poggy Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 :blink: kje v okolici ali v Celju je kakšn dobr servis za gilere? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 10, 2003 Deli Objavljeno Maj 10, 2003 Če je dober ne vem, še posebej za Gilerine skuterje, vendar jaz vozim 4T 125ccm motorcikelček Gilera Coguar v servis TOP moto (ali kaj so že) tja dol ob železnico, za srednješolskim centrom Lava v Celju. Do sedaj so jo še vedno tako porihtali, da sem jo s servisa odpeljal na dveh kolesih in da se med dvema servisoma ni pokvarila. :D Tja vozimo tudi Piaggiotov skuter NRG2, pa tudi še vedno dela in se še ni pokvaril. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2003 js sm tud tja vozu, sam zej ne servisirajo piaggia pa gilere, kr baje niso delov dobival. pol sm šou pa k božiču je biu pa glih en tip not, k je pač enga tam not ful nadru, kr so mu baje servisno knj. zgubl, pa baje mu je enkrat zobnik na pegasotu odpadu ko se je s servisa pelu, pa bremze, pa risi na plastiki... zato pa sprašujem, kr me je k božiču strah pelat motor!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 11, 2003 Deli Objavljeno Maj 11, 2003 Tudi k Božiču sem peljal še stari skuter (Benelli) in Gilero Coguarja. Pa tudi ne najboljše izkušnje. Pri Gileri sem tisto popoldne, ko sem ga dvignil iz servisa ugotovil, da je v karterju premalo olja, za skuter Benelli, ki je v prometni nesreči nastradal, pa smo se z zavarovalnico dogovorili, da bo Božič izdelal predračun za popravilo, pa da se potem odločimo kako in kaj. In sem na predračun čakal 3 tedne, potem pa ga sam pridobil pri uvozniku v enem popoldnevu. Od takrat je Božič zame mrtva stvar. Pa saj sedaj je itak na pol crknil. Salon je prodal/oddal Trgoavtu, ki ima v njem trgovino, preostanek Božičevega servisa pa se je umaknil globoko na dvorišče. Kljub vsemu gre Piaggio NRG2 v torek k Top moto na servis. Tiste dele, ki bodo morebiti manjkali, v enem popldnevu pripeljem iz Trsta. Gilera pa enkrat konec meseca maja. Za druge ustrezne servise v CE ali okolici ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se