Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

1 hour ago, DAMI34 said:

ja, js sm tut mal rozočaran, to kasiranje nima več nobene osebne note, sam še slikca, včasih si vsaj malce podebatiral, pa oštel te je....ah jebiga to je globalizacija in internet :(

Iz Avstrije ti še slike ne pošljejo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, motolover pravi:

Iz Avstrije ti še slike ne pošljejo. 

važno da ti račun :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, DAMI34 said:

važno da ti račun :P

In celo prevedenega, da razumeš kam nakazati. Prejšnji teden sem sponzoriral lokalno skupnost v Hermagorju. Avgusta letos, pozno zvečer po cca 800km vožnje pripeljal skozi gozd, naenkrat znak 70, zavrem in za mano se zabliska. Za prepočasno zaviranje sem bil nagrajen s 35€ za 10km/h prekoračeno hitrost. Bo treba naslednjič bolj skočiti na zavore. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

inkasanti :(
ampak relativno poceni

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tak k sem rekel , konje je posiljeval policist :lol1:......a bodo zdej postrili nadzor nad policisti :kva2:

Ta naša policija je postala mafija ,ga že ščitijo sodelavci hahaha 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

Tak k sem rekel , konje je posiljeval policist :lol1:......a bodo zdej postrili nadzor nad policisti :kva2:

ne, poostren nadzor bo nad konji :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Branje ti ne gre preveč dobro, kajne. Še enkrat preberi novico in svoj zapis. Si ugotovil razliko ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

stožice ..ne tacen..polcaji so preleni da bi hodil kobile kausat z enga konca mesta na drug konc..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Borutt pravi:

Branje ti ne gre preveč dobro, kajne. Še enkrat preberi novico in svoj zapis. Si ugotovil razliko ?

Men je to vse isto bivši policaj ki so ga vrgli iz službe in nobeden noče povedat zakaj ,vrjetno bi moral biti za zapahi pa je dobil samo odpoved ;) ...mogoče je takrat pa peske nabijal z Baričevičem .........pa si ti prebral kako je policija vse hotla potlačit spet .....ugotavljaš razliko :) med rajo in priviligiranci ......... nauči se brat tudi ti pa ne obešaj se na vsak moj post , k ti nobeden nič noče :P

Kakor vidim ti razmišljanje ne seže ravno daleč :jezik:

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 32 minutami, Kmet2 pravi:

Tacen naredi večno škodo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Kmet2 pravi:

Men je to vse isto bivši policaj ki so ga vrgli iz službe in nobeden noče povedat zakaj ,vrjetno bi moral biti za zapahi pa je dobil samo odpoved ;) ...mogoče je takrat pa peske nabijal z Baričevičem .........pa si ti prebral kako je policija vse hotla potlačit spet .....ugotavljaš razliko :) med rajo in priviligiranci ......... nauči se brat tudi ti pa ne obešaj se na vsak moj post , k ti nobeden nič noče :P

Napiši pravilno ali pa prej vprašaj. Bi ti razložil. Ker, sedanji ali pa bivši in sicer več, kot desetletje, je velika razlika. 

Lahko pa jaz napišem, da je ta oseba sedaj zaposlena na elektro in, da ga imajo radi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda, da bo najebu sam če bo kakšna kobila breja. Pol bo sigurn kršu kakšno EU zakonodajo o križanju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Napiši pravilno ali pa prej vprašaj. Bi ti razložil. Ker, sedanji ali pa bivši in sicer več, kot desetletje, je velika razlika. 

Lahko pa jaz napišem, da je ta oseba sedaj zaposlena na elektro in, da ga imajo radi. 

a konji?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Borutt pravi:

Enkrat policaj vedno policaj :lol1:

P.S. sedanji pometajo pod preprogo bivši se pa gonijo s konji ....

Ti kar zagovorjaj konjufukce, tiste ki politično prikrivajo stvari ,sploh pa tiste z helikopterji :jezik:

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Kmet2 pravi:

Enkrat policaj vedno policaj :lol1:

P.S. sedanji pometajo pod preprogo bivši se pa gonijo s konji ....

Ti kar zagovorjaj konjufukce, tiste ki politično prikrivajo stvari ,sploh pa tiste z helikopterji :jezik:

O tem ljubitelju konj in še česa kosmatega ne veš ničesar. Je pa zelo veliko materiala. 

