Jacque Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Zanimiv karavan! Družinski avto...definitivno!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Če mi ga šenkajo ga nebi vzel!!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Lepo de se je odloču ferari delat še kej druzga k pa športake :rolleyes: Sam it pa more kr dobr B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Zgleda kar fajn, sam, za ist keš raj zberem kupeja (ja valda, glih...). To mi je tko, ko ta nov Porše Cayenne, čist mim, sam da je Porš še grd zraven. Žal. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Kakor sem ze nekje prebral "Za mlade očke, ki prehitevajo na ukaz mulca", se mi pa zdi da je to ista fora kot so jo ze davno nazaj naredili z Daytono za Enzovo ženo, al je bil pa tisto mrliški voz, sej se ne spomnem več dobr. Ampak če mi ga šenkajo se ga pa nebi branu, samo najbrz bi se z neregistriranim okol vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 Saj je lep avto in vse, samo če ze zmečeš X$ si boš pa ja še en Range Rover zraven kupil, za prevoz krompirja iz dezele?!....Se mi zdi, da je menda Ferrari v osemdesetih naredil en črn stationwagon posebaj za enega ameriškega naročnika pa ne najdem slikce! Lp. J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 Pravi avto zame, zmogljiv, karavan, dovolj prostora. Sem že iskal ugodnega prodajalca, da zaaram, ga najdem, pa mi prijazni ljudje ponudijo še spisek dodatne opreme. In kaj vidim!!! NI NAMENJEN ZA VLEKO PRIKOLICE, priključka ni za dobit in se sploh ne da namontirat!! Ja kako bom pa s prikolico cegu pa drva vozu, aaaaaaaa?!?!? in tako s kupčijo ni bilo nič :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 A majo dizla tud? A se ga da dobit z reduktorjem? A ima skupni vod, da se ne da kurilca tankat? Najbrž. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 mrliški avto z 400+ konji, ultra fast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 A ima skupni vod, da se ne da kurilca tankat? Najbrž. razlozi kaj ima veze common-rail sistem s "kurilcem".mislis kurilno olje?! ce ja,potem je kurilno olje (ce je lahko) enako dizel gorivu; dodano je barvilo,da se lazje kontrolira ob cesti,kaj je v tanku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 A ima skupni vod, da se ne da kurilca tankat? Najbrž. razlozi kaj ima veze common-rail sistem s "kurilcem".mislis kurilno olje?! ce ja,potem je kurilno olje (ce je lahko) enako dizel gorivu; dodano je barvilo,da se lazje kontrolira ob cesti,kaj je v tanku. Ice@ to je samo pri Ferrariju. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 ups,maj mistejka tu mejka. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 To je ziher JTD! JTD! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 Mene pa malo na 156-ko spominja, ki je tut en kvazi karavan :) Jas rabim luxuzzz in prestižžžžž, ne pa da reveži za mano sedijo in prdijo, ker jih pas tišči čez trebuh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 mislm daj bol da ferrari ostane pr delanju športnih avtomobilih B) ne pa da probava ene družinske karavane dela <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[D.J.] Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 Tale je narejen po naročilu, 2 al 3 ima (imel) Brunejski princ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 Za v vinograd bi bil kr taprav. Pa je 4x4? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 RS6 Avant ga še vedno pohrusta :) branu se pa nebi nobenga ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se