Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno
pred 32 minutami, maus pravi:

spet ne razumeš ... bolj počas ti bom natipkal:

OD OBJAVLJENIH (SKENIRANIH) PLAČILNIH LISTOV POLICAJEV, MED PODATKI NISEM ZASLEDIL PRIKAZANE ODTEGLJAJE ZA RAZNE PRISPEVKE...

bo šlo ?

naj ima ... res se ne razburjam :P 

še marsičesa ni blo na listi :P

Na koncu šteje sam tisto kar na TRR kapne.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

še marsičesa ni blo na listi :P

Na koncu šteje sam tisto kar na TRR kapne.

v tem je poanta, da kapne neto ;) 

đaba je, da imam 100.000,00 € bruto, če mi kapne samo 15.000,00 € neto :dry: 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
Ob 13. 1. 2021 ob 16:53, maus pravi:

saj imate prav.. ampak .. potem je potrebno poimensko objaviti vse prejemnike socialnih pomoči, vse tiste, ki so v bolniški več kot 30 dni in so plačani iz "našega" denarja in še nekaj socialnih transferjev kot so dodatki za otroke itd itd ... kje bomo prišli do konca ... pa že tako so vsi panični in paranoični, da bodo dobili čip v rt in jih bodo spremljali kje se gibljejo, čeprav so popolnoma nepomembne osebnosti :P 

Stojim za tem kar rečem, vsi ti podatki bi morali biti javni. ;) 

Objavljeno
pred 3 minutami, ligenjček pravi:

Stojim za tem kar rečem, vsi ti podatki bi morali biti javni. ;) 

prou .. pa stoj :P 

• Haha 3
Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

prou .. pa stoj :P 

a zdj loh mal sede, al mora še stat? :P

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

a zdj loh mal sede, al mora še stat? :P

pol bi pa napisal, da sedi za tem kar reče :dry: 

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

pol bi pa napisal, da sedi za tem kar reče :dry: 

nep, sedim pa za balanco, volanom ali pa računalnikom :P a te zanima še kje ležim? :huh:

Objavljeno
Pravkar, ligenjček pravi:

nep, sedim pa za balanco, volanom ali pa računalnikom :P a te zanima še kje ležim? :huh:

ne :ras: 

Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

ne :ras: 

djdj, kr priznaj da te ;) :lol1:

Objavljeno
57 minutes ago, thumper said:

bi dal mogoče primerjavo plač javnih uslužbencev z našimi sosednjimi državami ? načeloma je državna služba cenjena zaradi njene stalnosti kot take in ne zaradi višine.. me zanimajo plače polcajev recimo v italiji in avstriji  - seveda v primerjavi z ostalimi plačami v gospodarstvu..

Glej ti bom prilepil place za Svico, letni brutto znesek:

• Doctor/Vet: CHF 110,000–130,000
  • IT: CHF 115,000–120,000
  • Lawyer: CHF 111,600
  • Engineer: CHF 108,500
  • Marketing Officer: CHF 90,500
  • Civil Servant: CHF 85,800
  • Journalist/Editor: CHF 85,200
  • Draftsman/Architect: CHF 75,000
  • Translator: CHF 73,200
  • Teacher: CHF 87,500
  • Police Officer: CHF 82,200
  • Postal Worker: CHF 66,600

Policaj, uradnik, novinar, učitelj, so s plačo nekje na polovici med "tehnikom" in "inženirjem", v glavnem imajo zelo lepe plače tudi za Švicarske razmere, ker sta oba prej omenjena poklica kar visoko. Plač v Sloveniji sosednjih državah zal ne poznam.

Varilec bi imel ca 70.000, voznik kamiona 55.000, snažilka 35.-55.000.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

spet ne razumeš ... bolj počas ti bom natipkal:

OD OBJAVLJENIH (SKENIRANIH) PLAČILNIH LISTOV POLICAJEV, MED PODATKI NISEM ZASLEDIL PRIKAZANE ODTEGLJAJE ZA RAZNE PRISPEVKE...

bo šlo ?

naj ima ... res se ne razburjam :P 

in kaj ti to pove? da en klinec ki - naj bi imel - prek 3000e bruto tud ene klinčeve strani ne zna poskenirat..  pilot baje ..sam zna pa stavkat..

pred 20 minutami, nejc74 pravi:

Policaj, uradnik, novinar, učitelj, so s plačo nekje na polovici med "tehnikom" in "inženirjem", v glavnem imajo zelo lepe plače tudi za Švicarske razmere, ker sta oba prej omenjena poklica kar visoko. Plač v Sloveniji sosednjih državah zal ne poznam.

