Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Kje pa se zdej dobivate na 3M saj v sredo k sm bila tam ni bilo nikjer Samsare al kva je ze tisto k ponavad oz poleti ste se tam dobival. Kje se pa zdej k se ni zunaj Samsara?

V bistvu se še ne .ČAkamo, da Samsaro postavijo, potem pa bomo mogoče zbrali pogum, da se peljemo na kepico sladoleda do tja...

Objavljeno

Nej bi blo do konc maja vrtičkarstvo urejeno.

BTW, Vrtnica, lepo ritko maš! B) B) ;) :P

Objavljeno

Ne vem, a ste res vsi pozabili na tri mostičje, al kaj? :( :( :(

Upam, da bo to sredo drugače.

Lp, fisher

Objavljeno
Ne vem, a ste res vsi pozabili na tri mostičje, al kaj? :( :( :(

Lp, fisher

Saj ni ničesar tam...

Objavljeno
Ne vem, a ste res vsi pozabili na tri mostičje, al kaj? :(  :(  :(

Lp, fisher

Saj ni ničesar tam...

Če se na 3M res ne bo kaka miz apojavila v kratkem se bo treba preselit. Saj je recimo OLP ampak meni ne diši kaj preveč, je preveč drugačen od 3M. Tam smo bolj sami sebi namen, skratka premalo frekventna lokacija. Lani sem predlagal BTC ali pa kaj podobnega, saj se kje najde kaka oštarija ki nam bi poleti kak pirček zrihtala. Je pa res da zna biti pri takih oštarijah problem s platni pa diasi in tko naprej. :unsure: :blink:

Objavljeno (popravljeno)

Hm....kaj pa pri Zlati ladjici? Plac za parkirat je, pa mize in stoli tudi.....pa frekventno je tudi še kar..... :rolleyes: (sam predlog.......)

Sicer pa....tudi na 3M bojo postavili mize........sam čakajo, da se rok za pritožbe izteče.....(Menda se bo vsak čas....)

Alla B)

Popravljeno . Popravil Alla
Objavljeno
Hm....kaj pa pri Zlati ladjici?

ne Zlata ladjica....ni spet TOLIKO placa....

BTC bi morda bil bolj primeren.....

Objavljeno

Spet se je zacela ista pesem al kaj? :( :( :( Vse kar se bo zgodilo je, da se bomo pol besno klicali po telefonih, si pol tezil po forumu, ces da zakaj ni blo unga tam in tam in kje smo zdej ZARES zmenjeni in pol v koncni fazi bomo spet na 3m ostal.

Objavljeno

Dave, se strinjam... Počakajmo na 3M, tam so nas že navajeni...

Alla--- Rok za pritožbe???

Objavljeno

Ja, MOL je letos z razpisom izbirala, komu bo dala razne prostore za outdoor gostinstvo, kamor spada tudi 3M. Ko nekoga izberejo, začne teči rok za pritožbe, da se ostali zabunijo, ker niso izbrali njih.

Objavljeno

Ja, MOL je letos z razpisom izbirala, komu bo dala razne prostore za outdoor gostinstvo, kamor spada tudi 3M. Ko nekoga izberejo, začne teči rok za pritožbe, da se ostali zabunijo, ker niso izbrali njih.

Torej to pomeni, da so dali lani dosti prej ta razpis ven? Ker lani smo pa že ja aprila na 3M vozili motoričije, a ne?

Objavljeno
Dave, se strinjam... Počakajmo na 3M, tam so nas že navajeni...

A se bomo letos spet moral z redarji kregat pa s colipaji slepe miši it?

LP

Dean

Objavljeno

pritožbe: potem sklepam da je velika verjetnost da bo letos 3M prazen tko kot še veliko drugih stvari kjer se da za mišji k... ali pa zato ker imaš 5 minut cajta pritožit.

Policaji pa itak znajo težit če bojo prehrupni (tko kot so bili lani tisti jeepi) saj so že zadnjič nekam postran gledal ko so se mi mimo vozil pa je bilo vsega skupaj mogoče 10 motorjev pred prešernom

Objavljeno (popravljeno)

Upam da bo 3M! Tam se zbiramo ze nekaj let. Pa tudi frekventnost je v redu (Djevojke u ljetnim haljinama!!!).

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Objavljeno
Upam da bo 3M! Tam se zbiramo ze nekaj let. Pa tudi frekventnost je v redu (Djevojke u ljetnim haljinama!!!).

Tadej

Mah seveda bo, če ne drugače, bomo pa brez kafane tam posedali. En sladoled v bližini se bo že našel :D

Objavljeno

Tadej

Mah seveda bo, če ne drugače, bomo pa brez kafane tam posedali. En sladoled v bližini se bo že našel :D

Podatek od Nedelje.........BIFEJČOV IN SLADOLEDKOV NA 3M ŠE NI SPLJOH!!!!!! :( :( :(

So pa devojke,pa velik placa.....sam un zagamani KUŠČAR me mal skrbi,k je na OBLAST pršu!!!!!

Objavljeno

sam un zagamani KUŠČAR me mal skrbi,k je na OBLAST pršu!!!!!

Objavljeno

Obstaja varjanta da se jutr prikažem

Objavljeno

No ne pozabi na ljetno haljino

Tadej

Objavljeno

Tadej

Kaj pa na mašinco :D

B)

Objavljeno

Tadej

Kaj pa na mašinco :D

B)

Hahahahaaaaaa.......TA JE PA ITAQ ZAKON!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Danes sem bila na 3M. Tam ni niti kioska za sladoled. :( Ali se kljub temu danes dobimo tam ali samo v OLP-u?

Objavljeno
Danes sem bila na 3M. Tam ni niti kioska za sladoled. :( Ali se kljub temu danes dobimo tam ali samo v OLP-u?

Letos sem bil trikrat na 3m, vsakic je bil se kdo tam. Pridem tja okoli 1800

Objavljeno

Letos sem bil trikrat na 3m, vsakic je bil se kdo tam. Pridem tja okoli 1800

ih komme... :rolleyes:

Objavljeno

Jaz pridem samo v OLP, ker se vedno delam vsako sredo do 20:30.... samo se 4krat... potem pa 3M... Here I come!!! :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!