I30 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 39 minutami, HD-Dyna pravi: Pssst, sej grem čist potihm mim Borutta Ne laž! Črn motor ne gre n'kol potihm. Edin če ga pehaš? Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 minutami, I30 pravi: Ne laž! Črn motor ne gre n'kol potihm. Edin če ga pehaš? Še pol ne k jest tolk sopiham
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Nekoč, ko se bomo vsi držali strogo CPP in ne bo več prekrškarjev, bo pa prekršek glasno dihanje, kihanje, mežikanje, pa bo spet policijski nadzor, ampak bognedaj trepnit takrat z očesom, boš takoj dobil 3 pike in 500€. Ne boj se država bo že izzumila nove prekrške TakeALookAround, skalar36, Kmet2 in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: Nekoč, ko se bomo vsi držali strogo CPP in ne bo več prekrškarjev, bo pa prekršek glasno dihanje, kihanje, mežikanje, pa bo spet policijski nadzor, ampak bognedaj trepnit takrat z očesom, boš takoj dobil 3 pike in 500€. Ne boj se država bo že izzumila nove prekrške Eto, si že v prekršku Proti državi se ne govori tako, država smo mi vsi DAMI34, skalar36 in Kmet2 3
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: Super , za vse smo si krivi sami ,za rasut zdravstveni sistem , da imate vi strgane čevlje in zastarelo opremo ,da so pokradli vse družbeno premoženje v slo itd .....za vse smo si sami krivi ,tudi v Jugi so bili policaji ,ampak takšnega terorja na cesti ki ga zganjate pod pretvezo prekrškov to pa svet ni videl in sem obšel kar nekaj sveta ! Pa ti zdaj kar spet po svoje ,se bom potrudil , da ne repliciram ker vidim da je pomanjkanje pameti tudi pri vas ! P.S. na cesti bi ti strogo kdo kaj naredi nobeden zastonj nič ne dobi .....sej razumeš ne ? Tisti , ki pa nam bi morali biti za zgled pa delajo svinjarije tako v gospodarstvu kot v prometu in so skoraj nedotakljivi . A vidiš kaj me moti ,za nas rajo bi uporabljal tonfo zaradi sekanja ovinkov ,prekoračitve omejitve itd tam bi pa glavo med ramena ali še bolje v rit in nič ne vidiš nič ne slišiš ker če boš ukrepal boš ostal brez službe ......lepo to a ne ...hinavsko u3pm pa dvolično itd za neke veljajo stroge norme za neke jih ni . Pa ni to opravičilo za delanje prekrškov kot se rad zgovarjaš ,samo začni čistit pri glavi in ne pri šupku ! Pisano je bilo nasplošno in ne osebno ker te tretiram kot policijskega zastopnika, ki zastopa vaše barve in ne kot osebo ki jo poznam . Vedno ko sem naredil prekršek ki bi lahko koga ogrozil oz. nespametno dejanje sem ga požrl in plačal brez pripomb ,toda kar se dogaja in za kaj vse kaznujejo .........jaoooo jaoooo in na koncu boste morali udarit tudi po narodu saj mu bo prej ali slej počil film ...vprašanje časa .....ščitili boste lopove in koruptivne butle ,ne bo se zgodilo prvič ! A mi poveš kaj te moti pri mojem predlogu kaznovanja ,da bi ti rajši pisal kazni kot vzgojno kaznoval ljudi ? Pa še povej mi kako ste izboljšali s kaznimi promet ,odstranili ponavljajoče povratnike in nasploh zmanjšali smrtne žrtve v prometu . Če mi repliciraš te prosim da ne dramatiziraj ,ne mi limat členov in zakonov in drži se niti pogovora ---prosim in hvala. Post se nahaja v Črno sivi kroniki . Kakšen teror se zganja na cesti ? Dejstva in brez drame, prosim. Ker te moti državna ureditev oziroma neurejenost na vseh nivojih, bi izkazoval državljansko nepokorščino z delanjem prekrškov ? Storilca prekrška se sankcionira na podlagi veljavne zakonodaje. To počnem jaz in ne ugotavljam nepravilnosti v gospodarstvu, v zdravstvu in na ostalih področjih, kjer so kravatarska gospoda stegnila svoje parklje. Je to razumljivo ? Kaj vse se kaznuje ? Dejstva, prosim. Nihče ne ščiti nikogar, ker policija varuje življenje in premoženje, kot je napisano v zakonodaji. Samo tebi ni jasno, da bo nasilnež z granitno kocko vrženo v osebo ali v stavbo zaprt. Ker je ogrozil življenje in premoženje. Pa ne mi sedaj nakladati, da si tudi ti ogrožen s strani kradljivih kravatarjev in, da policija ne naredi nič. Ne moti me noben predlog kaznovanja, ampak idiotsko obnašanje na cestah. So mogoče kazni stvar policije ? Ti res ni jasno, kdo, kako in zakaj predpiše kazni ? Policija samo ukrepa v skladu z zakonodajo. Je to tako težko razumeti ? Mogoče policija odloča namesto sodnikov ? Ali mogoče policija zliva alkohol po grlu poštenih in jim pritiska na plin ?
