Skoči na vsebino

Po čem se naj znebim Thyphoon-a?

greenninja

Priporočene objave

No, da povem kaj me muči. Mam Thyphoona, sedaj 70 ccm, kawasaki zelene barve (itak), gor je Leo Vin., Kawa. nalepke.

Skuteraši, dajte mi povedat kake so kaj cene za to. ma ene 8 prevoženih in je letnik 95. se mi zdi. :rolleyes:

Sicer prav lepo zgleda zraven ninje v garaži, a si nimam kaj z njim začet. Je pa škoda, da bi bil stojalo za prah.

Tenx guys..

:ph34r: !NINJA PA VSEEN RULZ! :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal poglej po kolk se kej prodajajo te mašine. Predvidevam da je bil štrihan pa to in če boš kermu mulcu prodaju bo čist hepy ker je tko pofarban ;) Prevoženih pa nimaš velik glede na letnik... :P ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodaj ga kot Kawasaki Ninjo ZX-0.7R :) Eh, če boš v Salamoncu navedu, da je skuter v izvedbi Ninje pomoje lahko dobiš preko 200.000sit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cene typhoon-ov se gibljejo tm okol 150k in 200k, lahko da mas ti prevozenih 8k, kita najbrz nisi dau koj na zacetku noter an? Spet je odvisno v kaksnem stanju je, ker nalepke lahko zakrijejo se tako grdo prasko, kukr jest vem mas najbrz tazadno feltno znucano zaradi ferod ker so sparal z diski(tega se jst ne razumem zakaj moras menat celo feltno), potem ce mas sporten izpuh sam boh ve kolko casa bo se delov, lahko ribne po 50km lahko pa po 5000km, vse je odvisno od naivnega mulca ki si zeli skuter, jst bom svojega prodajal 180-190k letnik 96(kupljen98), prevozenih 12k km, registriran se do maja04,agregat v odlicnem stanju(mallosi gus kit & 17.5del'ortto), rumene barve z nekaj zanemarljivi praskami..

No zj sm se razpricov in odlocitev je pa tvoja.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mimogrede: GreenNinja se izdaja za zensko... torej!? ONA.... :) :P :D

Od kod pa je tale zelena ninja? Ker se redko zgodi namreč, da ma ženska ninjo, moj kolega pa jo je eni prodal (ZX-6R).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mimogrede: GreenNinja se izdaja za zensko... torej!? ONA....  :)  :P  :D

Od kod pa je tale zelena ninja? Ker se redko zgodi namreč, da ma ženska ninjo, moj kolega pa jo je eni prodal (ZX-6R).

1.) GREENNINJA res ni "on".

2.) strašno lepo da vse ostale sprašuješ od kod greenninja je, le osebno nje oz. mene ne.

3.) če že druge sprašuješ kdo greenninja je, naj ti pa še povejo.

4.) pozdravi kolego, če mam njegovo ninjo. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa vi skuterje res uporabljate za obešalnike za prah. 8000 km od leta 1995 sem in 12000 km od leta 1998 sem. :rolleyes: Naš skuter gre naslednji teden na redni servis po letu in pol pri 10500 km :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa vi skuterje res uporabljate za obešalnike za prah. 8000 km od leta 1995 sem in 12000 km od leta 1998 sem. :rolleyes: Naš skuter gre naslednji teden na redni servis po letu in pol pri 10500 km :)

Kaj naj s skuterjem, če mam ninjo? :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ne bom nove teme odpiral, bi vas kar tukaj prosil če še meni ocenite dva motorja, ki morata od hiše:

1.motor: Italjet Formula 125, l.1997, 14.000km, dolgo se že ni nihče z njim vozil, drugače pa je tehnično brezhiben. (od brata)

skuter2.jpg

2.motor: Gilera Runner 180, l.1998 (vendar kupljen l.2000), 17.000km (večino-14k sem jih naredil jaz) Motor je v top formi in ima servisno.

skuter(piknik).jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obesalniki za prah kaj? ;) Lansko leto maja sm ga dobu(3600km), dobr takrat se nism dost vozu sola pa to.. Julija sm delov sm se sam na sht vozu, avgusta sm pa naredu prblizn 5-6k kilometrov.Pol jesen se nekak zmerno, trenutno sm pa denarno v k.. in se vozm samo do moje drage.

To se prav v enem letu cca.9k, to je pa ze bl posteno an? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dejte mi povedat, a je normalno,m če sem naredu v 2 mescih 4000km? :ph34r: ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en foaf je cez poletne pocitnice nardil 10.000

Te pa ni taka kriza :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah, jaz mam v 3 letih 27k km. Ni se take panike. Ko sem 70ko ajnfaro sem nardil 500km v zelo kratkem casu:) 3 al 4 dni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, moja gilera je imela po 4 letih na stevcu malo vec kot 26k kilometrov, s prvim batom!! Ker sem imel pred dvema letoma malo viska dnara sem menjal cilinder, bat, (70 ccm polini kit), sportni auspuh. Letos ko bo cas pride kompletna menjava vseh cevk, menjava armotizerja, etc.

Greenninja svetujem ti, da skuterja ne prodas, razen ce res nujno nujno rabis denar. Meni se vedno pride prav za kako trgovino ali pa kako kratko turo po okolici, ko se mi ne da spravlat v mot. opremo, posebej prav pa pride za voznjo na nedeljsko kavico v gostilno:). Jaz ga npr niti pod razno ne nameravam prodat, posebej po tem, ko sem v zadnjih 2 letih zmetal vanj cca 150 jurjov, zdaj pa bi ga naj prodajal za 200k sit?Ma ni sans. Z njim bom lepo nabiral bonifikacijo, ki jo bom cez kakih 5 let prenesel na motor (ce bo vse po sreci)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!