J Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 .......ampak kadarkoli je kakšen mali revolt u zraku, začneš rolat "dajte se sprijaznit", "zivite v Sloveniji"...jaz si to prevedem "če se pustiš te bojo jebal"! Nedavno sem polemiziral v temi "TV naročnina", kjer smo solili o ali je RTV upravičen izsiljevat RTV naročnino! Ja! pozivam vse, da ne plačujejo naročnino! - kdo bo potem marginaliziran?/ mi ali oni? Lp. J. Ja....res je. Sprijazni se, ker si majhen. Zato pa ponavadi kupujem TUJE revije in obiskujem TUJE sejme, gledam TUJE televizije in TUJA poročila, poslušam komentarje GP dirke v TUJEM jeziku........ Zakaj bi se mučil z domačim, če imajo drugi toliko bolše?? RTV naročnina je pa jeba, ja. Vendar tudi neplačevanje naročnine nebi delovalo. Mogoče spregledajo kakega posameznika, ki je rekel NE, nebodo pa spregledali splošnega neplačevanja. Bi se izterjevalci kaj hitro začeli vsem po vrsti "vsedat" na prihodke. Ne! jaz se ne sprijaznem, pa čeprav bijem bitke za druge - ne za sebe! Ti se upogneš po liniji manjšega upora in kupuješ tuje revije, gledaš tuje TV...Jaz tudi, obenem mi ni vseeno, za druge - pač nisem egoist, ki se bo vlegel na tla in sprijaznil z majhnostjo! Majhnost = meni je v redu, bmk za druge!
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Siromaček g.Štakul! S tako nizkimi mesečnimi prihranki se res težko preživlja :D ! Ja s polno ritjo je res lahko srati, ko pa cela vesoljna slovenija vsak mesec fila denar v Javni zavod RTVS! To več ni Javni zavod ampak Štakulov zavod... generalni direktor Štakor si nenormalno visoko plačo zasluži ! Revež,mora gledati vse kar predvajajo na RTVSLO... B)
niet Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 (popravljeno) Stvar je preprosta - odjavis narocnino za TV. ;) V stanovanje ti itak ne smejo vstopiti da bi "preverili" ce res imas TV ali radio. B) Popravljeno Maj 12, 2003. Popravil niet
YZFgeorge Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Stvar je preprosta - odjavis narocnino za TV. ;) V stanovanje ti itak ne smejo vstopiti da bi "preverili" ce res imas TV ali radio. B) Če se ne motim, plača RTV naročnino vsako gospodinstvo, ki ima elekto-priključek. Če imaš TV ali nimaš, ni pomembno. ------------------------------------------------------------------------------------ J - dojel si. Gledam na to, kako bom (in nekaj mojih najbližjih) šel skozi življenje z kar se da majhnim trudom in pri tem povzročil kar se da majhno škodo.
Hanzi Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Gugo!! Kako imaš ti to rešeno. Me prav firbec matra :rolleyes:
AREA Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Če se ne motim, plača RTV naročnino vsako gospodinstvo, ki ima elekto-priključek. Če imaš TV ali nimaš, ni pomembno. Ja, in ce noces placevat se mores odjavit. Ne da bi se sploh kadarkoli prijavo! Kaka svinjarija! :angry:
Treker Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 tko! pa sem jim poslal oster mail (Tv.Sport@rtvslo.si). Sicer na pricakujem odgovora, ampak, ce bo... ga objavim tule!
Thundercat Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Prokleta banda medijska....Štiri tačke pa valjda da gleda splošna populacija...... :angry:
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 tko! pa sem jim poslal oster mail (Tv.Sport@rtvslo.si). Sicer na pricakujem odgovora, ampak, ce bo... ga objavim tule! Štakor ma nas rad... B)
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Strihnin ima rad Štakorja :D ..Rakumalin :ph34r: -bolj zadane...
Vale Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Tolko se pa ne spoznam, pri nas doma kar mačko uporabimo ... :D
PoŽiG Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 da ne govorimo o Ališiču ki vidi samo njegovega Schumacherja pa nič drugega. :angry:
hotschko Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 da ne govorimo o Ališiču ki vidi samo njegovega Schumacherja pa nič drugega. :angry: on ne navija za Schumija ampak za Häkinena :P :D
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Vidim, da vas je kar nekaj pretirano razburjenih zaradi športnih (ne)prenosov. Prisluhnite torej, kaj vam bo zaupal stric PEPE: pred dobrimi 10 leti sem se odločil, da ne bom več gledal športnih prenosov. Pa tudi na tekme da ne bom več hodil. Zakaj že? Zato, ker ne glede na to, ali zmagajo "naši" ali tisti "tadrugi", jaz nimam ničesar. Razen živciranja. Oni pa imajo. Žolte trdnjake. Neopravičljivo količino (tudi mojih) trdnjakov. Do tod vse jasno? Fino. Poleg tega tudi skoraj ne gledam televizije. Če ravno naletim na kak imeniten pretepaški film, B) , če pa ne, pa ravno tako B) . Se pač oprimem knjige ali kake druge najboljše prijateljice. Ni blema. Tako enostavno gre to. Ne pravim, da se morate vsi ravnati po tem receptu, bogobvaruj. Povem vam pa, da pomaga.