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Ali mogoče policija zliva alkohol po grlu poštenih ? Hmmm, tut to se mi je že zgodil, komandir ene policijske postaje je delal ravno to Dobr ded, kapo dol, samo to lohka rečem, ampak dohajal ga pa nisem Kmet2 1
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, tut to se mi je že zgodil, komandir ene policijske postaje je delal ravno to Dobr ded, kapo dol, samo to lohka rečem, ampak dohajal ga pa nisem Če ga nisi dohajal, si bil v prekršku. Sem vedel, da ti ni pomoči. Kmet2 in Bmflar 2
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 36 minutami, Borutt pravi: Kakšen teror se zganja na cesti ? Dejstva in brez drame, prosim. Ker te moti državna ureditev oziroma neurejenost na vseh nivojih, bi izkazoval državljansko nepokorščino z delanjem prekrškov ? Storilca prekrška se sankcionira na podlagi veljavne zakonodaje. To počnem jaz in ne ugotavljam nepravilnosti v gospodarstvu, v zdravstvu in na ostalih področjih, kjer so kravatarska gospoda stegnila svoje parklje. Je to razumljivo ? Kaj vse se kaznuje ? Dejstva, prosim. Nihče ne ščiti nikogar, ker policija varuje življenje in premoženje, kot je napisano v zakonodaji. Samo tebi ni jasno, da bo nasilnež z granitno kocko vrženo v osebo ali v stavbo zaprt. Ker je ogrozil življenje in premoženje. Pa ne mi sedaj nakladati, da si tudi ti ogrožen s strani kradljivih kravatarjev in, da policija ne naredi nič. Ne moti me noben predlog kaznovanja, ampak idiotsko obnašanje na cestah. So mogoče kazni stvar policije ? Ti res ni jasno, kdo, kako in zakaj predpiše kazni ? Policija samo ukrepa v skladu z zakonodajo. Je to tako težko razumeti ? Mogoče policija odloča namesto sodnikov ? Ali mogoče policija zliva alkohol po grlu poštenih in jim pritiska na plin ? Povej mi, če bi svojega kolega kaznoval, če bi s svojim avtom-motorjem peljal 10km več? Zakaj imate na svojih motorjih nalepke od IPE, evropske policije, Hrvaške policije..... zaradi lepšega? Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 30 minutami, Borutt pravi: Kakšen teror se zganja na cesti ? Dejstva in brez drame, prosim. Ker te moti državna ureditev oziroma neurejenost na vseh nivojih, bi izkazoval državljansko nepokorščino z delanjem prekrškov ? Storilca prekrška se sankcionira na podlagi veljavne zakonodaje. To počnem jaz in ne ugotavljam nepravilnosti v gospodarstvu, v zdravstvu in na ostalih področjih, kjer so kravatarska gospoda stegnila svoje parklje. Je to razumljivo ? Kaj vse se kaznuje ? Dejstva, prosim. Nihče ne ščiti nikogar, ker policija varuje življenje in premoženje, kot je napisano v zakonodaji. Samo tebi ni jasno, da bo nasilnež z granitno kocko vrženo v osebo ali v stavbo zaprt. Ker je ogrozil življenje in premoženje. Pa ne mi sedaj nakladati, da si tudi ti ogrožen s strani kradljivih kravatarjev in, da policija ne naredi nič. Ne moti me noben predlog kaznovanja, ampak idiotsko obnašanje na cestah. So mogoče kazni stvar policije ? Ti res ni jasno, kdo, kako in zakaj predpiše kazni ? Policija samo ukrepa v skladu z zakonodajo. Je to tako težko razumeti ? Mogoče policija odloča namesto sodnikov ? Ali mogoče policija zliva alkohol po grlu poštenih in jim pritiska na plin ? Teror na cesti sem ti že večkrat opisal in se mi ne da več lahko ti nakažem samo izločanje iz prometa z opozorilnimi signalnimi lučkami ker nisem bil privezan , poleg kup marcedesov in ladij nepravilno parkiranih ,kazen za jutranjo nedeljsko vožnjo po obvoznici ,prazna cesta,ampak res prazna jaz pač na prehitevalnem pasu .......kje so na AC že koga kaznovali in tako ti lahko naštejem jaz in še mnogi drugi...s temi prekrški nisem nikogar ogrožal in delal hujših prometnih prekrškov ......je to normalno , kako ti temu praviš kot teror .....ja ti se samo držiš ZKP ki je po navedenem debilen ......a razumeš kaj ti govorim ? In ja zaradi kravatarjev je veliko ljudi ostalo na cesti brez vsega in ja ogrozili so jim exsistenco ,življenje in še kaj ,to je pravi kriminal s katerim se bi moral ukvarjati ,ne pa da me izločaš kot kriminalca zaradi varnostnega pasa ....sram vas je lahko ,tisti pravi pa šetajo in se smejijo tako meni kot vam ...toda v ZKP ne piše da smo po kastah ,vrjetno naj bi bili vsi isto vredni in ovrednoteni ,toda ne . Tisti kravatarji sploh niso kazni dobili kaj šele kar jim pripada ,men pa pripada po redu vse kar je sveto po ZKP ....dej ga srat pa rajši ne piši neumnosti. Zakaj ni zaprt tudi Bavčar,Janša itd ....ja zato ker zapirate samo tiste ki mečejo v stavbo granitne kocke ker se pač ne strinjajo z barabami in te barabe pišejo ta tvoj ZKP.......a se ti že kaj svita.......posledično si tudi ti ena prava baraba saj sveto slediš navodilom,členom in zakonom ki jih pišejo barabe Ne policija samo dela kot so napisale barabe ...............politiki Pastir.......policija ovce tak nekak jaz to vidim . pred 8 minutami, solorider pravi: Povej mi, če bi svojega kolega kaznoval, če bi s svojim avtom-motorjem peljal 10km več? Zakaj imate na svojih motorjih nalepke od IPE, evropske policije, Hrvaške policije..... zaradi lepšega? Da ti ne govorim kaj vse sem že doživel s prijatelji policaji .....sam ne mislim navajat dejstva , ker so moji prijatelji in tudi če ne bi bili več tega ne bi povedal ,toda ja Solo ,kot pravim , ločujejo nas ko v Indiji po kastah ..... solorider 1
