsul) 2) Saj te nihče ne sili...
Noise Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Še nekaj komentarjev -- Hitrost -- zakaj sedaj nekaterim dela počasneje ne vem, vem pa, da se s staro kišto ne morete peljati 220km/h.... ker je forum kompleksna stvar, vaš računalnik pa mogoče stara kripa, ne prelagajte VAŠIH težav NA NAS. Dejstvo je, da je forum dosti hitrejši NA NORMALNIH MAŠINAH in NORMALNIH POVEZAVAH. Če imate oboje, vprašajte vašega INTERNET PROVIDERJA zakaj se vam je internet upočasnil in ne NAS, zakaj smo menjali forum. Nova grafična podoba / "ne najdem tega in tega..." -- navadite se in malo brskajte, pa ne bo problema Hierarhična lestvica -- je za štos... čudi me le to, da tak stari BBS-jevec kot si ti, Dave, to vzame tako resno. Dej ga srat, življenje ima tudi veselo plat!
Noise Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 jst pa ne najdem poslanih PMjev. Box se polni, vendar ne morem pobrisati starih postov :( Jao jao jao, pa dejte prosim malo pogledat okrog najprej, potem pa vprašajte... :( :( Mačica, odpreš mapo PREJETO, potem pa imaš možnost SKOČI V MAPO in iz padajočega seznama izbereš mapo PREJETO ali POSLANO (ali katero drugo, če si narediš svoje mape!) in nato klikneš na gumb SKOČI. :o Bo šlo? :ph34r:
Noise Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Se mi sam zdi, ali je to kaka nova varianta predprejšnjega foruma? ???? Samo zdi...
Noise Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Pa seveda, kje nej spet najdem svoj avatar, prej je bilo pod Osebni profil? :( Robycop, POMOČ je zelo uporabna povezava, kjer bi lahko prebral, da te in podobne (osebne) nastavitve nastavljaš v svojem KONTROLNEM CENTRU.
superca Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Prijetna popestritev za nov začetek delovnega tedna ;) B) .
Dave Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Še nekaj komentarjev -- Hierarhična lestvica -- je za štos... čudi me le to, da tak stari BBS-jevec kot si ti, Dave, to vzame tako resno. Dej ga srat, življenje ima tudi veselo plat! A dej no, smrk, smrk, jest nocem bit vajenec (je rekel potocivsi otrocjo krokodiljo solzo). Jest sem ze ful velik fant. :)
Ice Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Še nekaj komentarjev -- Hierarhična lestvica -- je za štos... čudi me le to, da tak stari BBS-jevec kot si ti, Dave, to vzame tako resno. Dej ga srat, življenje ima tudi veselo plat! A dej no, smrk, smrk, jest nocem bit vajenec (je rekel potocivsi otrocjo krokodiljo solzo). Jest sem ze ful velik fant. :) pisi........... ka te cakas...... :P
SiR Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Še nekaj komentarjev -- Hierarhična lestvica -- je za štos... čudi me le to, da tak stari BBS-jevec kot si ti, Dave, to vzame tako resno. Dej ga srat, življenje ima tudi veselo plat! A dej no, smrk, smrk, jest nocem bit vajenec (je rekel potocivsi otrocjo krokodiljo solzo). Jest sem ze ful velik fant. :) pisi........... ka te cakas...... :P In so šli... po Ice-kovih stopinjah :D
Nearrain Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 In so šli... po Ice-kovih stopinjah :D
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Jst še opazu nisem hierarhične lestvice...tako da si ne delam problemu ;) ...BTW kje pa je!! :D :D
vragica Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Bolj ko ga gledam, bolj mi je vsec... ;) :wub:
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Počasi se privajam na nov forum. Za avatar sem si izbral mojo novo sliko, ker je staro ful popačilo in se skoraj ne razloči.
Noise Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Bolj ko ga gledam, bolj mi je vsec... ;) :wub: :wub: :wub: :wub:
pero Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Še kak teden pa bom spet čist not padu!!! :o Super je da je mal spremembe, da mal možgančke premigamo tudi ob Motosvetu!! :rolleyes: Čestitke za nov forum!!!! Ciao,by Pero
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se