DAMI34 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 (popravljeno) haha fakju, oni so bl brihtni ker "menijo" Pojma nimajo pizde kak se hrup meri ps. kapo dol za vs trud, ki ga vlagaš, ampak birokracija je prasica, mar ne.. Popravljeno Avgust 19, 2016. Popravil DAMI34 ukica, maus, Andro Asgaard in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Borutt ... odgovori so pa taki, da padejo ob pritožbi ... po mojem laičnem mnenju js mam itak vse legalno DAMI34, Bmflar, Joker in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Pa kje jest to živim ?????? Joker, builder, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Pa kje jest to živim ?????? a ne veš poklič policijo pa nj te pospremi domou .. sam osebno jim daj in te bodo spravili u postlo štekaš Bmflar, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 8 minutami, maus pravi: a ne veš poklič policijo pa nj te pospremi domou .. sam osebno jim daj in te bodo spravili u postlo štekaš Hvala za njihovo pojstlo, domov me pa več ne vozijo So se zamenal, sami neki mladi dons Kmet2, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 1 hour ago, Borutt said: Svetlobni prometni znak, na katerem se izmenjujeta prometni znak za nevarnost "oster ovinek" in prometni znak "omejitev hitrosti". V tem primeru ima omejitev hitrosti samo obvestilni pomen. Nekaj v razmislek. Lep pozdrav. Opažam, da v zadnjem času policisti opravljajo meritve hrupamotornim vozilom in sicer predvsem motornim kolesom. Glede tega nimampripomb in se strinjam s sankcioniranjem preglasnih oziroma neprilagojenih.Pri vsem tem me pa zanima, kje ima policija pooblastilo za opravljanjemeritve hrupa motornim vozilom na cesti, saj je v 2. točki 3. odstavka 75.člena Zakona o motornih vozilih napisano pooblastilo v zvezi suma nanepravilnosti v zvezi emisij onesnaževal in hrupa. In v omenjenem členu nepiše, da policisti opravljajo meritve hrupa motornim vozilom na cesti,ampak je potrebno ob sumu na nepravilnost v zvezi emisij onesnaževal inhrupa odrediti izredni tehnični pregled in odvzeti registrske tablice. Pravtako se meritve hrupa motornim vozilom opravljajo na cesti, čeprav vpravilniku piše o posebnih pogojih za opravljanje meritve hrupa motornimvozilom. Se mogoče meritve hrupa motornim vozilom opravljajo nezakonitooziroma brez ustreznega pooblastila ? V zvezi tega bi vas prosil, da meseznanite s pooblastilom, katero policistom omogoča opravljanje meritvehrupa motornim vozilom na cesti. Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem. Borut --------------------------------------------------------------------------------------------------- Spoštovani!Policisti na podlagi 73. člena Zakona o motornih vozilih (ZMV) nadzirajoizvajanje tega zakona v okviru nadzora cestnega prometa. V 42. členu ZMV jedoločeno, da mora biti vozilo v cestnem prometu tehnično brezhibno. Meddrugim se šteje, da je vozilo tehnično brezhibno, če ima brezhibno delujočepredpisane dele in opremo, kamor sodi tudi izpušni sistem. Tehničnabrezhibnost vozil se ugotavlja z opravljanjem nadzora v cestnem prometu.Naprava, s katero ugotavljajo policisti raven hrupa, ima certifikat oskladnosti in letno overovitev. Meritve hrupa policisti opravljajo v skladuz navodili proizvajalca in so za to tudi usposobljeni.Lep pozdrav!Sektor za odnose z javnostmiGeneralna policijska upravaMinistrstvo za notranje zadeve - PolicijaŠtefanova 21501 Ljubljana ------------------------------------------------------------------------------------------------ Lep pozdrav.Zahvaljujem se vam za