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Nekoč, ko se bomo vsi držali strogo CPP in ne bo več prekrškarjev, bo pa prekršek glasno dihanje, kihanje, mežikanje, pa bo spet policijski nadzor, ampak bognedaj trepnit takrat z očesom, boš takoj dobil 3 pike in 500€. Ne boj se država bo že izzumila nove prekrške Ne verjamem, ker si med vrsticami napisal, da te ne zanima upoštevanje CPP. pred 56 minutami, solorider pravi: Povej mi, če bi svojega kolega kaznoval, če bi s svojim avtom-motorjem peljal 10km več? Zakaj imate na svojih motorjih nalepke od IPE, evropske policije, Hrvaške policije..... zaradi lepšega? V primeru prekoračitve 10 km/h ne bi ukrepal, ker sploh ne bi meril takšno prekoračitev. Če bi šel hitreje, ga ne bi kaznoval. Verjetno si to hotel zvedeti. Razen v primeru posnetka, saj moram ukrepati zaradi sebe. Pa naj potem uporabi vsa zakonska sredstva za dokazovanje nedolžnosti. Na mojih vozilih ni nobenih nalepk. Zakaj imate ali imajo nalepke moto klubov in ostalega na svojih vozilih ? pred 58 minutami, Kmet2 pravi: Teror na cesti sem ti že večkrat opisal in se mi ne da več lahko ti nakažem samo izločanje iz prometa z opozorilnimi signalnimi lučkami ker nisem bil privezan , poleg kup marcedesov in ladij nepravilno parkiranih ,kazen za jutranjo nedeljsko vožnjo po obvoznici ,prazna cesta,ampak res prazna jaz pač na prehitevalnem pasu .......kje so na AC že koga kaznovali in tako ti lahko naštejem jaz in še mnogi drugi...s temi prekrški nisem nikogar ogrožal in delal hujših prometnih prekrškov ......je to normalno , kako ti temu praviš kot teror .....ja ti se samo držiš ZKP ki je po navedenem debilen ......a razumeš kaj ti govorim ? In ja zaradi kravatarjev je veliko ljudi ostalo na cesti brez vsega in ja ogrozili so jim exsistenco ,življenje in še kaj ,to je pravi kriminal s katerim se bi moral ukvarjati ,ne pa da me izločaš kot kriminalca zaradi varnostnega pasa ....sram vas je lahko ,tisti pravi pa šetajo in se smejijo tako meni kot vam ...toda v ZKP ne piše da smo po kastah ,vrjetno naj bi bili vsi isto vredni in ovrednoteni ,toda ne . Tisti kravatarji sploh niso kazni dobili kaj šele kar jim pripada ,men pa pripada po redu vse kar je sveto po ZKP ....dej ga srat pa rajši ne piši neumnosti. Zakaj ni zaprt tudi Bavčar,Janša itd ....ja zato ker zapirate samo tiste ki mečejo v stavbo granitne kocke ker se pač ne strinjajo z barabami in te barabe pišejo ta tvoj ZKP.......a se ti že kaj svita.......posledično si tudi ti ena prava baraba saj sveto slediš navodilom,členom in zakonom ki jih pišejo barabe Ne policija samo dela kot so napisale barabe ...............politiki Pastir.......policija ovce tak nekak jaz to vidim . Da ti ne govorim kaj vse sem že doživel s prijatelji policaji .....sam ne mislim navajat dejstva , ker so moji prijatelji in tudi če ne bi bili več tega ne bi povedal ,toda ja Solo ,kot pravim , ločujejo nas ko v Indiji po kastah ..... Ta tvoj opisani teror je ukrepanje v skladu z zakonodajo. Drži se predpisov, pa ne boš teroriziran. Simpl. Še vedno ne razumeš, da je policija razdeljena po področjih. In moje področje ni lovljenje kravatarjev, ampak nekaj drugega. Zamisli si hotel. Mogoče kuhar pregleduje bilanco in direktor po.eta hodnik ? Tudi pri nas je razdeljeno delo. In vse, katere omenjaš, je policija kazensko ovadila. Potem pa so druge institucije na vrsti, da opravijo svoje delo. Bo to razumljivo ? Sedaj veš, koga vprašati, zakaj niso nekateri za rešetkami ? Zakaj se družiš z barabami ? Kmet2 1
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 17 minutami, Borutt pravi: Ne verjamem, ker si med vrsticami napisal, da te ne zanima upoštevanje CPP. V primeru prekoračitve 10 km/h ne bi ukrepal, ker sploh ne bi meril takšno prekoračitev. Če bi šel hitreje, ga ne bi kaznoval. Verjetno si to hotel zvedeti. Razen v primeru posnetka, saj moram ukrepati zaradi sebe. Pa naj potem uporabi vsa zakonska sredstva za dokazovanje nedolžnosti. Na mojih vozilih ni nobenih nalepk. Zakaj imate ali imajo nalepke moto klubov in ostalega na svojih vozilih ? Jaz plačujem od policajev za to prekoračitev Nalepke: veš zakaj sem to vprašal ali si pa najbolj pošten policaj v Slo!
