maus Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 če bi bla omejitev na 200 km/h bi delal prekrške pri 250 km/h a mam prau Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 pred 15 urami, Kmet2 pravi: Sem ti že napisal marsikaj in tudi pobrisal se ne splača ......................vem vem ,vse smo sami krivi Pa ne nabijaj , postavi raje kakšen inkasantski radar na mesto kjer ni bilo še nobene nesreče in izloči z lučkami kakšnega ki ni privezan z pasom , pa ne pozabi ujet kakšnega kurjega tatu in to posredovat 24kur ......... Vmes pa so nam ukradli državo in pri tem ste zelo pomagali . Jaz pišem v to temo o cestnih prekrških, ti pa omenjaš domače in svetovno gospodarstvo z vsemi kravatarskimi lopovi. Za to obstaja druga tema. Drži se teme, da bomo imeli vsi kaj od tega. pred 9 urami, DinDiin pravi: Borutt je res kul! Me je 2x izlocil,pa lepo ogovoril Pa nic iz zepa vzel Res en redkih,ki je na mestu.....pa ja....khm,ni lepo,ampak sem jih dosti srecal v lajfu vecina jih kar lebdi nad tlemi,k majo znacko na rami,samo duvanje.....ko jih pa rabis,pa izgovori.... Aja pa se to :)..... Ja,men gre tud na kurac,k je pametovanje,ne delaj prekrskov,pa bo vse ok. Kaj ce bi debilne zakone raj mal spremenil rajs a? Ti mi samo imiđ kvariš . Zato bo sledilo; v tretje gre rado . Bmflar, TakeALookAround, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 1 hour ago, Borutt said: Ti mi samo imiđ kvariš . Zato bo sledilo; v tretje gre rado . C eagle, TakeALookAround, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 9 urami, maus pravi: če bi bla omejitev na 200 km/h bi delal prekrške pri 250 km/h a mam prau Kaj je s teboj, izpit vzamejo šele ko prekoračiš dvakratno hitrost...torej do 399km/h brez skrbi maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 50 minutami, Arzen pravi: Kaj je s teboj, izpit vzamejo šele ko prekoračiš dvakratno hitrost...torej do 399km/h brez skrbi Od kje ti pa to ? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 1 uro, HD-Dyna pravi: Od kje ti pa to ? mausa hecam, če bi bila kje omejitev 200 km/h, da bi se dalo voziti do 399 km/h. Pa pustimo fiziko. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 13 urami, maus pravi: če bi bla omejitev na 200 km/h bi delal prekrške pri 250 km/h a mam prau ja, vendar bi bilo manj prekrškarjev, ker nekateri si ne upajo vozit preko 200, drugim pa ne potegne toliko. Če se hočemo znebit prekrškov je potrebno mejo prestavit na 300. Pol smo vsi varni in srečni maus, Kmet2 in stuhec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Ma ne to .... TO -> "Kaj je s teboj, izpit vzamejo šele ko prekoračiš dvakratno hitrost". Zakonodaja ali .... Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Ma ne to .... TO -> "Kaj je s teboj, izpit vzamejo šele ko prekoračiš dvakratno hitrost". Zakonodaja ali .... Kolikor je meni znano, je tako, da če voziš več kot 100 km/h v naselju, oz. več kot 60 km/h, kjer je omejitev 30 km/h , dobiš toliko kazenskih točk, da gre izpit (torej +18). Sem mislil, da je pri vožnji v avtocesti in izven naselja isto, pa vidim, da ne. Da dejansko pri prekoračitvi več kot 50 km/h izven naselja in več kot 60 km/h na avtocesti dobiš toliko točk, ne pa kot sem jaz mislil prej, da je dvakratnik te najvišje dovoljene hitrosti. Se opravičujem. Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 http://www.24ur.com/novice/slovenija/policisti-poostreno-nad-voznike-nesrece-zaradi-neprilagojene-hitrosti-pogostejse-ob-koncu-tedna.html maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Pa saj je v hribih bolj nevarno kot na cestah, glede na stevilo udelezencev......naj grejo tja s frulico, pa cekirat sandale. maus, DAMI34, Yoghurt in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 13 urami, Arzen pravi: Kaj je s teboj, izpit vzamejo šele ko prekoračiš dvakratno hitrost...torej do 399km/h brez skrbi sm mislu v naselju pred 9 urami, DAMI34 pravi: ja, vendar bi bilo manj prekrškarjev, ker nekateri si ne upajo vozit preko 200, drugim pa ne potegne toliko. Če se hočemo znebit prekrškov je potrebno mejo prestavit na 300. Pol smo vsi varni in srečni kdo ne upa ... takrat se da šele v tretjo ... drugać je vse brezveze Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 (popravljeno) ja, a se ne reče: v tretjo gre rado... Sta že dva. Maus in Borutt... Zdaj manka še tretji................ Popravljeno Avgust 22, 2016. Popravil C eagle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 (popravljeno) http://m.24ur.com/novice/slovenija/policisti-z-lastnim-denarjem-kupujejo-neprebojne-srajce.html Denarja za osnovno opremo NI, za nove radarje, provide, 10 novih passatov pa je!? In za tako vlado/proracun pisete navadnim drzavljanom poloznice? Zalostno.. Popravljeno Avgust 31, 2016. Popravil ukica Yoghurt, Kmet2, .... in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 pred 23 minutami, ukica pravi: http://m.24ur.com/novice/slovenija/policisti-z-lastnim-denarjem-kupujejo-neprebojne-srajce.html Denarja za osnovno opremo NI, za nove radarje, provide, 10 novih passatov pa je!? In za tako vlado/proracun pisete navadnim drzavljanom poloznice? Zalostno.. Bo treba prebrati kakšen moj starejši zapis. Sem napisal, kakšno je vodstvo policije. Izbrali so passate, pa čeprav so neprimerni za naše delo in precej dražji od primerne octavie RS. Ko jim je nekdo to dokazal črno na belem, so mu očitali, da jih obtožuje korupcije. In po mojem mnenju, gre za korupcijo. Imamo dve octavii RS; eno s 350000 km in drugo s 450000 km. Še bosta dobri. Kazni se izrekajo kršiteljem. Pa razumi, kot želiš. DAMI34, fazerčk, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) sj bomo nove čolne dobili, da bomo varovali 42 km obale par dobrih plavalcev, pa pokrijemo nadzor naše obale pa še to... da si morajo varovalne jopiče sami kupovat .... žalostno Popravljeno September 1, 2016. Popravil maus DAMI34, Yoghurt, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) pred 11 urami, ukica pravi: http://m.24ur.com/novice/slovenija/policisti-z-lastnim-denarjem-kupujejo-neprebojne-srajce.html pred 10 urami, Borutt pravi: Bo treba prebrati kakšen moj starejši zapis. Sem napisal, kakšno je vodstvo policije. Izbrali so passate, pa čeprav so neprimerni za naše delo in precej dražji od primerne octavie RS. Ko jim je nekdo to dokazal črno na belem, so mu očitali, da jih obtožuje korupcije. In po mojem mnenju, gre za korupcijo. Imamo dve octavii RS; eno s 350000 km in drugo s 450000 km. Še bosta dobri. Kazni se izrekajo kršiteljem. Pa razumi, kot želiš. Denarja za osnovno opremo NI, za nove radarje, provide, 10 novih passatov pa je!? In za tako vlado/proracun pisete navadnim drzavljanom poloznice? Zalostno.. Borutt, glede tvojega zadnjega stavka - ukica je lepo napisala katerim državljanom se pišejo položnice. Kar se tiče opreme in vozil pa je itak žalost, kaj vam dajejo. Popravljeno September 1, 2016. Popravil Arzen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 Ja sej se je vidlo javno. Ko so ustavli ministra, so dobili odpoved... Kaj on je več vreden kor nek navaden državljan? Če je bilo vse OK, bi ga tako ali tako spustili naprej... Če pa je bil v prekršku, bi ga morali štrafat tako kot vsakega navadnega državljana... Yoghurt, Bmflar, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 25 minutami, maus pravi: sj bomo nove čolne dobili, da bomo varovali 42 km obale par dobrih plavalcev, pa pokrijemo nadzor naše obale pa še to... da si morajo varovalne jopiče sami kupovat .... žalostno Aha pa smo tam ko sem govoril ...............spet bodo jokcal raji ............veš kaj , ko jih jebe !!!!! Naj inkasantske radarje postavljajo pa namest da butcem in