Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno

@Borutt včeraj je dedek dobil kazen za prehitro vožnjo z avtomobilom zaradi prehitre vožnje. In je dobil kar takšen bel "računa" natiskan kot iz pos tiskalnika, kjer nikjer ne piše koliko je prekoračil hitrost, samo člen katerega je kršil in kazen. To je kaj na novo ali ?

Objavljeno
Pravkar, ArcaneWater pravi:

@Borutt včeraj je dedek dobil kazen za prehitro vožnjo z avtomobilom zaradi prehitre vožnje. In je dobil kar takšen bel "računa" natiskan kot iz pos tiskalnika, kjer nikjer ne piše koliko je prekoračil hitrost, samo člen katerega je kršil in kazen. To je kaj na novo ali ?

Ne boš verjel, ampak res smo zamenjali lesene tablice in kredo za računalniške tablice s tiskalniki. Sam še vedno prisegam na papir in pisalo, saj je delo z računalniško tablico zamudno in občasno ne deluje povezava ali kaj drugega.

Tako na izpisku iz tiskalnika, kot na plačilnem nalogu ni podatka o hitrosti oziroma o prekoračitvi najvišje dovoljene hitrosti, temveč samo zakon, člen, odstavek, zveza in znesek. 

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Ne boš verjel, ampak res smo zamenjali lesene tablice in kredo za računalniške tablice s tiskalniki. Sam še vedno prisegam na papir in pisalo, saj je delo z računalniško tablico zamudno in občasno ne deluje povezava ali kaj drugega.

Tako na izpisku iz tiskalnika, kot na plačilnem nalogu ni podatka o hitrosti oziroma o prekoračitvi najvišje dovoljene hitrosti, temveč samo zakon, člen, odstavek, zveza in znesek. 

kam grejo ti cajti, zdej še veš ne več kaj " kupuješ - plačuješ " , da to izveš moraš verjetno dodatno plačati ? :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob Mon Mar 20 2017 ob 17:07, Kmet2 pravi:

Ne težko je brat to njegovo vzvišenost , najpametnejši, najboljši oh in sploh , če bi padel iz višine svojega ega  na povprečnega  bi se ubil takoj :) 

Če bi ti kdaj dobro prebral moje zapise, bi ugotovil, da ti želim razložiti veljavno zakonodajo in postopke.

Ker pa tvoj ego ne priznava določene institucije in veljavno zakonodajo, boš moral prvo sestopiti in se potruditi razumeti. Če ti bo ego dovolil, seveda. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 urami, ArcaneWater pravi:

včeraj je dedek dobil kazen za prehitro vožnjo z avtomobilom zaradi prehitre vožnje.

A to pol pomen, da je prehitr pelu, zarad prehitre vožnje?:P:jezik::D

Objavljeno
pred 6 minutami, skalar36 pravi:

A to pol pomen, da je prehitr pelu, zarad prehitre vožnje?:P:jezik::D

ne, to pomeni da so omejitve prerestriktivne celo za dedke :P

sicer pa ene 2 dni berem črno kroniko:

dedek 81 priletel v drevo

dedek 86 podru dedka 79 na prehodu za pešče...

Objavljeno
pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

ne, to pomeni da so omejitve prerestriktivne celo za dedke :P

sicer pa ene 2 dni berem črno kroniko:

dedek 81 priletel v drevo

dedek 86 podru dedka 79 na prehodu za pešče...

Preveč selektivno bereš. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Preveč selektivno bereš. 

ja, je blo tut nekaj motoristov, 53 ali tam okol, v glavnem mladci, zarad katerih se dogajajo strašnje gonje, o njih pa ne duha ne sluha.

Objavljeno
pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

ja, je blo tut nekaj motoristov, 53 ali tam okol, v glavnem mladci, zarad katerih se dogajajo strašnje gonje, o njih pa ne duha ne sluha.

Tudi mladi so udeleženi. Kakšne strašne gonje se dogajajo zaradi njih ?

Objavljeno

Haha vidim šele zdajle kako sem napisal :D Jbg na telefonu sem pisal :P Drugače pa ja je prej blo bolš si vsaj vidu kuk si pelu sploh če te v starih letih spomin matra :D

Objavljeno
pred 8 minutami, ArcaneWater pravi:

Haha vidim šele zdajle kako sem napisal :D Jbg na telefonu sem pisal :P Drugače pa ja je prej blo bolš si vsaj vidu kuk si pelu sploh če te v starih letih spomin matra :D

Kje si videl, koliko si peljal?

Objavljeno
pred 11 urami, Borutt pravi:

Tudi mladi so udeleženi. Kakšne strašne gonje se dogajajo zaradi njih ?

Akcije maj frend, akcije

Objavljeno
pred 35 minutami, DAMI34 pravi:

Akcije maj frend, akcije

Napisal si, da se dogajajo strašne gonje proti mladcem. Kakšna gonja ? Kakšne akcije?

Objavljeno

Akcije pri Lidlu :lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
22 hours ago, Borutt said:

/.../izpisku iz tiskalnika, kot na plačilnem nalogu ni podatka o hitrosti oziroma o prekoračitvi najvišje dovoljene hitrosti, temveč samo zakon, člen, odstavek, zveza in znesek./.../

...torej ce tole velja kot racun, ga moras vzet, da ti pri izhodu ne tecnari se trzni inspektor  ker si potencialno posloval brez racuna? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
pred 22 urami, Borutt pravi:

Zadnjič so nas dobili z pištolo...66 v 50..tudi na zapisniku le člen in kazen 125eu če plačaš takoj...pa je zmedena policiska pisala na roke...še policistu poleg bila smešna,saj so se ustavljani zgražali nad njenim plesanjem po cesti...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Nauk: Raje ne ustavt :D

Objavljeno
pred 4 minutami, skalar36 pravi:

Nauk: Raje ne ustavt :D

Bežalo se je včasih z apn,ko še ni bilo potrebno registrirat...

Objavljeno
pred 8 minutami, sesir pravi:

Bežalo se je včasih z apn,ko še ni bilo potrebno registrirat...

....ja, ko si se bolj bal kaj bo rekel foter, ko ti bodo policaji kazen dal..... :D in da se ne boš mogu več pelat :D 

Objavljeno
pred 5 urami, Borutt pravi:

Napisal si, da se dogajajo strašne gonje proti mladcem. Kakšna gonja ? Kakšne akcije?

a prav vse ti moram narisat in napisat? :P

Objavljeno
pred 39 minutami, DAMI34 pravi:

a prav vse ti moram narisat in napisat? :P

Ja :jezik:

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Ja :jezik:

Kavo mi plači

Objavljeno
pred 53 minutami, DAMI34 pravi:

Kavo mi plači

Ponavljaš za @maus ?

Objavljeno
pred 1 uro, sesir pravi:

Ponavljaš za @maus ?

:dry:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Je že kdo prebral najnovejšo številko revije MotoSi ? Nekaj zanimivega je tam. Podatke lahko preverite v prometnem dovoljenju. Da ne bo kasneje slaba volja in jeza. 

(6) Na javnih cestah je prepovedan promet vozil, katerih skupna masa presega največjo dovoljeno maso po določilih proizvajalca vozila.

(7) Voznik, ki opravlja prevoz v nasprotju s prejšnjim odstavkom, se kaznuje za prekršek z globo 400 eurov.

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!