D.J. Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 bravo, tudi jaz sem fan umetelnih klofingov :D kar se pa prenosa ali vsaj objave rezultatov motošprta tiče, fuj, sram vas bodi!! :(
Jacque Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Na zalost je tko da si pri nas ni mogoce ogledati dobrih sportnih porocil. Na Pop TV ponavadi predvajajo arhivske posnetke, TV Slo pa jih vedno pokaže premalo!
SiR Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 Tako enostavno gre to. Ne pravim, da se morate vsi ravnati po tem receptu, bogobvaruj. Povem vam pa, da pomaga. tovariš - a smo anonimni antišportniki? :D
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Objavljeno Maj 12, 2003 tovariš - a smo anonimni antišportniki? :D Niti ne, Sym, niti ne ;) Po moji definiciji (ki pa je seveda lahko napačna) je namreč športnik tisti, ki se s športom ukvarja, ne pa tisti, ki v gatah ali trenirki s piksno pira v nežni ročici bulji v podobice bolj ali manj prešvicanih "gladiatorjev" na ekranu ;) :P
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2003 Objavljeno Maj 13, 2003 Vidim, da vas je kar nekaj pretirano razburjenih zaradi športnih (ne)prenosov. Prisluhnite torej, kaj vam bo zaupal stric PEPE: pred dobrimi 10 leti sem se odločil, da ne bom več gledal športnih prenosov. Pa tudi na tekme da ne bom več hodil. Zakaj že? Zato, ker ne glede na to, ali zmagajo "naši" ali tisti "tadrugi", jaz nimam ničesar. Razen živciranja. Oni pa imajo. Žolte trdnjake. Neopravičljivo količino (tudi mojih) trdnjakov. Do tod vse jasno? Fino. Poleg tega tudi skoraj ne gledam televizije. Če ravno naletim na kak imeniten pretepaški film, B) , če pa ne, pa ravno tako B) . Se pač oprimem knjige ali kake druge najboljše prijateljice. Ni blema. Tako enostavno gre to. Ne pravim, da se morate vsi ravnati po tem receptu, bogobvaruj. Povem vam pa, da pomaga. Jst probam ne navijat za nobenga...tako se malo manj živciram...pač gledaš tekmo z zanimanjem in predvsem za zabavo.... :blink:
AREA Objavljeno Maj 13, 2003 Objavljeno Maj 13, 2003 tovariš - a smo anonimni antišportniki? :D Niti ne, Sym, niti ne ;) Po moji definiciji (ki pa je seveda lahko napačna) je namreč športnik tisti, ki se s športom ukvarja, ne pa tisti, ki v gatah ali trenirki s piksno pira v nežni ročici bulji v podobice bolj ali manj prešvicanih "gladiatorjev" na ekranu ;) :P V bistvu mas prav, obstajajo pa tudi t.i. sportniki po dusi :P :P
Zok Objavljeno Maj 14, 2003 Objavljeno Maj 14, 2003 :angry: tud js sn jim poslal en mejl na mal nizjem (njihovem torej) nivoju. :angry: konc koncev, ce nismo zadovolni z njihovimi "uslugami", se lahk tud prtozmo in zavrnemo placilo, an?!?
enduraš Objavljeno Maj 14, 2003 Objavljeno Maj 14, 2003 škoda živcev za to. Pač se usedeš in gledaš eurosport (če ga maš seveda). :ph34r:
SiR Objavljeno Maj 14, 2003 Objavljeno Maj 14, 2003 :angry: tud js sn jim poslal en mejl na mal nizjem (njihovem torej) nivoju. :angry: Aaaaa, zelo lepo... kar zmerjajte jih, in podobno - potem še dalj časa ne bo dirk. Ker bodo motoristi obveljali za neizobražene butlje, ki ne znajo drugega, kot "v nizkem tonu" mailov pisat... :ph34r: :blink: aja, plačat TV ti ni treba. Sicer pa - a ga trenutno plačuješ? :lol:
Zok Objavljeno Maj 14, 2003 Objavljeno Maj 14, 2003 nej misljo kva hocejo, lepo in razlocno sn jim napisu d mojga kesa naujo vidl dokler ne bo dirk. vidjo pa zato vsake tok casa kes od mojih testarih... <_< . fora pa je k niam eurosporta :( .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se