Bmflar Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 9 urami, stuhec pravi: Je bil kak primer, da se kermu sfuzlalo, da je dobo kazen 1000 eur ? Medtem ko bi v A dobo 150 eur Dobil 2400 .... Plačal polovičko in bil modro tiho ... Gasperr, Frenk 67, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 12 urami, motolover pravi: Katere table so nametane? Tabla za naselje pomeni 50, to se mi zdi zelo enostavno in jasno. O vožnji nad 50 govorim, ker se jaz držim 50 po navigaciji, kar je itak več kot 50 po števcu. Npr. v Logatcu ali Postojni me redno prehitevajo. Nabrž drži Thumperjeva teza o sponzoriranju države Kaj uporabljaš za odstranjevanje mrčesa s hrbta? pred 9 urami, motolover pravi: Ne vem kaj hočeš povedati glede Avstrije. Je tam boljše, slabše, bolj logično? Na Planini, Logatcu in Postojni me redno prehitevajo. Mogoče so vsi začetniki in še ne vedo kje so radarji. Za Štajerce, ki enkrat mesečno zaidejo proti Obali tudi ni nujno, da vedo, kje so lokalni primorski radarji. V Avstriji je veeeeeeliko bolj humano. Tri leta sem delel malo naprej od Dunaja in sem se vsak teden vozil gor. Enkrat me je ustavu policaj in povedal, da sem prevozil dva stop znaka. Na prvem se nisem popolnoma ustavil, na drugem pa sem res stopu po gasu, ker je blo frej. Rekel je, da je za prvega kazen 20€ za drugega pa 40€. Potem me je pa vprašal katero kazen želim plačat???. Mal sem ga butast gledu pol pa reku, da prvo in mi je napisu kazen za 20€. Tudi ostale kazni za prekoračitev hitrosti so ble tko 30€, 40€, največja je bla 80€ za premajhno varnostno razdaljo na avtocesti. Pa je njihova plačilna sposobnost daleč pred našo. A se folk vseeno vozi bolj po predpisih kot pri nas. Torej visoke kazni očitno niso prava rešitev. DAMI34, builder, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ciciban Objavljeno Junij 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2016 Jodlarji imajo tudi precej bolj smiselne omejitve. Če ima naselje urejen pločnik in kolesarsko je pogosto omejitev za celotno naselje 60 ali pa celo 70km/h. Pri nas se pa v enem bogem naselju omejitev lahko spremeni tudi 10X. Druga skrajnost je pa razvlečena vas z omejitvijo 50 tabla za konec naselja pa 1km za tazadnjo hišo. I30, builder, robot in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 Najprej je treba kolesarsko stezo naredit To pa stane in za to ni keša ciciban, Zivnorc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 Brezveze. A je kdo že kdaj videl, da bi kolesar uporabljal kolesarsko stezo? (Pa stare mame, ki se vozijo v trgovino, ne veljajo...) thumper, I30, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 7 minutami, Yoghurt pravi: Brezveze. A je kdo že kdaj videl, da bi kolesar uporabljal kolesarsko stezo? (Pa stare mame, ki se vozijo v trgovino, ne veljajo...) Zadeto u piko! thumper in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 ...bil zadnjič priča, ko je ženska srednjih let z vrečko v roki čakala na otočku na prehodu za pešce na sredini Zaloške, ker ji očitno ni zneslo priti čez cesto, ko je bil čas za to (zelena luč). ....avtomobili vozijo...ona čaka.... nakar pride ena blontna policistka na biciklu, gre čez celo cesto z biciklom (rdeča luč za pešce), sestopi z bicikla, da cel bicikl hleda na vozni pas.... gre napizdevat gospo, ki je čakala sredi ceste.... nato pa sta šli na drugo stran (proti Portalu), kjer jo je še legitomirala.... Ne vem pa...a jo je še kaznovala, al ne... skratka .. v kaj se spuščajo.... A je tko, HD-Dyna...... reci, da je blo tko.. ....a med tem, je šlo ziher 20 avtomobilov (audijev, BMW s