Codeine Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...posts&highlite= se usuje baza. Ne usuje se baza ampak je zgeneriran SQL QUERY napačen...
Desmo Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...posts&highlite= se usuje baza. Ne usuje se baza ampak je zgeneriran SQL QUERY napačen... Uff še sreča. Jaz sem se pa že ustrašil, da je kaj narobe... :rolleyes: :unsure: ;) :D
J Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Ne vem, če sem to prav naslovil? Ni niti pripomba, me pa zanima!: Sicer ne poznam protokola, sem pa opazil pri eni temi, da sem in tja nekdo spreminja slikice originalnega posta! Vse je v redu, dokler je na stvari nedolzna zabava! Zdaj pa, če ima človek moznost/znanje, oziroma inklinacijo, da to počne, se mi zdi nekako ne-etično! Recimo, da oseba, ki spreminja tvoj originalni post, nima neke visoke tolerance do neke majčkene provokacije, in začne spreminjat ta tvoj post totalno sebi v prid, za recimo svoje zaljive potrebe!Rekel sem "recimo", ni se pa (še!)zgodilo???
Noise Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Naj me vrag, če vem, o čem govoriš... "Slikice originalnega posta???"
SiR Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Naj me vrag, če vem, o čem govoriž... "Slikice originalnega posta???" Verjetno misli "spreminjanje citata" .
J Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Mislil sem spreminjanje slikce! Torej še enkrat: -Jaz J. pripopam X slikco -On, tisti ki me citira, obenem spremeni mojo slikco!...recimo temu, da jo izmanipulira! .......Ni več pomembno! Lp.
J Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Naj me vrag, če vem, o čem govoriž... "Slikice originalnega posta???" Verjetno misli "spreminjanje citata" . Ja! Konkretno mislim na nedaven primer "prototip/zastava", kjer sem jaz prilimal jpg. nekega bajkerja, nakar je ta prototip nalimal na mojo sliko slovensko zastavo.....in me potem citiral s to spremenjeno sliko....no, ni več pomembno!
Noise Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Mislim, da ste že opazili, a vseeno... Novi smeškoti. Nekaj že znanih iz chata, nekaj pa zelo novih. Nekaj jih vidite iz seznama "klikajočih smeškov", nekaj pa s klikom na link "prikaži vse" smeške... :? :cry: :devil: :naughty: :lol1: :hmm: O:-) :OK: :BUA: Nekaj smeškotov, ki jih bomo uporabljali predvsem admini in moderatorji (;)) :lol1: :xx: :baa: :nono: :topic: :rtfm: :SS Nekaj smeškov, ki jih lahko vi uporabljate, ko pišete adminom in moderatorjem: :notworthy: :OK: O:-) (in za nasprotni spol :K :004 ) ... in tako naprej in tako nazaj...
gregas Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 (popravljeno) @Ice :004 Test: :044 Popravljeno September 1, 2003. Popravil gregas
gregas Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...sam to ni fer, mi ne mormo iz menuja uporablat vseh npr:
Noise Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...sam to ni fer, mi ne mormo iz menuja uporablat vse :? Saj se jih nikoli ni dalo... Zato pa je link... "prikaži vse"
gregas Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...ampak tud prikaži vse ne pokaže teh :(
beno Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 :OK: hudo ... novi smeskoti :010 :grupni:
-pero- Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 (popravljeno) ...a vi lahk te iz menuja poberete, men jih ne prkaže :( Popravljeno September 1, 2003. Popravil -pero-
smrekca Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 :kva1: AAAAA...ne bo nam dolgčas...YESSSS :OK: Zaslužnim za tole pa :004 Čisto resno: V kakšnem primeru bi pa to ( :K ) uporabli?!? Ji je slabo? Al je mrbit zatečena? :grim
Zok Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...al pa na delovnem mestu... :D :D :D prostitjutpress :devil:
smrekca Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 prostitjutpress :devil: :rolleyes: ...si kar zadel :lol1: :lol: :lol: ..torej imamo med smeškoti tudi eno prostitutko (se ponovno predstavi: :K ...za moško populacijo :yea1: ...hihi) P.S.: Zok, morm povedat, da maš tud ti simpatične smeškote v podpisu :afro1: (hehe, k tkole afro zgledam, si nism pa čist nč podobna :P )
dave the wave Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Rad bi pohvalil nove smeške :OK: in se adminom :notworthy: zahvalil za popestritev :yea2: . lp DTW :D :kva1: :xx: :afro2: :010 :baa: :beer2: :friend2: :music3: :grupni: :stupid:
Morpheus Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 coooool :afro2: :beer2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
MOTOVILC Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 :hmm: Ma odkar je bil Noise na Počku, se mu je čist strgalo,zgleda da ga je off-road čist prevzel :rolleyes: vse teme je neki zamešal, preimenoval,odprl nove,stare zaklenu, tko da zdej ne vem, kje se me glava drži. :doze: A imate tak občutek?
K8 Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 :hmm: Ma odkar je bil Noise na Počku, se mu je čist strgalo,zgleda da ga je off-road čist prevzel :rolleyes: vse teme je neki zamešal, preimenoval,odprl nove,stare zaklenu, tko da zdej ne vem, kje se me glava drži. :doze: A imate tak občutek? :grim
Noise Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 :hmm: Ma odkar je bil Noise na Počku, se mu je čist strgalo,zgleda da ga je off-road čist prevzel :rolleyes: vse teme je neki zamešal, preimenoval,odprl nove,stare zaklenu, tko da zdej ne vem, kje se me glava drži. :doze: A imate tak občutek? Naa, samo feeling morda. Sem pa že kar nekaj časa nazaj hotel narediti najave + vtise kot posebni temi... Je pa tudi res, da me je teren na Počku prijetno presenetil. Zelo fajn, ker je "veliko" in "odprto"... Ne tako kot tankovski poligon na Vrhniki, ki je majhen, luknjast, kratek. A pustimo zdaj to :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se