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 16 minutami, solorider pravi: Jaz plačujem od policajev za to prekoračitev Nalepke: veš zakaj sem to vprašal ali si pa najbolj pošten policaj v Slo! Napisal si prekoračitev 10 km/h. Tukaj je treba odšteti še varnostno razliko. Mislim, da je bila tvoja prekoračitev 10 km/h z upoštevanjem varnostne razlike, kar pomeni izmerjeno hitrost 65 km/h pri omejitvi 50 km/h. Vidiš razliko ? Ali sem to ali sem pa ono. Človek poskušam biti. Ampak to bodo drugi ocenili. Port Folio 1
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 46 minutami, Borutt pravi: Napisal si prekoračitev 10 km/h. Tukaj je treba odšteti še varnostno razliko. Mislim, da je bila tvoja prekoračitev 10 km/h z upoštevanjem varnostne razlike, kar pomeni izmerjeno hitrost 65 km/h pri omejitvi 50 km/h. Vidiš razliko ? Ali sem to ali sem pa ono. Človek poskušam biti. Ampak to bodo drugi ocenili. sem ti enkrat povedal na 70 sem peljal 79 brez odbitka, kazen 80€ polovička 40€. Priznam bil sem kriminalec.... DAMI34 1
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 22 minutami, solorider pravi: sem ti enkrat povedal na 70 sem peljal 79 brez odbitka, kazen 80€ polovička 40€. Priznam bil sem kriminalec.... Povedal ? Sva se kje videla ? V naselju ali izven naselja ? Izmerjena hitrost je bila 79 km/h ? Torej je potrebno pri tej hitrosti upoštevati varnostno razliko 5 km/h, kar znese hitrost 74 km/h. Sem te prav razumel in sem prav napisal ? Za takšno prekoračitev je predpisana kazen 40€, ne glede na to ali si bil v naselju ali izven naselja. Ali si se ti zmotil pri hitrosti ali pa ... Bil si storilec prekrška in ne kriminalec.
thumper Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 6 urami, HD-Dyna pravi: Kaj pa če je vse res ???? dežurn je rekel da nič ni res razen tega kar je on rekel... pred 4 urami, Borutt pravi: Stvar je takšna, da smo Slovenci sami krivi za svoje obnašanje na cesti. Marsikdaj preberem, da je država v razsulu in je potem posledica tega razsula države videti na cesti v obliki neprimernega vedenja in kršenja predpisov. Zelo odraslo in razumno razmišljanje, da lahko nekdo počne karkoli na cesti, ker državo vodi en bataljon lopovov. In, ker je bila sedaj stavka, je marsikdo to razumel, kot brezvladje. ..., zaradi česar ima vodstvo policije vso pravico odrediti poostren nadzor nad omenjenimi. Če smo pošteni, je takšno obnašanje tudi, ko ni stavke. Pa je takoj revolt zaradi nadzora in jebanja poštenih in nič krivih. Še niste ugotovili, da smo sami krivi za takšno stanje na cesti ? In sedaj je policija kriva za vaše storjene prekrške. Verjetno se kaznuje kar vse po vrsti in tudi zaradi vožnje v skladu s predpisi. Pričakujte, da bo treba ves izgubljeni denar dobiti nazaj. Ja, tisti denar, ki manjka zaradi stavke. Res mislite, da bo kaj takšnega ? Vem, da nekateri že širite takšne neumnosti, ker nimate drugega dela in nič pameti. Kazen doleti storilca in ne nekoga, ki upošteva predpise. Ampak to dopovedati prepričanemu je bolj ali manj jalovo početje. Pričakujte nadzore, ker se, kot udeleženci v prometu, ne znamo držati predpisov na cesti. In to naše neprimerno obnašanje na cesti je dober izgovor za odrejene nadzore. Ste ugotovili, kdo je kriv za jebanje poštenih in nič krivih ? Sami smo si krivi. In blagajna se polni z davkom na neumnost (znano ?). baje je treba najprej