spuščenim podvozjem, črnim šipam...in jugo-musko na polno)direkt v rdečo proti Fužinam.... JAOOOOO... JAOOO... JAOOOOO Gasperr, Kmet2, luxsa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...bil zadnjič priča, ko je ženska srednjih let z vrečko v roki čakala na otočku na prehodu za pešce na sredini Zaloške, ker ji očitno ni zneslo priti čez cesto, ko je bil čas za to (zelena luč). ....avtomobili vozijo...ona čaka.... nakar pride ena blontna policistka na biciklu, gre čez celo cesto z biciklom (rdeča luč za pešce), sestopi z bicikla, da cel bicikl hleda na vozni pas.... gre napizdevat gospo, ki je čakala sredi ceste.... nato pa sta šli na drugo stran (proti Portalu), kjer jo je še legitomirala.... Ne vem pa...a jo je še kaznovala, al ne... skratka .. v kaj se spuščajo.... Blontna frkla ima s tem že polno kvalifikacijo za pulcajko. Kwa se zdej čudš. Take mamo. Blontne. Eni se pa porezirajo po glav, de se ne vid de so blontn! Me pa res zanima ta situacija, kaj se je imela za usajat. Bomo videli, če bomo dobili kratko obrazložitev ali je to kakšen prekršek ali ne ali pa goro solate za mlet! Kmet2, Zivnorc, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 13, 2016 Deli Objavljeno Junij 13, 2016 Policija zaustavi. Ko policaj gre proti vozilu, vidi voznico, kako nekaj da v usta in požre. Vpraša jo: "Videl sem, da ste nekaj dali v usta in požrli. Kaj je bilo to?" "Kontracepcijska tableta." "Zakaj kontracepcijska tableta?" "Ker vem, da me boste jebali." HyperJack, DAMI34, dondule in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 http://www.natv-rld.si/policijske-zasede?p=natv&utm_source=facebook&utm_campaign=RLD-1-NB-rem&utm_medium=MSG2&utm_term=AD2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gusar Objavljeno Junij 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Kva me je včeri zajebu en policaj.Dohitim kolono,ki stoji pred semaforjem jast lepo po levi prehitim vse in se ustavim na pasu za zavijanje v levo sam prvi na štartu venda r pa ojoj nasproti stoj policiski avtoin kaj sedaj? bom mal počaku ,da bo šu mem pol pa po gasu.A lejga zlomka zelena luč on mi pa žmiga ,da mi odstopi prednost .Kva sem hotu lepo zavijem levo. Ob prvi priliki zaobrnem in nazaj v križišče. stuhec, Gasperr, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 4 urami, Kmet2 pravi: http://www.natv-rld.si/policijske-zasede?p=natv&utm_source=facebook&utm_campaign=RLD-1-NB-rem&utm_medium=MSG2&utm_term=AD2 Vsaki reklami nasedeš ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 9 minutami, Borutt pravi: Vsaki reklami nasedeš ? Kaj pa če je vse res ???? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Kaj pa če je vse res ???? Katero pa ? Da radar detektor deluje ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Radarji so, radarji bodo, klinc jih gleda thumper, Bmflar, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: Radarji so, radarji bodo, klinc jih gleda Bolj kot se bojo splačali, več jih bo! Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 24 minutami, I30 pravi: Bolj kot se bojo splačali, več jih bo! biznis je biznis, je reku Kangler Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred eno uro, Borutt pravi: Katero pa ? Da radar detektor deluje ? Ti detektorji piskajo na vsaka avtomatska vrata .