Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

Ob 20. 7. 2016 at 14:02, Borutt pravi:

Eni laserji tudi sliko naredijo. Je pa res, da je ta slika nekoliko dražja od tiste v fotoateljeju. 

Od ucpredi pr mopedu se lohka še sam pulcaj slika za pasoš zaradi mene :P

pred 55 minutami, maus pravi:

če maš slikce za tapkat ... a si kdaj tapkou :O

:jezik: 

Tapkou, tapkou - sm jim zmeri use pubrau :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prhajajo kazni, je Borrut prav povedal, naslove za tablice storilcev podajo Borrutovi kolegi iz LJ:O

kar se tiče radarjev, slikajo z obe strani, prihod in odhod, kolega dubu kazen 2000HRK, posneto marca, dostavljeno junija, plačal polovičko, hitrost je bila 92km/h na omejitvi 50km/h, če kater ne zna zračunat, je to z grobega 130€:D

se tolk vozim po ljepi njihovi, da sem dal poizvedbo in zdaj vem za vse radarje postavljene na moji trasi:book: Večina so postavljeni tam, kjer so šole:klicaj:

Popravljeno . Popravil builder
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 38 minutami, builder pravi:

kar se tiče radarjev, slikajo z obe strani, prihod in odhod, kolega dubu kazen 2000HRK, posneto marca, dostavljeno junija, plačal polovičko, hitrost je bila 92km/h na omejitvi 50km/h, če kater ne zna zračunat, je to z grobega 130€:D

Ufff, poceni - se bom kar ene 3x zapeljal gor pa dol :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če so tam kjer so šole je prav da so in prav da dobijo kazni ! Bolj me pri nas moti ker v vsakem grmu tiči zajec .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 hours ago, builder said:

prhajajo kazni, je Borrut prav povedal, naslove za tablice storilcev podajo Borrutovi kolegi iz LJ:O

se tolk vozim po ljepi njihovi, da sem dal poizvedbo in zdaj vem za vse radarje postavljene na moji trasi:book: Večina so postavljeni tam, kjer so šole:klicaj:

Pri tebi bi pa jaz marsikaj kupil za 2000hrk ter ti nato placal 130€:blush:

100€ = 740-760kn.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 minutes ago, ukica said:

Pri tebi bi pa jaz marsikaj kupil za 2000hrk ter ti nato placal 130€:blush:

100€ = 740-760kn.

Sej je napisu, da je plaču polovičko. 1000 kun je cca 133 eur.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, builder pravi:

enim bi blo treba narisat, mogoče bi takrat zastopli:D

policaju nariš 2000 kun .. upam, da bo on zastopu :P

p.s.

1500 kun je cca 200 € ... sem junija u banki kupu

p.s. p.s.

se od aprila kr pogosto vozim po hrvaški .. pol še vedno lahko kj fašm, čeprav večinoma vozim po predpisih :O

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 48 minutami, DAMI34 pravi:

ne 70km/h je na konje...če maš 100konju je 70km/h, če maš 200 je 140km/h, js mam 174 je cca 120km/h...tako da vozim čist po pravilih :D

A pol moram jest diujat s 40 km/h :eek:

jebeš take predpise :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, maus pravi:

p.s. p.s.

se od aprila kr pogosto vozim po hrvaški .. pol še vedno lahko kj fašm, čeprav večinoma vozim po predpisih :O

kolega motorist in policist z republiške prometne s sedežem v ZG, je rekel, da so radarji nastavljeni na 66km/h in pod to ne merijo:blush:

ja, ene 3 mesce putuje pošta, čes zajebu:cry:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, HD-Dyna pravi:

A pol moram jest diujat s 40 km/h :eek:

jebeš take predpise :blush:

pa sej sm povedu, da so čudni :P

pred 21 urami, Kmet2 pravi:

Če so tam kjer so šole je prav da so in prav da dobijo kazni ! Bolj me pri nas moti ker v vsakem grmu tiči zajec .....

zajklja, ta črna :D

pred 3 urami, builder pravi:

kolega motorist in policist z republiške prometne s sedežem v ZG, je rekel, da so radarji nastavljeni na 66km/h in pod to ne merijo:blush:

ja, ene 3 mesce putuje pošta, čes zajebu:cry:

lej, takle se mi zdi, če kdo ma kazen je ta v centralnem sistemu. Ko mi vzame na meji (letos vsaj 3x) prometno bi morale te kazni že bit zabeležene, pa neglede kok časa potuje pošta. Govorim seveda za riješko obvoznico, v nasprotnem sem kot Maus, skoraj vedno po pravilih (tam k je 50)

Zato me res zanima, a je kdo z MS dobil že kako položnico. Je pa res, da se ponavadi na obvoznici zaflikam kakemu RI na rit pa mau pazim kak pelje, ko puli grem za njim, ko zavira tut jaz. Ampak tiste tunele k majo 50, pa nekaj odsekov s 70 omejitvijo, grem 120 (tok je tempomat, pa se mi ne da kenslat)

ŠAH-MAT :ras:

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

lej, takle se mi zdi, če kdo ma kazen je ta v centralnem sistemu. Ko mi vzame na meji (letos vsaj 3x) prometno bi morale te kazni že bit zabeležene, pa neglede kok časa potuje pošta. Govorim seveda za riješko obvoznico, v nasprotnem sem kot Maus, skoraj vedno po pravilih (tam k je 50)

o vsaki kazni moraš biti obveščen in imeti možnost pritožbe, tako, da se ti slabo zdi:ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, builder pravi:

o vsaki kazni moraš biti obveščen in imeti možnost pritožbe, tako, da se ti slabo zdi:ras:

pajade, poskusi v Italiji....ko te preverjajo samo pogleda v prenosni, ako imaš multo....se loh pritožiš komurkolhočeš...idi pa plati, ti samo vzame prometno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

pajade, poskusi v Italiji....ko te preverjajo samo pogleda v prenosni, ako imaš multo....se loh pritožiš komurkolhočeš...idi pa plati, ti samo vzame prometno.

če si dobu položnico ali kazen, pa nisi plaču, pol ja 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 24 minutami, builder pravi:

če si dobu položnico ali kazen, pa nisi plaču, pol ja 

aha, al pa če te je Tutoro posnel. Hočem povedat, da se hitro beleži, predvidevam , da tut na hrvaškem, le papirji se vlečejo čez mejo, če se.

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

aha, al pa če te je Tutoro posnel. Hočem povedat, da se hitro beleži, predvidevam , da tut na hrvaškem, le papirji se vlečejo čez mejo, če se.

zmagu si, ker ne vem, kaj je Totoro:D,

kar se Hrvaške tiče, ni tako, oni imajo že probleme s svojimi poizvedbami, če nisi z njihove županije:kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, builder pravi:

zmagu si, ker ne vem, kaj je Totoro:D,

kar se Hrvaške tiče, ni tako, oni imajo že probleme s svojimi poizvedbami, če nisi z njihove županije:kva2:

TUTORO je isto sranje kot pri nas sekcijska meritev skoz trojanske tunele.

Mogoče veš konkretno kateri radar je kolega fasal? Mogoče vemo koliko je zastaralni rok od prekrška do izročitve kazni, ker 3 mesece je kr dolga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

TUTORO je isto sranje kot pri nas sekcijska meritev skoz trojanske tunele.

Mogoče veš konkretno kateri radar je kolega fasal? Mogoče vemo koliko je zastaralni rok od prekrška do izročitve kazni, ker 3 mesece je kr dolga.

Radar na kandilabru, Čaglije in je že plačano, pošto so mu pa naši poslal, saj podatke za reg tablico, so HR mogli nekje dobit, nasov pošiljatelja je MNZ Ljubljana, pošta je tudi prevedena v SLO jezik, položnico je plačal pa na pošti v Samoboru:dry: Evo, pravi moja žena, da je potrdila isto zgodbo še njegova žena moji ženi:lol1:

Sej mu neb blo treba plačat, lahko pa pride do kakšne izterjave, pol bodo pa stroški enormno večji:P

Če pošto prejmem tudi jaz, ker sm se dosti vozil na teh odsekih, grem plačat, brez izgovorov:blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Danes dopoldan dost policije na cesti. Smer SG, Velenje celo 2 patrulji, ki sta  ustavljali. Zanimivo pa je, da me niti eden motorist ni opozoril na policaje in sem jih srecal najmanj 5. Sicer res, da so ustavljali v nasprotni smeri, ampak vseeno. Ni sloge med nami. Jaz sem opozarjal vse, ki sem jih srecal. Saj ne, da bi brezglavo divjal. Je pa lepo, ce te nekdo opozori na patruljo. 

Lp, S. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se je to večkrat zgodilo, da v okolici Velenkovca ni noben pokazal na smrkce! Banda!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ne bo tako lepa tema zamrla, nekaj za tiste ta hitre. 

(8) Spremenljivi prometni znak s kontinuirano vsebino prikaza ima enak pomen kot prometni znak s stalno vsebino prikaza, prometni znak z nekontinuirano vsebino prikaza pa ima le obvestilni pomen.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A lahko priosim za razlago:blush:

Spremenljivi prometni znak s kontinuirano vsebino prikaza   ???????

prometni znak s stalno vsebino prikaza            navaden prometni znak  (A mam prou :010)

prometni znak z nekontinuirano vsebino prikaza      ???????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, Borutt pravi:

Da ne bo tako lepa tema zamrla, nekaj za tiste ta hitre. 

(8) Spremenljivi prometni znak s kontinuirano vsebino prikaza ima enak pomen kot prometni znak s stalno vsebino prikaza, prometni znak z nekontinuirano vsebino prikaza pa ima le obvestilni pomen.

torej .. če se motorist oziroma avto, ki spreminja pot in se približuje, ter mi pokaže, da je radarska kontrola v moji spremenljivi hitrosti proti kontroli prometa .... a to je to :fredyjecar:

:ninja: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Očitno so meli včeraj v Ilirski Bistrici neko zborovanje. Naštel tri leteče na tistem dobrem kilometru vožnje skoz center. Proti Knežaku pa nobenega.. se zgleda bojijo dežja :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!