Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

pred 34 minutami, Borutt pravi:

Zakaj ne vprašaš prodajalca vozila ? Ali ti jih je dal policist med ostalo obvezno opremo  ?

Sem že napisal, da nekaj manjka. Šele, ko zvemo celotno zgodbo, si lahko ustvarimo neko mnenje.

Če je ta zgodba resnična, bi jaz na tvojem mestu podal zahtevo za sodno varstvo in pritožbo na postopek. Ampak, to je tvoja odločitev.

policist je tisti, ki teži, mogoče guspod policist ve, kake žarnice morajo bit v opremi za led matrične žaromete? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

policist je tisti, ki teži, mogoče guspod policist ve, kake žarnice morajo bit v opremi za led matrične žaromete? :P

Ti si kupil avto z rezervnimi žarnicami za karjolo. Kdo je sedaj čuden, ti ali prodajalec ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Borutt pravi:

Ti si kupil avto z rezervnimi žarnicami za karjolo. Kdo je sedaj čuden, ti ali prodajalec ?

Preber si zakon, sej lepo piše :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, BenX pravi:

samo klepec, pu lenart.

njegov mail najdes na tej strani:

http://stajerska.ipa.si/kdo-smo/

ti bom hvalezen, ce ga sam vprasas in nam predstavis celo zgodbo!

Si napisal celo zgodbo in jaz sem ti napisal, kaj bi naredil. Sedaj si ti na vrsti.

pred 42 minutami, twom pravi:

Glede tega je sedaj jasno. V opremi mora biti samo tisto kar je potrebno in za to mora poskrbeti prodajalec, ali pa uvoznik, izdelovalec, pač nekdo in ne policaj. In potem imaš to opremo ispravno in to je to.

Ampak kolikor vem se ne sme prehitevati po levi strani tistih ki zavijajo desno!? Se motim?

1) Prehitevanje vozil je dovoljeno le po levi strani.

(2) Po desni je dovoljeno prehiteti le: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Borutt pravi:

(2) Po desni je dovoljeno prehiteti le: ...

idiote, ki vozijo po prehitevalnem pasu 110km/h :D

(pa še to te ne sme pulcaj videt)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

idiote, ki vozijo po prehitevalnem pasu 110km/h :D

(pa še to te ne sme pulcaj videt)

Tudi, če te vidi. :jezik:

33.  »prehitevanje« je vožnja mimo drugega udeleženca cestnega prometa, ki se premika v isti smeri po prometnem pasu ali delu smernega vozišča, ki je namenjen prometu. Hitrejša vožnja ene kolone vozil od druge na cesti, ki ima najmanj dva prometna pasova za vožnjo v isto smer, ni prehitevanje;

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Borutt pravi:

Tudi, če te vidi. :jezik:

33.  »prehitevanje« je vožnja mimo drugega udeleženca cestnega prometa, ki se premika v isti smeri po prometnem pasu ali delu smernega vozišča, ki je namenjen prometu. Hitrejša vožnja ene kolone vozil od druge na cesti, ki ima najmanj dva prometna pasova za vožnjo v isto smer, ni prehitevanje;

se pravi pol rabim sam še 2 prjatla (3je so kolona) pol lahko po desni pičimo...oujeeee

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

se pravi pol rabim sam še 2 prjatla (3je so kolona) pol lahko po desni pičimo...oujeeee

obvezno mora bit Xsara  :lol1:pa policaj pa ste že kolona...:010

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Arzen pravi:

Samo pazi da prehitevate kolono!!

Sej ponavadi je, na levi :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, solorider pravi:

obvezno mora bit Xsara  :lol1:pa policaj pa ste že kolona...:010

Nehi se šalit, s Xsaro ni nobene šale, prosm :(

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

52 minutes ago, Borutt said:

Si napisal celo zgodbo in jaz sem ti napisal, kaj bi naredil. Sedaj si ti na vrsti.

ne ne... rekel si, da bi rad slisal celo zgodbo, jaz pa da sem napisal mojo zgodbo. razlika...

zato sem ti dal kontakt policaja, da ga lahko sam vprasas in slisis obe strani. tudi mene zanima kaj bi clovek namutil, ce sploh kaj.

drugace pa hvala za predlog. ko bo tako dalec (ce bo) se javim in porocam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

44 minutes ago, Borutt said:

.. pustimo to, edina dobra stvar komentiranja novic na raznih portalih je ta, da z malo spremljanja ugotoviš, koliko bedakov se dejansko skriva pod anonimnostjo interneta. In ko ta procent spraviš v število prebivalstva Slovenije ugotoviš, da je med nami toliko kretenov, da bi morali izumreti še pred dinozavri...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 58 minutami, Borutt pravi:

Kjer imamo na primer v ZKP-ju določbo, da se ne more opraviti hišna preiskava pri morilcu, če je umrl in ne bo postopka. Koga briga, če je v tej hiši še nekaj kosov orožja, par kil eksploziva in mogoče kakšno truplo zakopano na vrtu. Res, vsaka čast pravniki. Saj niti ne zamerim sodniku, ki je ravnal po črki zakona in odločil tako, kot je.

Mene je skor sezulo takrat, ko sem to prebral. Iz točno taistih razlogov. On sodnik, bi se lahko odločil tudi drugače. Sam ker nima jajc, se je čisto po pravniško črkobralsko zaščitil. Ne glede na to, da mu itak Bog Otac ne more do živega... Takle mamo, knede?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Borutt said:

Spodnje besedilo sem ravnokar dobil na mejl. Ne vem, kdo je avtor. Je pa v razmislek. Mogoče se bo kdo spomnil vseh mojih zapisov o policiji in njenem sistemu. 

Sicer je vse res kar je napisal, samo zakaj ste tudi "zasovraženi" oz. "posmehovani" od ljudi je pa vaša krivda. Saj si v prejšnji temi, ko se vam kaj očita takoj na osebno vržeš, verjetno je enako na cesti. Rezultat je, da ste med kladivom in nakovalom in s takim načinom boste tam tudi ostali. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, jskrablin pravi:

Mene je skor sezulo takrat, ko sem to prebral. Iz točno taistih razlogov. On sodnik, bi se lahko odločil tudi drugače. Sam ker nima jajc, se je čisto po pravniško črkobralsko zaščitil. Ne glede na to, da mu itak Bog Otac ne more do živega... Takle mamo, knede?

Če bi se odločil po zdravi kmečki pameti, bi višje sodišče obtožbo vrnilo v obravnavo, garant.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Borutt said:

""Ne, ni tu zdrave logike, treba je opravičit svoj obstoj in se striktno držat brezveznih predpisov, ki so si jih izmslili, ne vem niti katerega faksa študenti. Ker to je pravna država. Ja, pravna država bedakov. Pravičnost in logična uporaba prava sta, kot zgleda, tema za 10. stopnjo na faksu, nam jih torej manjka še enih 5 ali 6 trenutno. ""

Ah dej, no to pa ni res. Kar nej člene prilima zraven. Nabija, ane B?

Sar. off.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, pajkica pravi:

jaz bi pa sam pozdravla vse policiste na mejnem prehodu Rupa :010

carji ste :) no ne vsi, ene dva pa blestita :fyou:

Rupa je hrvaški mejni prehod. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!