pomest pred lastnim pragom..vi pa skozi pometate pred tujimi... pred 4 urami, HD-Dyna pravi: Poglej koliko krivih se sprehaja po cestah, na Dobu pa sami nedolžni jebiga..brezdomci pa so se sami prijavili kot storilci..polcija jih itak nebi razen če bi popalili manj kot par miljonov... pred 3 urami, Kmet2 pravi: Super , za vse smo si krivi sami ,za rasut zdravstveni sistem , da imate vi strgane čevlje in zastarelo opremo ,da so pokradli vse družbeno premoženje v slo itd .....za vse smo si sami krivi ,tudi v Jugi so bili policaji ,ampak takšnega terorja na cesti ki ga zganjate pod pretvezo prekrškov to pa svet ni videl in sem obšel kar nekaj sveta ! Tisti , ki pa nam bi morali biti za zgled pa delajo svinjarije tako v gospodarstvu kot v prometu in so skoraj nedotakljivi . A vidiš kaj me moti ,za nas rajo bi uporabljal tonfo zaradi sekanja ovinkov ,prekoračitve omejitve itd tam bi pa glavo med ramena ali še bolje v rit in nič ne vidiš nič ne slišiš ker če boš ukrepal boš ostal brez službe ......lepo to a ne ...hinavsko u3pm pa dvolično itd za neke veljajo stroge norme za neke jih ni . ,samo začni čistit pri glavi in ne pri šupku ! Pisano je bilo nasplošno in ne osebno ker te tretiram kot policijskega zastopnika, ki zastopa vaše barve in na koncu boste morali udarit tudi po narodu saj mu bo prej ali slej počil film ...vprašanje časa .....ščitili boste lopove in koruptivne butle ,ne bo se zgodilo prvič ! Pa še povej mi kako ste izboljšali s kaznimi promet ,odstranili ponavljajoče povratnike in nasploh zmanjšali smrtne žrtve v prometu . tisti , ki bi nam morali biti za zgled - tudi Borutt je tukaj tako napisal -tudi zase - pač delajo kot "a pek kupi kruh" ... in ne - varnostno stanje v zadnjem letu se je poslabšalo - potem pa stavkat ... pred 3 urami, Borutt pravi: Ker te moti državna ureditev oziroma neurejenost na vseh nivojih, Storilca prekrška se sankcionira na podlagi veljavne zakonodaje. To počnem jaz in ne ugotavljam nepravilnosti v gospodarstvu, v zdravstvu in na ostalih področjih, kjer so kravatarska gospoda stegnila svoje parklje. Je to razumljivo ? Kaj vse se kaznuje ? Dejstva, prosim. Nihče ne ščiti nikogar, ker policija varuje življenje in premoženje, kot je napisano v zakonodaji. Samo tebi ni jasno, da bo nasilnež z granitno kocko vrženo v osebo ali v stavbo zaprt. Ker je ogrozil življenje in premoženje. Pa ne mi sedaj nakladati, da si tudi ti ogrožen s strani kradljivih kravatarjev in, da policija ne naredi nič. Ne moti me noben predlog kaznovanja, ampak idiotsko obnašanje na cestah. So mogoče kazni stvar policije ? Ti res ni jasno, kdo, kako in zakaj predpiše kazni ? Policija samo ukrepa v skladu z zakonodajo. Je to tako težko razumeti ? Mogoče policija odloča namesto sodnikov ? Ali mogoče policija zliva alkohol po grlu poštenih in jim pritiska na plin ? sorry - sem zmotno predvideval , da policisti delajo v policiji.. pa vidim da delajo v prometu pa kriminalu pa drogah .. kako naj se potem človek pogovarja tukaj o policiji? policija varuje življenja in premoženje - ok.. že vidim .. jaz če vse zgubim ne bo velik materialne škode - torej meine bolj slabo varujete ..ja zdej vem koga varujete - tistega ki ima zelo veliko premoženja ... nisi pa v celoti napisal pa te bom dopolnil : " policija varuje življenja , premoženje in zakone" ..sam sej kaj češ pisat "varuje zakone " če jih pa sama krši...
