Brdaus Objavljeno Januar 6, 2006 Deli Objavljeno Januar 6, 2006 Če bi kdo rad nahitro preveril svoj IQ :) http://freeweb.siol.net/tomokoz/iq_test.htm Evo, vzel cajt in obklukou.... moj IQ po telih podatkih je 130. :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 Prosim Vas lepo, poiščite kaj bolj zanimivega. Cas: 23,5 minut. Dosežek: 152 ( bedno, to naj bi bil moj IQ ), koliko je pa moznih točk, kakšnih 154? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 (popravljeno) Prosim Vas lepo, poiščite kaj bolj zanimivega. Cas: 23,5 minut. Dosežek: 152 ( bedno, to naj bi bil moj IQ ), koliko je pa moznih točk, kakšnih 154? Nope, that just means that you're one smart MF... .) Popravljeno Januar 7, 2006. Popravil SHERIFF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 (popravljeno) evo... nikol se prej tega resvou... (kajpacejeuserespress) Popravljeno Januar 7, 2006. Popravil Mte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 Upssss... :oops: Zabit kot telegrafrca :o :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 Upssss... :oops: Zabit kot telegrafrca :o :P Še bolj! :o :o Moj fot'r je bil včas' črpalkar. Pa me je nekoč učitelj vprašal: "Kaj pa je vaš oče"? "Prodajalec nafte", sem mu rekel. A veš, kaj je odgovoril...? "Vidva imata pa veliko skupnega. Vaš oče je prodajalec nafte, vi ste pa zabit, kot kol do nafte". :slap: :slap: Jebiga, morda sem ravno zavolj tega, "diplomiral" za kleparja!... :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Da dodam še jaz en IQ test. Meni so ful zadeli... ... na sredi mize je okrogel pladenj z različnimi sadeži ....... Sadeži so: a. Jabolko b. Banana c. Jagoda d. Breskev e. Pomaranča Kateri sadež boste izbrali? Dobro razmislite. Tole je neverjetno! Rezultat je popolnoma resničen... Za rezultate testa poscroll-ajte dol... Če ste izbrali: a. Jabolko: To pomeni, da ste človek, ki rad je jabolka b. Banano: To pomeni, da ste človek, ki rad je banane c. Jagodo: To pomeni, da ste človek, ki rad je jagode d. Breskev: To pomeni, da ste človek, ki rad je breskve e. Pomarančo: To pomeni, da ste človek, ki rad je pomaranče KAJ SI PA MISLIL(A), DA BOŠ DOBIL(A) NA PODLAGI TAKO BLESAVEGA TESTA?!?!? CELOTNO ANALIZO TVOJEGA ŽIVLJENJA?!?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Da dodam še jaz en IQ test. Meni so ful zadeli... KAJ SI PA MISLIL(A), DA BOŠ DOBIL(A) NA PODLAGI TAKO BLESAVEGA TESTA?!?!? CELOTNO ANALIZO TVOJEGA ŽIVLJENJA?!?!? Bravo!!! Jaz sem popolnoma zadel! Torej sem normalen! :010 :010 :010 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se