odgovor in vas hkrati prosim za pojasnilo.Omenjate 73. člen ZMV, na podlagi katerega policija nadzira izvajanje tegazakona v okviru cestnega prometa. S tem se popolnima strinjam, saj jepravilno in potrebno zaradi varnosti. Prav tako se tudi strinjam, da sopolicijska pooblastila določena v posameznem členu ZMV in ne na splošno zaceloten zakon. V 42. členu ZMV je določeno, da mora biti vozilo v cestnemprometu tehnično brezhibno.Piše tudi, da se tehnična brezhibnost vozilugotavlja z opravljanjem nadzora v cestnem prometu. Naj se mogoče opravljav garaži lastnika vozila ? Seveda je zelo enostavno ugotoviti ali delujejoluči ali so pnevmatike brezhibne ali so stekla cela. Policist v tehprimerih vidi brezhibnost oziroma pomanjkljivost določene naprave. Kaj paglede naprav za upravljanje, zaviranje, delov podvozja, izpušnega sistemaoziroma glede emisij onesnaževal in hrupa ? Naj policist v tem primeru vidinapako ? Ne more. Zato pa je v 75. členu ZMV točno določeno, kaj jepotrebno narediti ob sumu na nepravilnosti. In je jasno napisano, da se vtem primeru odredi izredni tehnični pregled. In ta izredni tehnični pregledopravi strokovna organizacija v prostorih namenjenim in opremljenim za tanamen. Res pa je, da v 74. členu ZMV piše, da lahko policisti nadzirajotehnično brezhibnost vozil v cestnem prometu s pomočjo merilne opreme innaprav, ki se uporabljajo pri tehničnih pregledih vozil in so nameščene vposebnem vozilu (mobilna enota). Ima policija posebno vozilo oziromamobilno enoto opremljeno z vso merilno opremo in napravami za opravljanjetehničnih pregledov ? Nima, kajne.Zato vas prosim za pojasnilo, zakaj policija opravlja meritve hrupamotornih vozil na cesti, čeprav je v 75. členu ZMV jasno napisano, da se obsumu, da vozilo ne izpolnjuje predpisanih emisij onesnaževal in hrupaodredi izredni tehnični pregled in odvzame registrske tablice. Ne glede nausposobljenost policistov za rokovanje z napravo in na vse njenecertifikate in letne overitve je zakon tisti, ki policistom določa inomogoča izvajanje določene naloge oziroma je zakon tisti, ki dajepolicistom določeno pooblastilo. In v 75. členu ZMV je napisano pooblastilopolicistom, kako se ravna v primeru suma na eno od treh točk. In vasprosim, da mi pojasnite, zakaj policisti ravnajo v nasprotju z zakonomoziroma s 75. členom ZMV. Borut ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Spoštovani!Policija izvaja pregled tehnične brezhibnosti v okviru kontrole cestnegaprometa in z napravami, ki se lahko uporabljajo pri tehničnih pregledihvozil. Zato menimo, da policisti ne ravnajo v nasprotju s predpisi.Lep pozdrav!Sektor za odnose z javnostmiGeneralna policijska upravaMinistrstvo za notranje zadeve - PolicijaŠtefanova 21501 Ljubljana Ki se lahko uporabljajo? Na katerem tehničnem se pa uporabljajo??? Hvala za trud, dobis za kavo ce se kdaj srecamo! builder, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Pa kje jest to živim ?????? "menim" da v urejeni državi, ki jo vodijo pametni ljudje Bmflar, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Borut svaka čast za trud Ampak kod vidim razen Boruta ste se " vdali " vsi v usodo ( jaz delno tudi, sem pa totalni abeveznik glede zakonov iskanje le teh) je pa dejstvo, da pri odgovorih vsaj na končnem ni nobenega konkretnega odgovora na vse zakone ki jih je izplunju torej delajo kot hočejo imajo prav pa čeprav jim je Borut iz rokava iztrosil vse zakone v njihov minus. C eagle, Yoghurt, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 (popravljeno) pred 35 minutami, exclan