Brrrm Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Smo ga, radio, pustili kar zunaj. Še dobro, da niso lumpi še njega odnesli :angry:
SiR Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 @Sym: Saj ni problem v zvrsti glasbe ampak v tem da je glasba z avtomobilov dalj časa špilala kot pa glasba iz diska na katerim naj bi bilo 15 GB muzke. :rolleyes: Kot rečeno fino bi bilo da bi tufi v noč potegnil muzko ne pa da smo avte laufal da smo meli muzko. Če ne bi bilo muzke bi zagotovo vsaj nekaj ur prej šli spat ali pa cel domov-verjemi <_< A je kaj manjkalo? Saj je Bladzo nardil žurko naprej - tko da vse okej po mojem mnenju ;-) Sem pa jaz enostavno pozabil tadrugič musko prklopit (maligani :o) )
Manu Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 VSE je blo OK - nehite zdej s to mus(a)ko težit!!! B)
SiR Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Ampak sem bil pa kr mal orenk nabit k prasc proti koncu :D mi je že vse ven sililo, sam ni šlo čez usta... zgleda da imam nekje v požiralniku en zajeban ventil :D
hotschko Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Ampak sem bil pa kr mal orenk nabit k prasc proti koncu :D mi je že vse ven sililo, sam ni šlo čez usta... zgleda da imam nekje v požiralniku en zajeban ventil :D ja Sym res ... to je pa najbolje videti na kvaliteti poznejših fotk, ki si jih naredil (boljprotikoncuboljmeglenopress) ... :lol: :lol: :lol:
Manu Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 ja Sym res ... to je pa najbolje videti na kvaliteti poznejših fotk, ki si jih naredil (boljprotikoncuboljmeglenopress) ... :lol: :lol: :lol: ....hvala bogu.... še sreča :ph34r: :ph34r: :ph34r:
hotschko Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 tkole mimgrede ... od 1.6.2003 naprej nas je 85 ... in še množimo se ;) :D
eliminator Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 tkole mimgrede ... od 1.6.2003 naprej nas je 85 ... in še množimo se ;) :D Dej sporoč, kdaj vas bo 99, da se jz pol včlanim kot 100. ! ;) :) :D :D lp
hotschko Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 (popravljeno) tkole mimgrede ... od 1.6.2003 naprej nas je 85 ... in še množimo se ;) :D Dej sporoč, kdaj vas bo 99, da se jz pol včlanim kot 100. ! ;) :) :D :D lp težka bo, ker se ponavadi včlanjujejo kar v skupinah ... ;) ... 50-ti je bil Fifty, za naprej pa kakor komu uspe :) ... Popravljeno Junij 4, 2003. Popravil hotschko
HHV Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Ajde Hotschko! Zrihtaj, da se tole zaklene! Stvar bo zvodenela!!! :blink: Mi smo pa bolj za čiste zadeve, pivo, vino itd! Drugo leto pa jovo na novo. B) :ph34r:
marijan Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 pa povej če ste našli ta leseno kitaro. če ne bo potrebno zbrat denar al pa ti dam jaz kakšno :D leseno :D
RAN Objavljeno Junij 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Ajde Hotschko! Zrihtaj, da se tole zaklene! Stvar bo zvodenela!!! :blink: Mi smo pa bolj za čiste zadeve, pivo, vino itd! Drugo leto pa jovo na novo. B) :ph34r: Jaz bi še kakšno poznojesensko srečanje udaril. Na morju recimo, ko ni več gužve. Začetek oktobra.
hotschko Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Ajde Hotschko! Zrihtaj, da se tole zaklene! Stvar bo zvodenela!!! :blink: Mi smo pa bolj za čiste zadeve, pivo, vino itd! Drugo leto pa jovo na novo. B) :ph34r: Jaz bi še kakšno poznojesensko srečanje udaril. Na morju recimo, ko ni več gužve. Začetek oktobra. o tem v novi temi ko bo čas ... admine pa res prosim za zaklep po Horjovem navodilu :D :D
Brrrm Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Po Horjotovem navodilu in po Kletarjevem zaprosilu sledi zaklenilo :lol:
Lucky Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Ker je originalna tema zaklenjena, sem si dovolil odpreti novo in vanjo prilepiti nekaj fotografij, ki so se mi valjale po podstrešju, pa sem jih med spomladanskim čiščenjem privlekel na plan. Lahko pa tole en motorator premakne v originalno temo, da bo vse skupaj.
hotschko Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 kul ... nisem vedel, da sem noseča ... :D :D
Robert Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Zgleda, da ste ga ornk zažurali. Mim grede, Hotschko, v kateremu mesecu si? A bo kmalu? Jaz sem že zelo žejen. :D Pozdrav od Roberta
hotschko Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Mim grede, Hotschko, v kateremu mesecu si? A bo kmalu? Jaz sem že zelo žejen. :D v sedmem mesecu ... slonček bo ... ima rilček in ušesa že zunaj :D :D
Manu Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Hočko, zdaj šele vem, zakaj me je Ran premagal v hulahopu!!! :angry: Po dolgem mesecu teme in strahotnega vrtanja po luknjah spomina na solorajderska športna tekmovanja, mi je ob pogledu na fotko postalo v trenutku vse jasno. :angry: TI SI KRIV!!!! Ko sem se najbolj koncentrirala in začela rasturati si pričel s plesom na prizorišču in se drl : "Emanuelllll, ti si edina, Emanuellll.....!!!" :angry: p.s. No ja, naj ti bo, ker si ravno v posvečenem stanju.... :P :) :D ;) p.p.s. Po fotki sodeč sem tut jest :o ( takojgrempoclearbluepress) :lol:
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 ...zurka, kdaj bo tretje srecanje?
hotschko Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 ...zurka, kdaj bo tretje srecanje? kdo ve ... drugo leto ... vsekakor pa takrat, ko bo kdo organiziral ... ;) ... in mu kdo še pomagal :) :D ...
Wobewt Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Kul! Zgledamo kt elementarna nesreča B) Hočko, tist bo najbrž otročiček iz hmelja B) Yst bi tut enga! Solopozdraw
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) ... :unsure: ... ... :blink: Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil gregas
Priporočene objave