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 20 minutami, Borutt pravi: Povedal ? Sva se kje videla ? V naselju ali izven naselja ? Izmerjena hitrost je bila 79 km/h ? Torej je potrebno pri tej hitrosti upoštevati varnostno razliko 5 km/h, kar znese hitrost 74 km/h. Sem te prav razumel in sem prav napisal ? Za takšno prekoračitev je predpisana kazen 40€, ne glede na to ali si bil v naselju ali izven naselja. Ali si se ti zmotil pri hitrosti ali pa ... Bil si storilec prekrška in ne kriminalec. Enkrat sva že tukaj bluzila. Saj veš soseda, če bi vedela, da sem jaz, bla bla bla.... Izven naselja, celo čez križišče dovoljeno 60km. V nedeljo samo trije avto smo bili v isto smer. Ti bom posliksl, da me ne boš za lažnivca imel. Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil solorider
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 41 minutami, thumper pravi: baje je treba najprej pomest pred lastnim pragom..vi pa skozi pometate pred tujimi... tisti , ki bi nam morali biti za zgled - tudi Borutt je tukaj tako napisal -tudi zase - pač delajo kot "a pek kupi kruh" ... in ne - varnostno stanje v zadnjem letu se je poslabšalo - potem pa stavkat ... sorry - sem zmotno predvideval , da policisti delajo v policiji.. pa vidim da delajo v prometu pa kriminalu pa drogah .. kako naj se potem človek pogovarja tukaj o policiji? policija varuje življenja in premoženje - ok.. že vidim .. jaz če vse zgubim ne bo velik materialne škode - torej meine bolj slabo varujete ..ja zdej vem koga varujete - tistega ki ima zelo veliko premoženja ... nisi pa v celoti napisal pa te bom dopolnil : " policija varuje življenja , premoženje in zakone" ..sam sej kaj češ pisat "varuje zakone " če jih pa sama krši... Očitno si vešč pometanja. Očitno ti še vedno ni jasno, zakaj je stavka. In ti tudi nikoli ne bo. V policiji ne počnemo vsi vsega. Pa sem bil preveč naiven, ko sem mislil, da boš ti to razumel. Boš že našel ustrezen zakon, da boš lahko citiral besedilo naloge policije. pred 42 minutami, solorider pravi: Enkrat sva že tukaj bluzila. Saj veš soseda, če bi vedela, da sem jaz, bla bla bla.... Izven naselja, celo čez križišče dovoljeno 60km. V nedeljo samo trije avto smo bili v isto smer. Ti bom posliksl, da me ne boš za lažnivca imel. Za lažnivca si se sam označil z omembo omejitve 70 km/h in hitrostjo 79 km/h ter sedaj omembo omejitve 60 km/h. Si mogoče vozil 79 km/h pri omejitvi 60 km/h ?
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 12 minutami, Borutt pravi: Očitno si vešč pometanja. Očitno ti še vedno ni jasno, zakaj je stavka. In ti tudi nikoli ne bo. V policiji ne počnemo vsi vsega. Pa sem bil preveč naiven, ko sem mislil, da boš ti to razumel. Boš že našel ustrezen zakon, da boš lahko citiral besedilo naloge policije. Za lažnivca si se sam označil z omembo omejitve 70 km/h in hitrostjo 79 km/h ter sedaj omembo omejitve 60 km/h. Si mogoče vozil 79 km/h pri omejitvi 60 km/h ? Ne, pri omejitvi 70 sem vozil 79, če še odbiješ toleranco sem prekoračil cca 5km in za to mi je šla pisat položnico. Če bi bila omejitev 60 bi me ustrelili! Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil solorider gasperX, ZdravkoK, ciciban in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 3 urami, Borutt pravi: Ne verjamem, ker si med vrsticami napisal, da te ne zanima upoštevanje CPP. V primeru prekoračitve 10 km/h ne bi ukrepal, ker sploh ne bi meril takšno prekoračitev. Če bi šel hitreje, ga ne bi kaznoval. Verjetno si to hotel zvedeti. Razen v primeru posnetka, saj moram ukrepati zaradi sebe. Pa naj potem uporabi vsa zakonska sredstva za dokazovanje nedolžnosti. Na mojih vozilih ni nobenih nalepk. Zakaj imate ali imajo nalepke moto klubov in ostalega na svojih vozilih ? Ta tvoj opisani teror je ukrepanje v skladu z zakonodajo. Drži se predpisov, pa ne boš teroriziran. Simpl. Še vedno ne razumeš, da je policija razdeljena po področjih. In moje področje ni lovljenje kravatarjev, ampak nekaj drugega. Zamisli si hotel. Mogoče kuhar pregleduje bilanco in direktor po.eta hodnik ? Tudi pri nas je razdeljeno delo. In vse, katere omenjaš, je policija kazensko ovadila. Potem pa so druge institucije na vrsti, da opravijo svoje delo. Bo to razumljivo ? Sedaj veš, koga vprašati, zakaj niso nekateri za rešetkami ? Zakaj se družiš z barabami ? V skladu z zakonodajo ,seveda ,napisali in sprejeli so jo pa barabini , ki se jim ne zgodi nič ,pika konec ! Kar se tiče prometne ,pa civilne itd vse razumem razumeš sam ti nočeš nič razumet in takoj izjavo zapelješ v neko drugo stran . Ni bil