Zok Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) Jaz gledam v rangu do 125cc ker mi izpit samo do tam pokriva naslednje leto pa ze 250cc pol si pa vsekakor omislim aprilio 250rs :kva2: zelim ti veselo zapravljanje! :P pi es: obrazlozitev: vsakih 16.000 km dva nova bata = 70 jurjev, gume stanejo tolk k za 600take, pije pa 13 litrov povprecje, plus seveda 2% olja. pa se elektrostarterja nimas. ce si torej "tazaresn" norc, pa mas velik dnarja, pol ni boljsega. ce pa ne, pol pa raj kaj manj brutalnega, recimo kaj iz klase 600. .) Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 novga cestaka 50cc ziher neb i kupo, pol bi rajš kupo hondo cbr 125 ki stane 725k sit, tko da še bi dal tistih 10k sit, pa maš že 125cc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-JuRe Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 hehe... jest jo bom meu zdle hmal 1 let! TZR 50.. in morm rect, d je zaKon!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 TZR je itk zakon!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghostek Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 rajši dam 700k za tzr 50ccm kot pa za cbr 125ccm ker jo malo poglej po slikah gume ma take kot kolo in se baje komaj premika z mesta in jo lahko prehitevajo malo prerihtani scooterji tako da ne hvala za cbr ker je to res sramota za hondo. :BUA: (tzr pa itaq zakon :OK: ) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 12, 2005 Deli Objavljeno December 12, 2005 Ne bi se mogu bolj strinjat (se mi zdi :P ) tzr zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghostek Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 :OK: jah či pa je tak :worship: :yes: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se