pravi: Borut svaka čast za trud Ampak kod vidim razen Boruta ste se " vdali " vsi v usodo ( jaz delno tudi, sem pa totalni abeveznik glede zakonov iskanje le teh) je pa dejstvo, da pri odgovorih vsaj na končnem ni nobenega konkretnega odgovora na vse zakone ki jih je izplunju torej delajo kot hočejo imajo prav pa čeprav jim je Borut iz rokava iztrosil vse zakone v njihov minus. Sej to je to! Kadija tuži, kadija sudi. Saj se lahko na tramvajkomando pritožiš... Pa tvoja beseda proti policajevi tudi zaleže bolj malo na sodišču. Ker on je v uniformi in je zaupanja vreden, ti si pa navaden divjak z motorjem. Če nimaš dovolj denarja za DOBREGA odvetnika, si že v štartu obsojen na poraz. My 2¢… Popravljeno Avgust 19, 2016. Popravil C eagle Kmet2, skalar36, maxxa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Jaz sem obupal ko sem dopovedoval da je večina zakonov napisanih na kožo 90-ih pajacev . Toda ljudje so tako zabiti da mislijo da se nič ne da . Sam vsi na ulice , prekinit z delom ampak vsi , pa bojo na kolenih ,toda dokler predlagajo zakone ,da te bodo lahko odpustili če si delodajalcu nesimpatičen bo čedalje slabše .....groza kaj se nam obeta ,jaz probam živet na polno ker drvimo v prepad z veliko hitrostjo !! skalar36, Bmflar, NumLock in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 6 minutes ago, Kmet2 said: Jaz sem obupal ko sem dopovedoval da je večina zakonov napisanih na kožo 90-ih pajacev . Toda ljudje so tako zabiti da mislijo da se nič ne da . Sam vsi na ulice , prekinit z delom ampak vsi , pa bojo na kolenih ,toda dokler predlagajo zakone ,da te bodo lahko odpustili če si delodajalcu nesimpatičen bo čedalje slabše .....groza kaj se nam obeta ,jaz probam živet na polno ker drvimo v prepad z veliko hitrostjo !! Delavec s pogodbo za nedolocen cas je zavarovan cist prevec. Strajka samo javna uprava, jaz v privat fermi tudi pomislim ne nato. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Jaz sem vedno menil, da pač kokr je pr ljudeh določen procent idiotov, ki izkoriščajo svojo moč in vpliv, je tako tudi pri policajih. Zdaj pa, če si se zakona držal, ti tudi ti idioti ne morejo nič, če pa narediš neumnost, pa moli, da bo policaj tudi človek na mestu. Dobro, če greš 150 km/h tam kjer je omejitev 50 km/h, potem takemu želim najbolj zajebanega policaja, ki bo udaril po tem človeku kolikor se le da. Sem bil pa razočaran nad policajem, ker je krivca določil samo po eni izjavi. Ni pa se potrudil, da bi mogoče preveril kamere ali druge priče. Tako da tudi policaji marsikdaj pokažejo, da so v službi ker morajo biti in da delajo po liniji najmanjšega odpora. Kmet2, Bmflar in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 9 urami, ukica pravi: Delavec s pogodbo za nedolocen cas je zavarovan cist prevec. Strajka samo javna uprava, jaz v privat fermi tudi pomislim ne nato. Namesto da bi se boril , da bi bil zaščiten tudi ti, se bi ti rajši boril ,da imajo tisti ki imajo več zaščite vsaj toliko kot ti ali še manj .........zaradi takšnega razmišljanja smo kjer smo .............boh ne daj da bi bilo sosedu bolje ......super Vsi smo delavci in če ne bi bili glupi bi stopili skupaj in dali po pič..... vsem izkoriščevalcem , tako pa smo spodaj zavistni eni drugim , zgoraj si pa manejo roke in smejijo. Ni lepšega za 90 pajacev da spodaj nismo složni ker samo v slogi je moč in tega se politični lopovi zavedajo , spodaj so pa preglupi , da pridejo do tega ...........vsaj tako kaže . In isto je v Policiji ko jim ni dobro iščejo podporo ljudstva in jokcajo in čivkajo , ko jim pajaci odobrijo par briketov spet udarijo po raji z vso silo ....... glupa je raja ,glupa ............ NumLock, solorider, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 12 minutami, Kmet2 pravi: ... In isto je v Policiji ko jim ni dobro iščejo podporo ljudstva in jokcajo in čivkajo , ko jim pajaci odobrijo par briketov spet udarijo po raji z vso silo ....... glupa je raja ,glupa ............ Delo policije je tudi odkrivanje in sankcioniranje prekrškov in ostalih nečednosti. In, če nekdo stori prekršek, je lahko za to sankcioniran. Zato ne nabijaj, da je delo policista udarjanje po raji. Ne delaj prekrškov, pa ne boš sankcioniran. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Borutt pravi: Delo policije je tudi odkrivanje in sankcioniranje prekrškov in ostalih nečednosti. In, če nekdo stori prekršek, je lahko za to sankcioniran. Zato ne nabijaj, da je delo policista udarjanje po raji. Ne delaj prekrškov, pa ne boš sankcioniran. Sem ti že napisal marsikaj in tudi pobrisal se ne splača ......................vem vem ,vse smo sami krivi Pa ne nabijaj , postavi raje kakšen inkasantski radar na mesto kjer ni bilo še nobene nesreče in izloči z lučkami kakšnega ki ni privezan z pasom , pa ne pozabi ujet kakšnega kurjega tatu in to posredovat 24kur ......... Vmes pa so nam ukradli državo in pri tem ste zelo pomagali . Popravljeno Avgust 20, 2016. Popravil Kmet2 solorider, C eagle, Dadi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Sem ti že napisal marsikaj in tudi pobrisal se ne splača ......................vem vem ,vse smo sami krivi Pa ne nabijaj , postavi raje kakšen inkasantski radar na mesto kjer ni bilo še nobene nesreče in izloči z lučkami kakšnega ki ni privezan z pasom , pa ne pozabi ujet kakšnega kurjega tatu in to posredovat 24kur ......... Vmes pa so nam ukradli državo in pri tem ste zelo pomagali . saj so zraven bili! TakeALookAround in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 12 urami, Kmet2 pravi: Jaz sem obupal ko sem dopovedoval da je večina zakonov napisanih na kožo 90-ih pajacev . Toda ljudje so tako zabiti da mislijo da se nič ne da . Sam vsi na ulice , prekinit z delom ampak vsi , pa bojo na kolenih ,toda dokler predlagajo zakone ,da te bodo lahko odpustili če si delodajalcu nesimpatičen bo čedalje slabše .....groza kaj se nam obeta ,jaz probam živet na polno ker drvimo v prepad z veliko hitrostjo !! Ni napisana na kožo teh pajacov vsaj iz primera, s katerim se ukvarja Borut enostavno ignorirajo vse naštete zakone in člene in pod člene in je tako kot oni rečejo.Bolj ko jim je Borut našteval zakone zmeraj manj so imeli za kontra odgovorit z zakonskimi členi na koncu je pa v stilu " ne najedaj mi imamo prav in basta " Spominja me na čase ko sem bil mulac pa je prišel zraven miličnik in zviz po uhih naslednjič sem dobro premislil, če bom naredil še kakšno kagado.Niso mahali z zakoni samo roka je pela so pač bili bog in batina zdaj pa naj bi bili bolj demokratično in pravno usmerjeni ( in manj krešenja človeških pravic - myass) pa je isti kurac kot takrat razen batin jih pa na suho dobiš brez, da veš v ta zadnjo in to brez vazelina ( ko ga pa dobiš je pa prepozno ker oni imajo prav in so bog in batina) . pred 2 urami, Borutt pravi: Delo policije je tudi odkrivanje in sankcioniranje prekrškov in ostalih nečednosti. In, če nekdo stori prekršek, je lahko za to sankcioniran. Zato ne nabijaj, da je delo policista udarjanje po raji. Ne delaj prekrškov, pa ne boš sankcioniran. Borut če nisi razumel med