point ,da bi morali prometniki ukrepat v primerih kravatarjev ,saj sploh nimajo te pristojnosti razen v prometu ,kjer veljake lepo spustijo naprej ,ker drugače se zna zgoditi že viden primer ministra in brezposelnih policistov .......bravo ! No skratka point je bil da policaji lupijo rajo z navedenimi nebulozami in izločajo z lučkami za minorne prekrške ,a ti bo sploh kdaj potegnilo kaj ti govorim ....... Jp vsi ovadeni ....vrjetno je policija naredila kup procesnih napak in odvetniki so našli luknje v zakonih , ki so si jih omislili prav ti , ki so ti napisali "biblijo" ..........tako,da izgleda da opravljate malomarno svoje delo Zato ker so navadni dolgočasni jaz pa rad pomagam barabam ,ker te barabe ko niso za kompom so prav posrečene vrste in vedno pripravljeni pomagat , in hvala tem barabam ,da mi krajšajo dolgčas tu med letniki 1914 ........se nič kaj posebno ne dogaja ......največji šov jim je zajtrk,većerja in kosilo C eagle in solorider 2
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 49 minutami, solorider pravi: Ne, pri omejitvi 70 sem vozil 79, če še odbiješ toleranco sem prekoračil cca 5km in za to mi je šla pisat položnico. Če bi bila omejitev 60 bi me ustrelili! Nekaj ne štima s to župo. Še lokacije si nisem mogel ogledati, ker ravno tam ni šel guglov avto. Zato verjetno nisi prilepil slike. Če je omejitev 70 km/h, potem je kazen 40€. V primeru omejitve 60 km/h, pa je kazen 80€. Se ti sedaj dozdeva, kaj sem imel prej v mislih ? (6) Voznik, ki prekorači s prometnim pravilom ali prometnim znakom omejeno hitrost na cesti zunaj naselja, razen na avtocesti ali hitri cesti, ki ima fizično ločeni smerni vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami, se kaznuje: 1. z globo 40 eurov, če prekorači hitrost do vključno 10 km/h; 2. z globo 80 eurov, če prekorači hitrost nad 10 do vključno 20 km/h; pred 44 minutami, Kmet2 pravi: V skladu z zakonodajo ,seveda ,napisali in sprejeli so jo pa barabini , ki se jim ne zgodi nič ,pika konec ! Kar se tiče prometne ,pa civilne itd vse razumem razumeš sam ti nočeš nič razumet in takoj izjavo zapelješ v neko drugo stran . Ni bil point ,da bi morali prometniki ukrepat v primerih kravatarjev ,saj sploh nimajo te pristojnosti razen v prometu ,kjer veljake lepo spustijo naprej ,ker drugače se zna zgoditi že viden primer ministra in brezposelnih policistov .......bravo ! No skratka point je bil da policaji lupijo rajo z navedenimi nebulozami in izločajo z lučkami za minorne prekrške ,a ti bo sploh kdaj potegnilo kaj ti govorim ....... Jp vsi ovadeni ....vrjetno je policija naredila kup procesnih napak in odvetniki so našli luknje v zakonih , ki so si jih omislili prav ti , ki so ti napisali "biblijo" ..........tako,da izgleda da opravljate malomarno svoje delo Zato ker so navadni dolgočasni jaz pa rad pomagam barabam ,ker te barabe ko niso za kompom so prav posrečene vrste in vedno pripravljeni pomagat , in hvala tem barabam ,da mi krajšajo dolgčas tu med letniki 1914 ........se nič kaj posebno ne dogaja ......največji šov jim je zajtrk,većerja in kosilo Je mogoče nezakonito ustaviti storilca prekrška z modrimi lučmi in kratkim zvočnim signalom ?
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 23 minutami, Borutt pravi: Nekaj ne štima s to župo. Še lokacije si nisem mogel ogledati, ker ravno tam ni šel guglov avto. Zato verjetno nisi prilepil slike. Če je omejitev 70 km/h, potem je kazen 40€. V primeru omejitve 60 km/h, pa je kazen 80€. Se ti sedaj dozdeva, kaj sem imel prej v mislih ? (6) Voznik, ki prekorači s prometnim pravilom ali prometnim znakom omejeno hitrost na cesti zunaj naselja, razen na avtocesti ali hitri cesti, ki ima fizično ločeni smerni vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami, se kaznuje: 1. z globo 40 eurov, če prekorači hitrost do vključno 10 km/h; 2. z globo 80 eurov, če prekorači hitrost nad 10 do vključno 20 km/h; Je mogoče nezakonito ustaviti storilca prekrška z modrimi lučmi in kratkim zvočnim signalom ? Tukaj ga pa malo biksaš: Prekoračitev omejene hitrosti na cesti v naseljuKazendo vključno 5 km/h40 eurov nad 5 do vključno 10 km/h80 eurov nad 10 do vključno 20 km/h250 eurov in 3 kazenske točke nad 20 do vključno 30 km/h500 eurov in 5 kazenskih točk nad 30 do vključno 50 km/h1.000 eurov in 9 kazenskih točk za več kot 50 km/h1.200 eurov in 18 kazenskih točk in prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 26 minutami, Borutt pravi: Nekaj ne štima s to župo. Še lokacije si nisem mogel ogledati, ker ravno tam ni šel guglov avto. Zato verjetno nisi