še dobr da mi nisi podal indonezijskih ali perujskih .. niti slo niti naših sosed ne moreš primerjati s švico.. 

zakaj sem rekel sosednje države ? eu .. približno enake cene življenskih potrebščin.. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

jaz od bruto nakazila, plačam malo več kot 30 % ... :huh: 

Tudi on pogreša teh 30% :lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 54 minutami, nejc74 pravi:

Uuuu jaz bi bil poštar...:panic:A v Švici še nosijo penzije v kešu penzionistom...

Objavljeno

Kaj vam bo šwica kebab je 16 eurou ? 

V kopemhagnu majo tut dobre plače, sm tam neki montirau pa me je na rit vrglo ko sm vidu da je šuko brez kabla 9 ojrov... 

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 7 minutami, smasher pravi:

Kaj vam bo šwica kebab je 16 eurou ? 

V kopemhagnu majo tut dobre plače, sm tam neki montirau pa me je na rit vrglo ko sm vidu da je šuko brez kabla 9 ojrov... 

Je pa vsaj cenejši od piva

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)

Ne gre se za fovsijo. Modeli stavkajo v napacnem momentu, ko gospodarstvo zivotari in marsikdo nima vec sluzbe, manjso placo, marsikdo ne ve al bojo mel sluzbo al ne. Tile se pa kurcijo,jamrajo nad placami oz placnimi razredi, sluzbe garantirane, place tudi.... Noro res. No, se dobro, da gremo lahko v pulcijo ane, ce se nam v gospodarstvu zalomi.... 

Popravljeno . Popravil DinDiin
Objavljeno
pred 39 minutami, Darko3g pravi:

Je pa vsaj cenejši od piva

malo višje je pivo še dražje od 5 eurou _ :P

pred 1 uro, 3nity pravi:

Tudi on pogreša teh 30% :lol1:

jaz jih več :P 

pred 2 urami, thumper pravi:

in kaj ti to pove? da en klinec ki - naj bi imel - prek 3000e bruto tud ene klinčeve strani ne zna poskenirat..  pilot baje ..sam zna pa stavkat..

veliko pove.. ker bruto itak ne dobi ampak neto ... pri policiji ne morjo šmuglat in izplačat malo na roko malo uradno, samo da plačajo manj prispevkov, da lažje dobijo dodatke za vrtec, v katerega pripelje z mečko ... ;) 

pred 2 minutami, DinDiin pravi:

Ne gre se za fovsijo. Modeli stavkajo v napacnem momentu, ko gospodarstvo zivotari in marsikdo nima vec sluzbe, manjso placo, marsikdo ne ve al bojo mel sluzbo al ne. Tile se pa kurcijo,jamrajo nad placami oz placnimi razredi, sluzbe garantirane, place tudi.... Noro res. No, se dobro, da gremo lahko v pulcijo ane, ce se nam v gospodarstvu zalomi.... 

nikol ni taprav moment, ker zdaj bo ključnih 14 dni :P 

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 10 urami, Shillien pravi:

@thumper pazi, da te nebo razneslo od favšije... če jim je tako super in so super bogati pa idi v policijo

kaj pa če to malo obrneva?   ?

če polcajem kaj ni prav naj gredo delat drugam.. 300 jih čaka pred vrati ..  

v zadnjih letih so edini , ki so štrajkali - JU ..in nekaj dobili..

tisti , ki so štrajkali v gospodarstvu /podjetjih so pa dobili kaj? cesto.. predvsem zato , ker je bilo njihovo podjetje že potopljeno..

država pa vedno ima tudi če nima..če nima vzame kredite , ki se potem zvalijo na vse državljanje ..

in kje je tu tržno gospodarjenje ? če so v minusu naj odpustijo toliko zaposlenih da pridejo na plus.. ko pridejo na plus in če želijo imeti večje plače naj jih spet odpustijo in si razdelijo razliko ki ostane..

to je velika razlika ane..

pred 9 urami, maus pravi:

veliko pove.. ker bruto itak ne dobi ampak neto ... pri policiji ne morjo šmuglat in izplačat malo na roko malo uradno, samo da plačajo manj prispevkov, da lažje dobijo dodatke za vrtec, v katerega pripelje z mečko ... ;) 

ne ga basat .. a pr nas v firmi dobimo pa bruto ven? in točno s tem se strinjam : na pokaže izplačilo na TRR .. aja to pa nebi.

na roko ? v moji firmi ni tud enga centa padlo na roko v 18 letih .. 

točno..ne morjo šmuglat.. 