vrsticami ne misli,da zdaj pa ta hude potolčete po rami in jim poveste par vzgojnih pa brez kazni ne mislimo na te mislimo na kazni katere se lahko brez problema po vzgojni debati uredi torej brez denarnega kaznovanja to pa ste pokazali med stavko lažje prekrške ste sankcinirali z opomini zakaj se tega več ne počne ? to pa je udri po raji . Med vašo stavko me je ustavila prometna dokumenti in ostalo in vzgojna gospod za neuporabo pasa je predvidena denarna kazen vendar vas tokrat opozorimo lep dan. pred 2 dnevi isto druga patrulja a veste zakaj ste zaustavljeni ja zaradi pasa ja bo treba plačat globo lep dan O takih primerih se govori ne o odpuščanju kriminalcem ,uničevalcem itd.... ampak raji. p.s. borut nisem odvetnik od kmeta2.Ampak samostojna možganska celica no seveda v omejenem obsegu. TakeALookAround, Kmet2, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 3 urami, Borutt pravi: Delo policije je tudi odkrivanje in sankcioniranje prekrškov in ostalih nečednosti. In, če nekdo stori prekršek, je lahko za to sankcioniran. Zato ne nabijaj, da je delo policista udarjanje po raji. Ne delaj prekrškov, pa ne boš sankcioniran. Delno je sicer to res, delno pa je bullshit ... Nekateri policisti samo nabirajo "davke", ne znajo biti človeški in normalni, ker šefi to zahtevajo od vas in so nekateri popolnoma striktni, kar pa tudi ni v redu... Mi raja samo vidimo kako milijarde izginjajo, rajo pa se deložira in jebe za par €... Ni pravice na tem svetu, še manj v tej državi... Bom pa še enkrat poudaril, velika večina policistov je "kapo dol", tista jebena manjšina vas jebe Tudi jaz lahko opravljam svoje delo tako ali drugače... Bistveno vprašanja je : Ali si človeški in se lahko zjutraj pogledaš brez sramu v ogledalo ??? DAMI34, Andro Asgaard, Dadi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 Borutt je zelo človeški in ga spoštujem ,trudi se in pomaga ,to nam je jasno in jasno nam je da mora javno zagovarjat pač kakor zagovarja ! Če bi bili vsi Borutti bi imeli korektno policijo ,žal niso in naše diskusije oz. vsaj moje z njim niso na osebni ravni ,zame je za tipkovnico predstavnik modrih pajacov ki jih preziram !!! solorider, Andro Asgaard, NejcN in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 39 minutes ago, Kmet2 said: Borutt je zelo človeški in ga spoštujem ,trudi se in pomaga ,to nam je jasno in jasno nam je da mora javno zagovarjat pač kakor zagovarja ! Če bi bili vsi Borutti bi imeli korektno policijo ,žal niso in naše diskusije oz. vsaj moje z njim niso na osebni ravni ,zame je za tipkovnico predstavnik modrih pajacov ki jih preziram !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 46 minutami, FLY pravi: TakeALookAround, FLY, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Hvala Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 45 minutami, Kmet2 pravi: Ako se jebu onda se razmnožavaju, a to nije dobro! thumper, Kmet2 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 na vlak jih dat in poslat v Sirijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 Borutt je res kul! Me je 2x izlocil,pa lepo ogovoril Pa nic iz zepa vzel Res en redkih,ki je na mestu.....pa ja....khm,ni lepo,ampak sem jih dosti srecal v lajfu vecina jih kar lebdi nad tlemi,k majo znacko na rami,samo duvanje.....ko jih pa rabis,pa izgovori.... Aja pa se to :)..... Ja,men gre tud na kurac,k je pametovanje,ne delaj prekrskov,pa bo vse ok. Kaj ce bi debilne zakone raj mal spremenil rajs a? Andro Asgaard in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se