lopovom riti filajo seb kupijo kar potrebujejo ! maus, TakeALookAround in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 2 minutami, C eagle pravi: Ja sej se je vidlo javno. Ko so ustavli ministra, so dobili odpoved... Kaj on je več vreden kor nek navaden državljan? Če je bilo vse OK, bi ga tako ali tako spustili naprej... Če pa je bil v prekršku, bi ga morali štrafat tako kot vsakega navadnega državljana... Takih stvari je veliko, kolegico so ustavili ker je vozila prehitro. Ker ima očka nek visok položaj je seveda opravil en klic in je bila zadeva urejena. Samo v tem primeru pač ne moremo kriviti policaja. Kmet2, Yoghurt, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 8 minutami, Arzen pravi: Borutt, glede tvojega zadnjega stavka - ukica je lepo napisala katerim državljanom se pišejo položnice. Kar se tiče opreme in vozil pa je itak žalost, kaj vam dajejo. Dobijo kar zaslužijo ..........si že slišal za tisti rek : za vsako rit palca raste ! thumper, ...., Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Dobijo kar zaslužijo ..........si že slišal za tisti rek : za vsako rit palca raste ! Hehe teb so se pa res zasrali, raje imam take kekce kot pa tiste v ZDA...sem totalno proti paralizatorjem. C eagle in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 Pravkar, Arzen pravi: Takih stvari je veliko, kolegico so ustavili ker je vozila prehitro. Ker ima očka nek visok položaj je seveda opravil en klic in je bila zadeva urejena. Samo v tem primeru pač ne moremo kriviti policaja. Sveda ga lahko , korekten policaj bo vztrajal pri svojem in za to ima vsa poblastila ,sam kaj ko bi bil potem degradiran ali še kakšen hujši postopek! Pote, se ritka stisne pa se namesto temu priviligirancu napiše rajši 3 drugim ki komaj shajajo z plačo .......ampak vsi so kršilo zakon ,samo v naši banani eni lahjko drugi ne smejo itd ... pred 1 minuto, Arzen pravi: Hehe teb so se pa res zasrali, raje imam take kekce kot pa tiste v ZDA...sem totalno proti paralizatorjem. Veliko svinjarij sem že doživel iz strani plavih butcev!!! Alergijo imam na njih !!! solorider, DAMI34, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) Resnica je vedno ista... Pravilnik o radu šefova Category: Zanimljivosti Hits: 3236 Email Svaka uspješna firma mora imati pravilnik o radu, a ovo je pravilnik o radu šefova. Član 1. Šef je u pravu Član 2. Šef je UVIJEK u pravu! Član 3. U slučaju da je podređeni u pravu - što je posve nemoguće – primjenjuju se članovi 1. i 2. Član 4. Misliti nije potrebno – šef misli za sve Član 5. U slučaju da misliš – misli kao šef Član 6. Ko u šefov ured ulazi sa vlastitom – obavezno izlazi sa šefovom idejom Član 7. Za sve neuspjehe krivi su isključivo podređeni Član 8. Za uspjehe u firmi zaslužan je jedino šef Član 9. Šef ne jede – on se hrani Član 10. Šef ne pije – on degustira Član 11. Šef nikada ne kasni – on je zadržan Član 12. Šef na radnom mjestu ne čita novine, niti surfa internetom – on se informira Član 13. Šef nikada ne odlazi s posla – njegova nazočnost neophodna je na drugom mjestu Član 14. Ako postoji ikakva nejasnoća – pogledaj članove 1. i 2. in žal velja povsod, tudi v policiji..... Popravljeno September 1, 2016. Popravil C eagle solorider, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Sveda ga lahko , korekten policaj bo vztrajal pri svojem in za to ima vsa poblastila ,sam kaj ko bi bil potem degradiran ali še kakšen hujši postopek! Pote, se ritka stisne pa se namesto temu priviligirancu napiše rajši 3 drugim ki komaj shajajo z plačo .......ampak vsi so kršilo zakon ,samo v naši banani eni lahjko drugi ne smejo itd ... Očitno se nisem dobro izrazil, ona je potem doma povedala kaj je bilo. Tako, da so klicali vodstvo, tisti pa zame niso tapravi policaji ampak političari. Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se