a pa kaj naredijo za to , da ostali nebi šmuglali? ne naredijo .. in zato ker ne naredijo tega si ne zaslužijo zaenkrat še toliko kot dobijo ..  lahko pa napišejo nekomi položnico za 100e- 3 dni nazaj - za preteklo prvo pomoč .. ker je avto peljal po 2 mesecih en krog ker se je akku izpraznil..

pustmo to , da v privat času šmuglajo .. 

ampak poglej si , koliko jih ima decembrsko plačo pod 1880e bruto - no vsi ti bodo pri januarskem izplačilu dobili tistih 200e dodatka ..

pri nas ko smo se pa celo leto jebal za promet in bli na konc uspešni ter dobili nekaj poslovne uspešnosti od lastnika smo pa padli ven.. in smo od te uspešnosti /božičnice- bruto zneska - tudi odvedli prispevke .. ampak ker se šteje decembrsko izplačilo smo popušili , ker so s sprejetjem počakali toliko časa , da so firme izplačale božičnice .. prasci so točno vedli kako to izpeljat da bodo oni dobili , uspešni del gospodarstva pa ne..

pri nas se vsako leto zviša plan za nekih 6-7% .. to pomeni , da smo letos naredili nekih 70% več kot 10 let nazaj..

država je pa za ene tok bolj v minusu.. 

Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

ampak poglej si , koliko jih ima decembrsko plačo pod 1880e bruto - no vsi ti bodo pri januarskem izplačilu dobili tistih 200e dodatka ..

da boš potolažen .. jaz nisem dobil tega dodatka ;)  ...

upam, da si srečen ? 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 16 minutami, maus pravi:

da boš potolažen .. jaz nisem dobil tega dodatka ;)  ...

upam, da si srečen ? 

in zakaj se zdaj ne pritožuješ? Saj vidiš da je to in. 

ps. jaz sem pa 2x dodatek dubu :P 

Objavljeno
pred 13 urami, DinDiin pravi:

in pišejo kazni, ne pozabi kdo lasten narod po hrbtu mlati za maske, polcijsko uro in podobno..ne vsi, marsikdo med njimi ni taka svinja, a slabi pač mečejo slabo luč na institucijo in ostale.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

in pišejo kazni, ne pozabi kdo lasten narod po hrbtu mlati za maske, polcijsko uro in podobno..ne vsi, marsikdo med njimi ni taka svinja, a slabi pač mečejo slabo luč na institucijo in ostale.

ne da jih branim, ampak, kljub stavki morajo opravljati svoje delovne obveznosti, če ne, lahko izgubijo službo, saj se to smatra kot hujša kršitev delovnih obveznosti.

najbolj jih zjebemo, da ne delamo prekrškov in kaznivih dejanj ;) 

Objavljeno
pred 18 minutami, maus pravi:

ne da jih branim, ampak, kljub stavki morajo opravljati svoje delovne obveznosti, če ne, lahko izgubijo službo, saj se to smatra kot hujša kršitev delovnih obveznosti.

najbolj jih zjebemo, da ne delamo prekrškov in kaznivih dejanj ;) 

seveda, je to salomonska rešitev in se strinjam.

Ampak, pride ali pa bo prišlo do točke, kjer bo oblastnik mal pretiraval. (če že ni) In tudi takrat bodo moral mlatit po hrbtih, ker drugače bodo kršili delovne obveznosti.

Veliko njih (policistov) enostavno ne prenese pritiskov, zato je v intstiuciji taka fluktuacija zaposlenih. Zato se rekrutira čimveč novih, da ubogajo. Seveda primerna plača pomaga pri tem. Za 600€ na mesec, si boš mislil, ma ko jebe JJa :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

seveda, je to salomonska rešitev in se strinjam.

Ampak, pride ali pa bo prišlo do točke, kjer bo oblastnik mal pretiraval. (če že ni) In tudi takrat bodo moral mlatit po hrbtih, ker drugače bodo kršili delovne obveznosti.

Veliko njih (policistov) enostavno ne prenese pritiskov, zato je v intstiuciji taka fluktuacija zaposlenih. Zato se rekrutira čimveč novih, da ubogajo. Seveda primerna plača pomaga pri tem. Za 600€ na mesec, si boš mislil, ma ko jebe JJa :P

potrebno je verjeti v demokracijo, saj za to smo se borili tisočletja, mar ne ... demokratične vladarje si pa itak sami izvolimo, kajne ...

vse drugo je nedemokratično, mar ne :P

na enak način smo odšli iz Jugoslavije in smo kršili vse zakone takratne pravne ureditve ... in zdaj se zgodovina ponavlja, a ne ;) 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!