Noise Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Še kak teden pa bom spet čist not padu!!! :o Hehehe Pero, da ne bo do takrat, ko boš ti noter padu, že spet nov :D :ph34r: :ph34r: No, kar odkrivajte nove stvari (res jih je veliko!)
Jason Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 @Dave: zastopim te @naspolh: Kljub temu, da je nova hierarhična v resnici en štos, se mi sploh ne zdo uredu, da se na ta način nagrajuje nabijanje postov. Želim si, da bi mi forum predstavljal koristen in zanimiv vir informacij, ne pa arhiv neskončnih reply senas in postov v stilu Enduraša in Krokerja (oprostia, na vaju se upam spravit ker sta še mlada, nista pa niti slučajo edina). Forum stoji na ljudeh, ki nekaj vedo in so svoje znanje pripravljeni deliti z drugimi, zraven pa so še pismeni, da to lahko naredijo. Z žalostjo opažam, da se nekateri že odvračajo od vsega skupaj (vsaj tako pravijo - ane Leon). Še nekaj: A lahko postanem moderator? Kaj moram narediti?
SPIDI Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Kva je zdej to za ena piz***** z avatarji! Vidim da so vsi naši osebni avatarj v galeriji. Pa da so si nekateri že prilastili moj avatar! A se misli kaj ukrenit glede tega! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Noise Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Še nekaj: A lahko postanem moderator? Kaj moram narediti? Dobiti se z mano :D
Desmo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Kva je zdej to za ena piz***** z avatarji! Vidim da so vsi naši osebni avatarj v galeriji. Pa da so si nekateri že prilastili moj avatar! A se misli kaj ukrenit glede tega! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: No, kje je odgovor na tole? :angry: :angry: :angry: <_<
Noise Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Kva je zdej to za ena piz***** z avatarji! Vidim da so vsi naši osebni avatarj v galeriji. Pa da so si nekateri že prilastili moj avatar! A se misli kaj ukrenit glede tega! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: No, kje je odgovor na tole? :angry: :angry: :angry: <_< Hja, ni ga... obstaja le ena rešitev na tole zagato -- vsem še enkrat zbrišemo avatarje in si jih nastavite ŠE enkrat. Ergo?
Hanzi Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Še dober da ne obstajo izjeme pri avatarju. :P Samo če koga vidim z mojim avatarjem :angry: :blink:
Mačica Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 IIIIIIIIIIIII kaj sm pa jst našla :D :D :D :D :D tako preobleko, da forum zgleda tko kot prejšnji, Jupiiiiiii. Moram namreč priznat, da mi je vizuelno bolj všečen od sedanjega :) :) :) :) Pa naj mi ne zamerijo
Desmo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 IIIIIIIIIIIII kaj sm pa jst našla :D :D :D :D :D tako preobleko, da forum zgleda tko kot prejšnji, Samo pazi, ker ikone o prebranih postih ne delajo več kot so prej... :( <_<
Brrrm Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Samo če koga vidim z mojim avatarjem :angry: :blink: Jaz tudi :angry: :angry: :angry: :D
Desmo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Sta tile dve nastavitvi res potrebni: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. in Hvala, iskanje je končano, prosimo, počakajte, da odprem stran z rezultati iskanja! Prosimo, počakajte trenutek... (Ali kliknite tukaj, če ne želite počakati) :unsure: :rolleyes: <_<
rozi Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Hja, ni ga... obstaja le ena rešitev na tole zagato -- vsem še enkrat zbrišemo avatarje in si jih nastavite ŠE enkrat. Ergo? Pomoje brisanje nima smisla, saj če res hočeš komu spizdit avatar, ga lahko tudi drugače. Res je edino to, da ga je iz galerije lažje potegniti.
SPIDI Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 No, potem pa tukaj javno naprošam dotični osebek, da si zamenja avatar!!!!
bauca Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Hahahaa .... sem se že privadla in že SPET smetim .... :P :D Lp
bauca Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 No, potem pa tukaj javno naprošam dotični osebek, da si zamenja avatar!!!! Zakaj pa to ? :blink: :o
Rude Boy Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Hočem nazaj svoj najboljši avatar na svetu tem ! V galeriji ga ni ! Kje so strip avatarji ??!! Prej jih je bilo milijon na izbiro sedaj pa samo "lastne izdelave" !
Alla Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Hočem nazaj svoj najboljši avatar na svetu tem ! V galeriji ga ni ! Kje so strip avatarji ??!! Prej jih je bilo milijon na izbiro sedaj pa samo "lastne izdelave" ! Na, pa poglej v tole galerijo................sigurno boš našel kakšnega zase....... B) http://freeavatars.net Alla B)
bauca Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Na, pa poglej v tole galerijo................sigurno boš našel kakšnega zase....... B) http://freeavatars.net Alla B) Tukaj vsi najdemo avatarje .... jaz, vrtnica, stigmata in tud chris je tukaj našla svojega (bivšega) - avatar namreč .... :rolleyes: lp :blink:
Noise Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Hočem nazaj svoj najboljši avatar na svetu tem ! V galeriji ga ni ! Kje so strip avatarji ??!! Prej jih je bilo milijon na izbiro sedaj pa samo "lastne izdelave" ! Dej ga srat no pa si najt nekje na netu avatar... pa si ga shrani nekam pri sebi, nato pa si ga boš moral spet uploadati, ker bomo izbrisali vse avatarje zaradi "kraj avtorskih pravic".
Noise Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Sta tile dve nastavitvi res potrebni: Jep... (prvo smo nastavili mi, drugo pa ni nastavitev ampak način delovanja foruma).
bauca Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 (popravljeno) Hočem nazaj svoj najboljši avatar na svetu tem ! V galeriji ga ni ! Kje so strip avatarji ??!! Prej jih je bilo milijon na izbiro sedaj pa samo "lastne izdelave" ! Dej ga srat no pa si najt nekje na netu avatar... pa si ga shrani nekam pri sebi, nato pa si ga boš moral spet uploadati, ker bomo izbrisali vse avatarje zaradi "kraj avtorskih pravic". Te ko jih mamo zaj tudi ?! <_< <_< <_< <_< <_< :blink: :blink: :blink: :blink: Popravljeno Maj 6, 2003. Popravil bauca
Desmo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Zakaj sem jst "neznanec"? To se jaz že dolgo sprašujem... :rolleyes: ;) OK no, meja za vajenca je zgleda 75. :P
cyc Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Zakaj sem jst "neznanec"? :( :unsure: No, no, saj ti vsi verjamemo, da si neznanka, brez posebnega strokovnega preverjanja vecclanske zirije :lol: :lol: :P ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se