Climber Objavljeno September 7, 2001 Deli Objavljeno September 7, 2001 Sem dobil idejo, da bi to pravzaprav lahko res izvedl, zato nov topic. Iscete lokacijo Bi radi prijetno zdruzili s koristnim Vam vreme postaja prehladno Agencija Gricland vam ponuja odlicno resitev Vikend paket na prelepi Jadranski obali, kjer je morje se vedno toplo, kjer se se vedno najde sonce, da ogreje premrzle ude. Paket zajema, enodnevni obisk plaze s crnim zdravilnim blatom pri idilicnem mestu Nin blizu Zadra, ogled idilicnega starega rimskega mesteca in prenocisce zvecer v campu v Starem gradu pri Paklenici. Drugi dan ogled parka, prikaz prostega plezanja z moznostjo preizkusanja samega sebe in se kaj!! Cena paketa - Organizator ne zahteva nic, ga pa tud nc ne briga kolk boste zapravl, niti kako boste dol prsli, niti v cem in s kom boste spal, niti kaj in koliko boste pil, jedl, ... be freeeeeeeeee ! Mogoce bomo pa le dozivel tudi pravo furo in ne samo gobcal LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno September 7, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2001 quote: Tvoja ponudba je mamljiva, vendar zaradi razlogov, ki omejujejo svobodo, ta trenutek žal samo sanjava želja. Brrrm Ti odgovarjam tu: V ponudbo sem pozabil vpisati - children welcome!! Se da organizirat prevoz, ni blema, jih mam tud jaz in bi jih vzel sabo LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno September 7, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2001 quote: Niso childrensi problematični, ampak Gilerca, ki je prešvohotna za tja dol, oziroma bi moral iti že dan prej, da bi skupaj prispeli na cilj. Še eno leto pripravništva, pa bo. Ves kva zdej pa pretiravas. Jaz sem cel jadran dvakrat s punco zadaj prevozu z mopedom!! Poleg tega se po jadranskih cestah sploh ne da divjat in v tvoji gilerci ne vidim nibenga problema quote: ce bi ta vikend bil ob koncu septembra (po 20.) bi mogoce bil za oz. bi bil za ce bodo finance dopuscale. pri prikazu plezanja pa se z veseljem pridruzim z svojo opremo. Vikend - ko bo vreme in ce bojo interesenti! Pomoc pri plezanju - to mi deli LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se