Bmflar Objavljeno September 18, 2016 Deli Objavljeno September 18, 2016 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: smetiš po temi ne priznam!!! Nč ne smetim, je blo STOP Policija, te drži "za vrat" NArod naš dokaze hrani Čeprav si svoje nestrinjanje zelo jasno izrazil C eagle, ludiluka, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 18, 2016 Deli Objavljeno September 18, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Nč ne smetim, je blo STOP Policija, te drži "za vrat" NArod naš dokaze hrani Čeprav si svoje nestrinjanje zelo jasno izrazil za tole sliko bi ti dal 3 pike1 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 18, 2016 Deli Objavljeno September 18, 2016 Torej, komemoracija je bila pod kontrolo "organov", tu ni nobene dileme, vse ok. Jurček bi rekel, da se ne spomni, js pa tut bl mal Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 18, 2016 Deli Objavljeno September 18, 2016 pred 10 urami, gusar pravi: 36 let za volanom in se močno strinjam s teboj Jaz pa 22 in se močno ne !!!! Gasperr, solorider, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 18, 2016 Deli Objavljeno September 18, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Jaz pa 22 in se močno ne !!!! ...... torej ne sprejemaš odgovornosti za svoja dejanja...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 Lahko najdeš pošteno lasarsko pištolo ne moreš pa najti poštenega policaja! Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 20 minutami, solorider pravi: Lahko najdeš pošteno lasarsko pištolo ne moreš pa najti poštenega policaja! TA JE globoka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 Ob 17 Sep 2016 at 19:17, dr.looney pravi: Res ne vem zakaj imate tolk problemov s policaji. ???? Če si naredil prekršek drž gobc, pa plačaj kazen. Če imaš občutek, da se ti je naredila krivica , napiši pritožbo. Nima se smisla prerekati in pametovati. Če pa niste sposobni prevzeti odgovornosti za svoja dejanja in je ves svet kriv za vaše težave, potem imate resen problem, ki ga rešujejo za to usposobljeni ljudje. V 20 letih nisem enkrat samkrat plačala kakršnekoli kazni in nikoli nisem imela težav z modrimi. Pa se ne držim predpisov kot pijanec plota. Pa so se za mano že tudi z lučkami pripeljali , zaradi napačne tablice. Če pa me bodo kdaj kje dobili na radar zaradi prehitre vožnje bom pač plačala, ker bom za to sama kriva in nihče drug. in ne bom javkala na raznih forumih, kakšna krivica se mi godi, ker so me oglobili. Tako preprosto je to. Jaz se nikoli nisem kregal, ker sem vedno fasal kazen za prekrške, ki sem jih dejansko naredil. No, enkrat se mi je zdelo, da je bila hitrost na merilniku previsoka, da nisem šel toliko, ampak nisem bil 100% in tudi če bi bil, koliko bi pomagalo, če bi se pritožil ali se prepiral z policajem? Na začetku sem fasal par kazni, zdaj pa že lepo število let nimam niti ene, ker je bila dovolj poučna šola zame. Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: TA JE globoka Se opravičujem, sem našel članek koperskega policista... kopiram samo delček njegovega teksta: > Moram omeniti še dve stvari, ki sta mi bili največje razočaranje v življenju. Prva je bila, ko sem šel v policijo in ugotovil, da policija ni to, kar sem si predstavljal. Ampak s tem sem se nekako sprijaznil.> Druga je bila, ko sem spoznal, da policija danes ni več niti to, kar je bila takrat. Bmflar, skalar36, Pepos in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 18 urami, solorider pravi: za tole sliko bi ti dal 3 pike1 Malo poglej tablo od zadaj - kje pijejo, pa nimajo za tri pike . solorider in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: Malo poglej tablo od zadaj - kje pijejo, pa nimajo za tri pike . Foušija, sama foušija DAMI34 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 22 minutami, HD-Dyna pravi: Foušija, sama foušija sam res, js sm bil za 18 pik...takoj Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: sam res, js sm bil za 18 pik...takoj Pa bi reku Boruttu, da ti jih prec napiše, če je bila tako močna želja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Pa bi reku Boruttu, da ti jih prec napiše, če je bila tako močna želja ni bil v službi, ab ti rad, da mu še nadure plačajo al kaj? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ni bil v službi, ab ti rad, da mu še nadure plačajo al kaj? Če človek rad dela, ga je pač treba podpirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Če človek rad dela, ga je pač treba podpirat isto velja, če človk rad je in pije Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 19, 2016 Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: isto velja, če človk rad je in pije Taki so mi veliko bolj všeč DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2016 pred 9 urami, solorider pravi: Se opravičujem, sem našel članek koperskega policista... kopiram samo delček njegovega teksta: > Moram omeniti še dve stvari, ki sta mi bili največje razočaranje v življenju. Prva je bila, ko sem šel v policijo in ugotovil, da policija ni to, kar sem si predstavljal. Ampak s tem sem se nekako sprijaznil.> Druga je bila, ko sem spoznal, da policija danes ni več niti to, kar je bila takrat. Naj si pametnjakoviči oz. čistuni preberejo tudi članek policaja v Moto.SI januar-februar .........imam pač srečo da naletim na kretene , moram pa priznat da naletim tudi na korektne in človeške policaje ki razmišljajo z svojo glavo namesto qurcem in značko ! solorider, Yoghurt, lukec in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 20, 2016 Deli Objavljeno September 20, 2016 "Z delom policije smo več ali manj zelo zadovoljni."Kriminalci - več, pošteni državljani - manj... thumper, Yoghurt, Pepos in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno September 27, 2016 Deli Objavljeno September 27, 2016 Ob 17. 9. 2016 at 14:41, Kmet2 pravi: Ustavi vas miličnik zaradi prehitre vožnje,prinese vam k avtomobilu laserski merilnik na katerem je izpisana dejanska hitrost katero ste vi vozili. Pokaže vam jo!! ter zahteva dokumente ter vozniško z katerimi gre v avtomobil,da izpolni dokument formular za prehitro vožnjo ter na ta dokument tudi napiše koliko ste prehitro pripeljali. POZOR! Ko vam ta dokument prinese podpisati mora in je dolžan po zakonu zraven prinesti tudi lasersko pištolo z izpisano hitrostjo koliko ste dejansko vozili.(Tega po navadi več nima ,ker je med tem že streljal ali meril že drugo vozilo.) Zato vedno preden podpišete od policista zahtevajte,da vam da še enkrat v pogled laserski merilnik,ker se vam dozdeva,da policist ni na dokument napisal istih številk kot ste si jih vi zapomnili in videli! Zahtevajte da hočete preveriti vsako številko posebej iz laserja in to ki je napisana na dokumentu!! Ker pa tega več nima saj ,ko te ustavi ter gre zapisovati že drugi meri po drugih avtih.. Spodaj je opomba katero vi izpolnite!! PRIPOROČAM,DA NAPIŠETE TAKOLE!! Tega dokumenta ne želim podpisati iz zakonskega razloga,saj mi ob podpisu tega policijskega zabeležka koliko sem prekoračil-a hitrost ob podpisu ni mogel predložitiv pogled laserskega merilnika,da se prepričam o dejanskem stanju. Vsak policist vam je preden podpišete listino za prekoračeno hitrost dolžan z zakonom o policiji pred podpisom te listine še enkrat pokazat ,da imaste možnost ugotoviti da ni namesto –56-napisal65. .. To je zakonsko določeno in vsaka taka listina z tako vsebino,če vam ob podpisu ni imel za pokazat merilne naprave je nična . Tako se lahko vsakdo kdor mu je bil kršen člen enakopravnosti o človekovih pravicah ter enakost pred zakonom zoper tak podpisani sklep z navedbami katere sem vam navedel pritožite. In verjemite ,da vam uspe........ Pa verjemi meni da ti neuspe!!! pa lahk prepričuješ svetega petra kamoli komandirja al pa nekoga ki bo to malo "preučil". Jebe se njim, si kdaj poslušu dva policaja ki se menita o delu? Naučena sta da podpihujeta drug drugega u nedogled. To so ljudje ki nimajo svojega jaza. Nabijajo kazni v nedogled in se s tem hvalijo kk je tega pa kako je uniga. Poslušaj kdaj če bo prilika, sam sem bil v postopku podobnem ko ni imel niti prižganga laserskega merilnika in mi ni mogel pokazat....verjemi popušil sem mu kurac s tem ko sem plačal še dodatek k pritožbi...bla bla kr neki. GLIHA SKUP ŠTRIHA. Se pa najde svetla izjema od policaja in te spoštujem ampak žal dokazat se mora tudi meni....se kdo ne strinja? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 27, 2016 Deli Objavljeno September 27, 2016 (popravljeno) mene ne moti to, da so me ustavli zaradi prehitevanja polne črte, pa čeprav sem bil sam za enim avtom, ki je vozil 70 izven naselja, nasproti nikjer nobenga, daaaaleč naprej pregledna cesta, rahel ovinek v levo a pregleden .. ok, sem ga prehitel čez črto .. ustavili so me 3je na motorjih .. pustimo, da bi mi lahko izdali "opozorilo" .. nima veze, sam sem šel prehitevat in bom plačal teh 160€ oziroma 80€ z radorarnim popustom .. boli pa to, da z tem, ko sem jaz tam prehiteval nisem ogrožal nobenega, niti sebe, niti sopotnice, niti koga v avtu in boli to, da z plačilom te kazni ne bo promet na naših cestah niti mišjo kocina varnejši .. boli to, da že leta vsak dan vsaj 2x na dan tvegam svoje življenje, ker se peljem na šiht čez nekaj semaforiziranih križišč, kjer VSAK DAN veselo vozijo v rdečo in če sem prvi v vrsti pri zeleni sploh ne upam speljati, ker mi bo sigurno še kateri priletel z 80km/h s strani v njegovo rdečo .. ENKRAT sem v tem križišču videl stat policaja, ENKRAT v 10 letih, kar se vozim sem v službo .. naslednji dan zvečer sem izvedel zakaj, na 24ur so snemali prispevek o varnosti v teh lrižiščih in je veselo poziral ob semaforju .. je pa to blo par dni po tistem, ko so se tisti "ubogi revčki", mladi mariborski fuzbalerji poklali v križišču, pri vožnji v rdečo luč .. tudi čez to križišče se vozim na šiht .. mariborčani vedo, da je vožnja v rdečo nekaj povsem vsakdanjega v mb .. za to, dragi varuhi reda, vas pa očitno b.k. ... ko sem strica med izpolnjevanjem plačilnega naloga vprašal, če nas dosti dobijo pri prehitevanju tiste polne črte se je veselo pohvalil, da "oooogromno, na celotni tej relaciji" .. seveda, je lažje tam sedet skrit v senci in kasirat za tisto polno črto, kot pa v mestu na vročini pri semaforju bit izpostavljen smogu in izpušnim plinom .. edit: če koga zanima, prehiteval sem tu, takoj za križiščem .. en je bil na motorju skrit v križišču desno, sem ga z kotičkom očesa opazil - prepozno, 2 na motorju pa sta bila cca 500m naprej, kjer sta me ustavila .. sam postopek korekten, brez kakšnega podjebavanja ali pametovanja .. Popravljeno September 27, 2016. Popravil Texo ZdravkoK, markII, Frenk 67 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 27, 2016 Deli Objavljeno September 27, 2016 Frenk 67, Kor13, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 27, 2016 Deli Objavljeno September 27, 2016 Prva stvar; sam si se odločil narediti prekršek. Ceste so varne toliko, kolikor naredimo prekrškov in neumnosti. Torej se pogovori sam s seboj, če ti je potrebno delati prekrške. Ker za storjeni prekršek se lahko izreče sankcija. Druga stvar; jokcanje po forumu ne bo prišlo odgovornim na ušesa. Ker ravno to počneš. Obvesti odgovorne o razmerah v križišču oziroma križiščih. Šele potem boš lahko kritiziral nekoga, ki te ne upošteva in ne naredi reda med vami, kateri vsakodnevno vozite v rdečo luč. Če ti osebno ne voziš v rdečo luč, je potem veliko ostalih tvojih sokrajanov, ki to počnejo. Kdo je v tem primeru kriv za varnost na cesti ? V vsakem primeru policisti, ker jih ni in, ker so in pišejo kazni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 27, 2016 Deli Objavljeno September 27, 2016 Al pa vzam črno baro, pa pobarvaj neprekinjeno črto, pa bo problem rešen dr.looney in Andro Asgaard 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 27, 2016 Deli Objavljeno September 27, 2016 (popravljeno) pa policaji mi še vedno niso bicikla dobili ga pa vneto iščejo že ene 8 let Popravljeno September 27, 2016. Popravil ludiluka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se