.T. Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 Kaj pa na mašinco :D B) Tsto z masinco mora ze doma ustimat.
bmw Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 pridem okoli 18.30 ure oziroma takoj, ko prilezem izpod tuša.......
Noise Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 OLP, ker delam do 20:30... mater Gregs, a nisva preveč delavna midva?
Damian Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 Sem bil na 3M ter v OLP, pa ni bilo nobene sorodne duše. Je v Lj tud bolj tako, kot v Nm, ko se ne tznamo zment!??? LPD
Mačica Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 Sem bil na 3M ter v OLP, pa ni bilo nobene sorodne duše. Je v Lj tud bolj tako, kot v Nm, ko se ne tznamo zment!??? LPD Ja kje pa si ti bil? Na 3M je bilo vsaj 50 motorjev, v OLPu pa nas je bilo tut kar precej.
Gregs Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 OLP, ker delam do 20:30... mater Gregs, a nisva preveč delavna midva? Se strinjam... ampak ti si sefe... lahko pa zadnjo skupino posljeva kar na samoizobrazevanje?! :P ;) :) :D B)
Hanzi Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Damian: Če si bil ti ob pol desetih že v NM za računalnikom predvidevam da si bil zelo zgodaj na 3M najbrž prezgodaj :unsure:
Dada Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Sem bil na 3M ter v OLP, pa ni bilo nobene sorodne duše. Je v Lj tud bolj tako, kot v Nm, ko se ne tznamo zment!??? LPD Moraš upoštevati, da se dobivamo zvečer. Ti si pisal svoj post ob 20.45, takrat pa smo bili mi ravno na poti s 3M v OLP. Dogajanje na 3M je proti večeru, sedaj, ko pa še ni miz, pa je sploh brez veze, da bi bili tam že ob 18.00, kot si bil verjetno ti. Drugič pridi okoli 19,30 ure, pa boš imel kaj videti! B)
Lucky Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Sem bil na 3M ter v OLP, pa ni bilo nobene sorodne duše. Je v Lj tud bolj tako, kot v Nm, ko se ne tznamo zment!??? LPD A ti to resno? V OLP nas je bila cela horda, težko bi nas zgrešil.
Desmo Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Bilo motorjev ko boga. Imeli smo celo novoletno jelko, samo ne vem ali malo zapoznelo ali prezgodnjo. :D :blink: <_<
pero Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Super je bilo včeri na 3M!!! :P :D Najlepša pa je bila večerna vožnja proti domu, ko je hladen veter prijetno božal in v daljavi so se lesketale luči velikega mesta!!! :P Ciao,by Pero
Lucky Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Super je bilo včeri na 3M!!! :P :D Najlepša pa je bila večerna vožnja proti domu, ko je hladen veter prijetno božal in v daljavi so se lesketale luči velikega mesta!!! :P Ciao,by Pero Pero, romantična duša, a? Te pomlad daje? ;) :)
AlterMann Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Super je bilo včeri na 3M!!! :P :D Najlepša pa je bila večerna vožnja proti domu, ko je hladen veter prijetno božal in v daljavi so se lesketale luči velikega mesta!!! :P Ciao,by Pero Ja Pero, to si pa res lepo povedu. ;) :rolleyes: Ampak, jast vem, da je biu tist vetr Nataša. :D Kaj bi ble pa tiste lučke v daljavi, pa res ne vem. :P
Damian Objavljeno Maj 8, 2003 Objavljeno Maj 8, 2003 Sem bil na 3M ter v OLP, pa ni bilo nobene sorodne duše. Je v Lj tud bolj tako, kot v Nm, ko se ne tznamo zment!??? LPD Moraš upoštevati, da se dobivamo zvečer. Ti si pisal svoj post ob 20.45, takrat pa smo bili mi ravno na poti s 3M v OLP. Dogajanje na 3M je proti večeru, sedaj, ko pa še ni miz, pa je sploh brez veze, da bi bili tam že ob 18.00, kot si bil verjetno ti. Drugič pridi okoli 19,30 ure, pa boš imel kaj videti! B) Za odgovor hvala vsem skupaj. Res sem bil na 3M okoli 18.30, v OLP pa okoli 19.00. Mislu sem malo za pijačo dat za novga Kužata in malo vas spoznat pa sem bil , zgleda, prezgoden. Ni pa najlepš v Nm ponoč vozit. Po avtocesti je šit, če grem čez Žbk, mam pa vsaj 5 srn čez cesto med osmo in deseto uro zvečer. Tako sem se odloču it čez Kočevje do Dvora in nato v nm, kjer sem vas potem pozdravil. A se kdaj dobite tud kaj prej? Enkrat je bilo rečeno, naj bi se eno sredo v mesecu dobil prej (18.00) da tud mi , iz "periferije"lahko pridemo. LP Vsem Damjan
rozi Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Super je bilo včeri na 3M!!! :P :D Najlepša pa je bila večerna vožnja proti domu, ko je hladen veter prijetno božal in v daljavi so se lesketale luči velikega mesta!!! :P Ciao,by Pero Ja Pero, to si pa res lepo povedu. ;) :rolleyes: Ampak, jast vem, da je biu tist vetr Nataša. :D Kaj bi ble pa tiste lučke v daljavi, pa res ne vem. :P Saj še ni kresničk na kakšnih osamljenih jasah?! :D
AlterMann Objavljeno Maj 13, 2003 Objavljeno Maj 13, 2003 Bilo motorjev ko boga. Imeli smo celo novoletno jelko, samo ne vem ali malo zapoznelo ali prezgodnjo. :D :blink: <_< To je biu šele začetek akcije: Z novoletno jelko v vsako slovensko vas...... :P :rolleyes:
Dave Objavljeno Maj 13, 2003 Objavljeno Maj 13, 2003 Bilo motorjev ko boga. Imeli smo celo novoletno jelko, samo ne vem ali malo zapoznelo ali prezgodnjo. :D :blink: <_< To je biu šele začetek akcije: Z novoletno jelko v vsako slovensko vas...... :P :rolleyes: Lahko jo postavimo zraven ene od tistih 3-4 cerkev, ki tudi pridejo na vsako slovensko vas.
bmw Objavljeno Maj 21, 2003 Objavljeno Maj 21, 2003 (popravljeno) glede na to, da se mi ne da odpirati nove teme bom kar tukaj napisal...... Folk, pripravite sladki zob danes......nekdo namreč praznuje rojstni dan.......pa ne povem kdo........ UDELEŽBA OBVEZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Popravljeno Maj 21, 2003. Popravil bmw
vragica Objavljeno Maj 21, 2003 Objavljeno Maj 21, 2003 .... me prav zanima kdo je to... :blink: :blink:
Alla Objavljeno Maj 21, 2003 Objavljeno Maj 21, 2003 Hm.......saj je sam to važno, da bo SLADOLED!!!!!!!!!!!!!!!!!... :P :D Alla B)
Gugo Objavljeno Maj 21, 2003 Objavljeno Maj 21, 2003 glede na to, da se mi ne da odpirati nove teme bom kar tukaj napisal...... Folk, pripravite sladki zob danes......nekdo namreč praznuje rojstni dan.......pa ne povem kdo........ UDELEŽBA OBVEZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Pa un, k praznuje, mi je rekel, da se vse zacne ob 20.30..... ;) LP Gugo B)
Priporočene objave