Kje sem ga zagovarjal  ? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

a konji?

a konje je tud ? najprej so rekli da samo kobile...  bogi konji...  a so bli polcajski konji?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

O tem ljubitelju konj in še česa kosmatega ne veš ničesar. Je pa zelo veliko materiala. 

Kje sem ga zagovarjal  ? 

Glavno da ti vse ampak res vse veš , pa ti moraš biti res neki veliki šef ko toliko veš .......ti bo še kdo vrjel ,da res vse veš ,ne tako prepričljivo :winkiss:

Ne obešaj se na moje poste pa se ne boš rabil nič pregovarjat ,,,.....al si v službi pa maš viška časa :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, thumper pravi:

a konje je tud ? najprej so rekli da samo kobile...  bogi konji...  a so bli polcajski konji?

Da bi se vsaj lotil tistih dvonožnih.  

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Borutt pravi:

Evo končno se strinjam ,teh imate v svojih vrstah res veliko :kva2:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Kmet2 pravi:

Glavno da ti vse ampak res vse veš , pa ti moraš biti res neki veliki šef ko toliko veš .......ti bo še kdo vrjel ,da res vse veš ,ne tako prepričljivo :winkiss:

Ne obešaj se na moje poste pa se ne boš rabil nič pregovarjat ,,,.....al si v službi pa maš viška časa :OK:

Vem veliko. In o tem modelu tudi. 

Si napisal, da ga zagovarjam. Ne zmoreš pa napisati, kje in kako sem ga zagovarjal. Vsaj potrudi se :jezik:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Borutt pravi:

Vem veliko. In o tem modelu tudi. 

Si napisal, da ga zagovarjam. Ne zmoreš pa napisati, kje in kako sem ga zagovarjal. Vsaj potrudi se :jezik:.

Ne morem , si ti napisal kako so hoteli vse pomesti pod preprogo , in si kaj napisal kako se porablja naš denar za policijske helikopterske prevoze, in ali si napisal kako sodelujejo v korupciji policisti pri zdravstvu .....si moj k.......   takrat se tud oglasil nisi tu , si se potuhnil , zdej pa spet pameten za popi......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Borutt pravi:

tolk blesavega in sprevrženega modela da bi šel te vaše skorumpatorje spolno obdelovat  pa verjetno ni..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Kmet2 pravi:

Ne morem , si ti napisal kako so hoteli vse pomesti pod preprogo , in si kaj napisal kako se porablja naš denar za policijske helikopterske prevoze, in ali si napisal kako sodelujejo v korupciji policisti pri zdravstvu .....si moj k.......   takrat se tud oglasil nisi tu , si se potuhnil , zdej pa spet pameten za popi......

Napisal sem, da so hoteli pomesti pod preprogo zadevo s konji  ? Verjamem, da boš napisal kaj in kako sem vse to opisal. Ali boš zopet nabijal z gospodarskim in političnim kriminalom ?

Glede helikopterja in ostale korupcije na položajih nimaš najmanjšega pojma. Zato ne pametuj, da se ti ne bodo spet smejali.

Te pa lahko seznanim, da se je na rednih poletih oziroma nalogah helikopterske posadke že marsikdo peljal. Helikopter ni šel v zrak na željo ali na ukaz, ampak zaradi opravljanja določenih nalog. Kakšne naloge in zadolžitve ima posadka helikopterja, boš zvedel v njihovi enoti. Če si jih boš upal vprašati.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Napisal sem, da so hoteli pomesti pod preprogo zadevo s konji  ? Verjamem, da boš napisal kaj in kako sem vse to opisal. Ali boš zopet nabijal z gospodarskim in političnim kriminalom ?

Glede helikopterja in ostale korupcije na položajih nimaš najmanjšega pojma. Zato ne pametuj, da se ti ne bodo spet smejali.

Te pa lahko seznanim, da se je na rednih poletih oziroma nalogah helikopterske posadke že marsikdo peljal. Helikopter ni šel v zrak na željo ali na ukaz, ampak zaradi opravljanja določenih nalog. Kakšne naloge in zadolžitve ima posadka helikopterja, boš zvedel v njihovi enoti. Če si jih boš upal vprašati.  

Ja ja pri vas je vse v redu , tako kot v celi Sloveniji ,gospodarska rast , teče med in mleko in policija je vzor institucij ;) itak nobeden nima pojma samo ti ,bravo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!