prilepil slike. Če je omejitev 70 km/h, potem je kazen 40€. V primeru omejitve 60 km/h, pa je kazen 80€. Se ti sedaj dozdeva, kaj sem imel prej v mislih ? (6) Voznik, ki prekorači s prometnim pravilom ali prometnim znakom omejeno hitrost na cesti zunaj naselja, razen na avtocesti ali hitri cesti, ki ima fizično ločeni smerni vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami, se kaznuje: 1. z globo 40 eurov, če prekorači hitrost do vključno 10 km/h; 2. z globo 80 eurov, če prekorači hitrost nad 10 do vključno 20 km/h; Je mogoče nezakonito ustaviti storilca prekrška z modrimi lučmi in kratkim zvočnim signalom ? Je mogoče nezakonito ,da so kupovali podjetja kot so Merkur z Merkurjevim denarjem? Kot bi šel jaz kupovat telekom in bi za kredit dal varstvo delnice telekoma,samo jaz tega ne morem naredit , ker do zdaj še nobena prodaja državnega podjetja ni šla čez transparentno ............da ti pomagam , ni nezakonito , ker so si lopovi in barabe v parlamentu to tako naštimale .....ti je kaj bolj jasno kam merim ...... Zato pa pišem ,da so nekateri zakoni debilni in prav tako se razslojujejo ljudji, srednji sloj izginja........le zakaj le zakaj .....kot si povedal , nekaj bo treba v glavah spremenit , začni pri sebi , da ne boš takšnih neumnosti pisal .... Če je nezakonito me sprašuješ ni je pa debilno in škodljivo za državljane !!! Zanimivo je razpravljat s teboj , kot da bi se pogovarjal eno te isto in razlagal eno te isto , si kot robot , ki te je nekdo programiral ....le kdo le kdo .......mogoče kravatarji solorider in carmagedon 2
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 urami, solorider pravi: Enkrat sva že tukaj bluzila. Saj veš soseda, če bi vedela, da sem jaz, bla bla bla.... Izven naselja, celo čez križišče dovoljeno 60km. V nedeljo samo trije avto smo bili v isto smer. Ti bom posliksl, da me ne boš za lažnivca imel. pred 26 minutami, solorider pravi: Tukaj ga pa malo biksaš: Prekoračitev omejene hitrosti na cesti v naseljuKazendo vključno 5 km/h40 eurov nad 5 do vključno 10 km/h80 eurov nad 10 do vključno 20 km/h250 eurov in 3 kazenske točke nad 20 do vključno 30 km/h500 eurov in 5 kazenskih točk nad 30 do vključno 50 km/h1.000 eurov in 9 kazenskih točk za več kot 50 km/h1.200 eurov in 18 kazenskih točk in prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja Odloči se že ali je bilo v naselju ali je bilo izven naselja ali je omejitev 60 km/h ali je 70 km/h. pred 19 minutami, Kmet2 pravi: Je mogoče nezakonito ,da so kupovali podjetja kot so Merkur z Merkurjevim denarjem? Kot bi šel jaz kupovat telekom in bi za kredit dal varstvo delnice telekoma,samo jaz tega ne morem naredit , ker do zdaj še nobena prodaja državnega podjetja ni šla čez transparentno ............da ti pomagam , ni nezakonito , ker so si lopovi in barabe v parlamentu to tako naštimale .....ti je kaj bolj jasno kam merim ...... Zato pa pišem ,da so nekateri zakoni debilni in prav tako se razslojujejo ljudji, srednji sloj izginja........le zakaj le zakaj .....kot si povedal , nekaj bo treba v glavah spremenit , začni pri sebi , da ne boš takšnih neumnosti pisal .... Če je nezakonito me sprašuješ ni je pa debilno in škodljivo za državljane !!! Zanimivo je razpravljat s teboj , kot da bi se pogovarjal eno te isto in razlagal eno te isto , si kot robot , ki te je nekdo programiral ....le kdo le kdo .......mogoče kravatarji Kaj imajo delnice veze z varnostjo prometa ? Štekaš ? Saj vem, da se ne počutiš možato voziti v koloni. Kar pojdi mimo. Škodljivo je sekanje ovinkov, ... Najboljši ponudnik me je programiral .
solorider Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 9 minutami, Borutt pravi: Odloči se že ali je bilo v naselju ali je bilo izven naselja ali je omejitev 60 km/h ali je 70 km/h. Izven naselja omejitev 70km, ti me boš čisto znorel https://www.google.si/maps/@46.3482283,15.1394357,159m/data=!3m1!1e3
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Kaj imajo delnice veze z varnostjo prometa ? Štekaš ? Saj vem, da se ne počutiš možato voziti v koloni. Kar pojdi mimo. Škodljivo je sekanje ovinkov, ... Najboljši ponudnik me je programiral Spet mutiš ...........vprašal si me ali je zakonito ! In sem ti odgovoril , da je zakonito lahko tudi škodljivo in napisano za inkasantstvo ,krajo ,korupcijo ......Štekaš ? ...... Kako se jaz počutim v koloni ..........ja kot navaden državljan brez lučk Se strinjam, niti ni toliko škodljivo kot nevarno ...vsaj tu se moreš strinjat , če te ni najboljši ponudnik preveč
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se