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Stvar je takšna, da smo Slovenci sami krivi za svoje obnašanje na cesti. Marsikdaj preberem, da je država v razsulu in je potem posledica tega razsula države videti na cesti v obliki neprimernega vedenja in kršenja predpisov. Zelo odraslo in razumno razmišljanje, da lahko nekdo počne karkoli na cesti, ker državo vodi en bataljon lopovov. Na cesti veljajo pravila, zaradi katerih pridemo domov živi in zdravi. Kdor tega ne razume, ni za na cesto. In, ker je bila sedaj stavka, je marsikdo to razumel, kot brezvladje. Posledica tega je idiotsko ravnanje nekaterih pijanih, prehitrih, ponesrečenih, neuravnovešenih, ..., zaradi česar ima vodstvo policije vso pravico odrediti poostren nadzor nad omenjenimi. Če smo pošteni, je takšno obnašanje tudi, ko ni stavke. Pa je takoj revolt zaradi nadzora in jebanja poštenih in nič krivih. Še niste ugotovili, da smo sami krivi za takšno stanje na cesti ? Samo poglejte posnetke nekaterih, kjer ne veš ali je bilo snemano na Otoku ali v Ljudski in demokratični Poševnooki monarhiji. In sedaj je policija kriva za vaše storjene prekrške. Verjetno se kaznuje kar vse po vrsti in tudi zaradi vožnje v skladu s predpisi. Pričakujte, da bo treba ves izgubljeni denar dobiti nazaj. Ja, tisti denar, ki manjka zaradi stavke. Res mislite, da bo kaj takšnega ? Vem, da nekateri že širite takšne neumnosti, ker nimate drugega dela in nič pameti. Kazen doleti storilca in ne nekoga, ki upošteva predpise. Ampak to dopovedati prepričanemu je bolj ali manj jalovo početje. Pričakujte nadzore, ker se, kot udeleženci v prometu, ne znamo držati predpisov na cesti. In to naše neprimerno obnašanje na cesti je dober izgovor za odrejene nadzore. Ste ugotovili, kdo je kriv za jebanje poštenih in nič krivih ? Sami smo si krivi. In blagajna se polni z davkom na neumnost (znano ?). Bmflar, nazo13 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 minutami, Borutt pravi: Kazen doleti storilca in ne nekoga, ki upošteva predpise. Teorija je super ja... Poglej koliko krivih se sprehaja po cestah, na Dobu pa sami nedolžni Drugače pa se strinjam z napisanim, nihče te ne sili v prekrške, je pač odločitev vsakega posameznika in ko stori prekršek, preklemano dobro ve, kaj mu lahko sledi ... Vedno, ko sem dobil kazen, sem sam prosil zanjo .. To je dejstvo ! Kok smo vsi pametni Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Ti detektorji piskajo na vsaka avtomatska vrata .... To je dodatna vzgojna opcija, ki jo dobiš brezplačno. Od viška glava ne boli. No ja, razen od alkota... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 1 minuto, I30 pravi: To je dodatna vzgojna opcija, ki jo dobiš brezplačno. Od viška glava ne boli. No ja, razen od alkota... ... če takoj zjutraj zadeve ne popraviš z nadaljevanjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, HD-Dyna pravi: ... če takoj zjutraj zadeve ne popraviš z nadaljevanjem Eeeeee, prošla so mi ta vremena. Kar sem mislil, sem ga v glavnem že požvampal. In ob teh nadaljevanjih podaljšaš tudi možnost za maline in da ti Borutt pokaže liziko in zavpije "Stop policija!". Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil I30 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 4 minutami, I30 pravi: Eeeeee, prošla so mi ta vremena. Kar sem mislil, sem ga v glavnem že požvampal. In ob teh nadaljevanjih podaljšaš tudi možnost za maline in da ti Borutt pokaže liziko in zavpije "Stop policija!". Pssst, sej grem čist potihm mim Borutta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 pred 40 minutami, Borutt pravi: Stvar je takšna, da smo Slovenci sami krivi za svoje obnašanje na cesti. Marsikdaj preberem, da je država v razsulu in je potem posledica tega razsula države videti na cesti v obliki neprimernega vedenja in kršenja predpisov. Zelo odraslo in razumno razmišljanje, da lahko nekdo počne karkoli na