Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ah ja. Saj veste. Lepo, da ste se trudili. Bravo.

Ali je bilo res potrebno? Meni dela še počasneje kot prejšnji. In kič me strašno moti. Z vsako novejšo verzijo je manj prostora za besedilo, ki je vir informacije in več za balast, ki le jemlje dragocene bite prenosa.

Moja ocena 2 od 5 in odpor do sodelovanja.

Kvantiteta nad kvaliteto :(

Objavljeno

Jza ne vem kak to ampak meni dela RES obcutno hitreje kot prejsnja verzija, kak to da pol vecini pocasneje?????? :o :rolleyes:

Objavljeno

Odvisno tudi kako povezavo oz. dostop do interneta imaš!

Meni na ISDN dela tko kot prej...itak da prej nisem štopu koliko časa rabi da odpre določeno stran...pa tud zdej ne štopam....tako da ocena ali dela hitreje ali počasneje kot prej je zelo relativna!

Se kdaj tudi malo zatakne...ampak to ni omembe vredno...dejstvo je, da je Forum sedaj veliko bolj estetsko in pa tudi uporabno DODELAN! :P

Objavljeno

Luxuz!!!! :lol:

Objavljeno

Mah ja, men ne dela PM, sploh se ne odpre okenček za besedila :angry: :( ! A mam res že tok stara kompjutrska jajca,al kva ? :blink:

Objavljeno

...dela obcutno pocasneje na ISDN... :(...kar pa ni fajn, se zato mal zgubi veselje... :(

lp

Objavljeno

jst pa ne najdem poslanih PMjev. Box se polni, vendar ne morem pobrisati starih postov :(

Objavljeno

Lepo , lepo................... najbolj so mi vsec marjetice v odzadju :)

Objavljeno
1) Ali je bilo res potrebno?

2) Moja ocena 2 od 5 in odpor do sodelovanja.

1) Da, nujno (stari se je vsul)

2) Saj te nihče ne sili...

Objavljeno

Še nekaj komentarjev --

Hitrost -- zakaj sedaj nekaterim dela počasneje ne vem, vem pa, da se s staro kišto ne morete peljati 220km/h.... ker je forum kompleksna stvar, vaš računalnik pa mogoče stara kripa, ne prelagajte VAŠIH težav NA NAS. Dejstvo je, da je forum dosti hitrejši NA NORMALNIH MAŠINAH in NORMALNIH POVEZAVAH. Če imate oboje, vprašajte vašega INTERNET PROVIDERJA zakaj se vam je internet upočasnil in ne NAS, zakaj smo menjali forum.

Nova grafična podoba / "ne najdem tega in tega..." -- navadite se in malo brskajte, pa ne bo problema

Hierarhična lestvica -- je za štos... čudi me le to, da tak stari BBS-jevec kot si ti, Dave, to vzame tako resno. Dej ga srat, življenje ima tudi veselo plat!

Objavljeno
jst pa ne najdem poslanih PMjev. Box se polni, vendar ne morem pobrisati starih postov :(

Jao jao jao, pa dejte prosim malo pogledat okrog najprej, potem pa vprašajte... :( :(

Mačica, odpreš mapo PREJETO, potem pa imaš možnost SKOČI V MAPO in iz padajočega seznama izbereš mapo PREJETO ali POSLANO (ali katero drugo, če si narediš svoje mape!) in nato klikneš na gumb SKOČI. :o

Bo šlo? :ph34r:

Objavljeno
Se mi sam zdi, ali je to kaka nova varianta predprejšnjega foruma?

???? Samo zdi...

Objavljeno
Pa seveda, kje nej spet najdem svoj avatar, prej je bilo pod Osebni profil? :(

Robycop,

POMOČ je zelo uporabna povezava, kjer bi lahko prebral, da te in podobne (osebne) nastavitve nastavljaš v svojem KONTROLNEM CENTRU.

Objavljeno

ahaaa... :ph34r:

Objavljeno

Prijetna popestritev za nov začetek delovnega tedna ;) B) .

Objavljeno
Še nekaj komentarjev --

Hierarhična lestvica -- je za štos... čudi me le to, da tak stari BBS-jevec kot si ti, Dave, to vzame tako resno. Dej ga srat, življenje ima tudi veselo plat!

A dej no, smrk, smrk, jest nocem bit vajenec (je rekel potocivsi otrocjo krokodiljo solzo). Jest sem ze ful velik fant. :)

Objavljeno
Še nekaj komentarjev --

A dej no, smrk, smrk, jest nocem bit vajenec (je rekel potocivsi otrocjo krokodiljo solzo). Jest sem ze ful velik fant. :)

pisi........... ka te cakas...... :P

Objavljeno
Še nekaj komentarjev --

pisi........... ka te cakas...... :P

In so šli... po Ice-kovih stopinjah :D

Objavljeno

In so šli... po Ice-kovih stopinjah :D

Objavljeno

Jst še opazu nisem hierarhične lestvice...tako da si ne delam problemu ;) ...BTW kje pa je!! :D :D

Objavljeno

Bolj ko ga gledam, bolj mi je vsec... ;) :wub:

Objavljeno

Počasi se privajam na nov forum. Za avatar sem si izbral mojo novo sliko, ker je staro ful popačilo in se skoraj ne razloči.

Objavljeno
Bolj ko ga gledam, bolj mi je vsec... ;) :wub:

:wub: :wub: :wub:

Objavljeno

Še kak teden pa bom spet čist not padu!!! :o

Super je da je mal spremembe, da mal možgančke premigamo tudi ob Motosvetu!! :rolleyes:

Čestitke za nov forum!!!!

Ciao,by Pero

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!