cesti, ker državo vodi en bataljon lopovov. Na cesti veljajo pravila, zaradi katerih pridemo domov živi in zdravi. Kdor tega ne razume, ni za na cesto. In, ker je bila sedaj stavka, je marsikdo to razumel, kot brezvladje. Posledica tega je idiotsko ravnanje nekaterih pijanih, prehitrih, ponesrečenih, neuravnovešenih, ..., zaradi česar ima vodstvo policije vso pravico odrediti poostren nadzor nad omenjenimi. Če smo pošteni, je takšno obnašanje tudi, ko ni stavke. Pa je takoj revolt zaradi nadzora in jebanja poštenih in nič krivih. Še niste ugotovili, da smo sami krivi za takšno stanje na cesti ? Samo poglejte posnetke nekaterih, kjer ne veš ali je bilo snemano na Otoku ali v Ljudski in demokratični Poševnooki monarhiji. In sedaj je policija kriva za vaše storjene prekrške. Verjetno se kaznuje kar vse po vrsti in tudi zaradi vožnje v skladu s predpisi. Pričakujte, da bo treba ves izgubljeni denar dobiti nazaj. Ja, tisti denar, ki manjka zaradi stavke. Res mislite, da bo kaj takšnega ? Vem, da nekateri že širite takšne neumnosti, ker nimate drugega dela in nič pameti. Kazen doleti storilca in ne nekoga, ki upošteva predpise. Ampak to dopovedati prepričanemu je bolj ali manj jalovo početje. Pričakujte nadzore, ker se, kot udeleženci v prometu, ne znamo držati predpisov na cesti. In to naše neprimerno obnašanje na cesti je dober izgovor za odrejene nadzore. Ste ugotovili, kdo je kriv za jebanje poštenih in nič krivih ? Sami smo si krivi. In blagajna se polni z davkom na neumnost (znano ?). Super , za vse smo si krivi sami ,za rasut zdravstveni sistem , da imate vi strgane čevlje in zastarelo opremo ,da so pokradli vse družbeno premoženje v slo itd .....za vse smo si sami krivi ,tudi v Jugi so bili policaji ,ampak takšnega terorja na cesti ki ga zganjate pod pretvezo prekrškov to pa svet ni videl in sem obšel kar nekaj sveta ! Pa ti zdaj kar spet po svoje ,se bom potrudil , da ne repliciram ker vidim da je pomanjkanje pameti tudi pri vas ! P.S. na cesti bi ti strogo kdo kaj naredi nobeden zastonj nič ne dobi .....sej razumeš ne ? Tisti , ki pa nam bi morali biti za zgled pa delajo svinjarije tako v gospodarstvu kot v prometu in so skoraj nedotakljivi . A vidiš kaj me moti ,za nas rajo bi uporabljal tonfo zaradi sekanja ovinkov ,prekoračitve omejitve itd tam bi pa glavo med ramena ali še bolje v rit in nič ne vidiš nič ne slišiš ker če boš ukrepal boš ostal brez službe ......lepo to a ne ...hinavsko u3pm pa dvolično itd za neke veljajo stroge norme za neke jih ni . Pa ni to opravičilo za delanje prekrškov kot se rad zgovarjaš ,samo začni čistit pri glavi in ne pri šupku ! Pisano je bilo nasplošno in ne osebno ker te tretiram kot policijskega zastopnika, ki zastopa vaše barve in ne kot osebo ki jo poznam . Vedno ko sem naredil prekršek ki bi lahko koga ogrozil oz. nespametno dejanje sem ga požrl in plačal brez pripomb ,toda kar se dogaja in za kaj vse kaznujejo .........jaoooo jaoooo in na koncu boste morali udarit tudi po narodu saj mu bo prej ali slej počil film ...vprašanje časa .....ščitili boste lopove in koruptivne butle ,ne bo se zgodilo prvič ! A mi poveš kaj te moti pri mojem predlogu kaznovanja ,da bi ti rajši pisal kazni kot vzgojno kaznoval ljudi ? Pa še povej mi kako ste izboljšali s kaznimi promet ,odstranili ponavljajoče povratnike in nasploh zmanjšali smrtne žrtve v prometu . Če mi repliciraš te prosim da ne dramatiziraj ,ne mi limat členov in zakonov in drži se niti pogovora ---prosim in hvala. Post se nahaja v Črno sivi kroniki . DAMI34, Bmflar, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se