RAN Objavljeno Maj 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Mal moramo tud na zaslužek planinske postojanke mislit. :D :D Drgač bodo rekli: Take đabalebaroše pa še nismo imeli. :D
Jasa Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Bi blo za eno pivo ? :D madona tolk si piva obljubljate, da bo treba še en sod nabavit ... :D ... tkole mimgrede me pa še zanima ... 50+ ljudi, 24ur = 50, 100 ali 150l piva ??? :unsure: B) Hotschko, jaz mam občutek, da bom full full žejen prišel na žur. Tolk za opombo :D LP Jaša, Honky
S57CQ Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 LP Ker ste tolk navalili o tem piru sem u trenutku uzednio. Kur.. sem kar lepo tri partizane takoj vase vrgel, da malo potolazim zejo in pa se misel da me ne bo tam... vseeno vam zelim, da bi se imeli skrajno lepo. Ce pa se Zarja kje prikaze jo lepo pozdravite in preverite ce ima vsaj majico - ce ze sama ni SR.... hehe Pa previdno po cesti na Jance - lokalci so opasno hitri... Pozdrav Dane Erbil, Iraq
Manu Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 [Jaz bi računal 3-4 pire. To je potem 75-100 l. Odvisno kako se bo odvijalo. Sicer bo pa Dom skoz odprt in če je sila si ga vsak tam nabavi. Jest predlagam, če se upošteva ta princip, da je 50 l dovolj. B) HALOOOOO!!!!! :blink: :blink: :blink: 3-4 pire????? :unsure: :unsure: :unsure: RANchi, jaz bom od desetih dopoldne dalje lupla čebulo ( a ne HHV? :rolleyes: ) in bom do naslednjega dne do devetih verjetno MAL žejna tut :unsure: ...al kako???? :unsure: :o p.s. Hočko..... prosim te, tokrat se ravnaj po instinktu. :) :) :) :P :P :P :D ;)
Hanzi Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 hočko kot vem imaš budgeta 3 jurje po glavi. glej da bo v teh treh jurjih še kaj drugega in ne samo pir pa kosilo. Poleg 5 litov pira na osebo se prileže tud kaj prigriznit. Al to bomo pa dodatno plačeval al kako. :unsure: Kolikor jaz vem bo gor tudi nekaj vina in nekateri bomo na vinu :) Moje mnenje: 100 litrov dovolj ko pa bo tega zmanjkalo bodo pa vino pili dalje čeprav sumim da bo vina prej zmanjkalo :rolleyes: :unsure: Ali pa obratno. drugače pa obstajajo pumpe pa gre kaka trezna lepotica kupit nekaj platojev kar pa tudi ne bo katastrofa seveda do 10 zvečer ali do kdaj :blink:
Brrrm Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Kot vidim, da je pot gor zelo zakomplicirana in da če zaviješ v levo, ne zaviješ v desno in da če zaviješ narobe, verjetno nisi zavil prav, imam občutek po neobhodnosti vsaj 100 l piva. 150 l zna biti že preveč. Ker to je govora o special pivu, ki ga eni načelno ne pijejo, ker pijejo zgolj ljubljanskega rdečega, drugi ga odklanjajo zaradi ugovora vesti, ker pijejo zgolj rogatca, eni so samo na vodo, nekaj jih bo natepavalo vina različnih barv (jaz privlečem s seboj 5l dokaj dobrega refoška). Tako, da, Hotchko, zna biti, da bo 100 l dovolj, sicer si pa ti šef in zaradi tega samoodgovorna oseba in računamo, da kot kletar, ne boš razočaral. ;) :P Ker, vedno je bolje, da 5 l piva stran zlijemo, kot da ga pa 55 l zmanjka :lol:
Jasa Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 ... Ker, vedno je bolje, da 5 l piva stran zlijemo, kot da ga pa 55 l zmanjka :lol: Tako je!!! To so prave besede! :lol: :P LP Jaša, Honky
AlterMann Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 50 l piva. :o Lepo vas prosm. :rolleyes: Kaj bomo pa popoldne delal? ;)
Manu Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Kaj bomo pa popoldne delal? ;) Sem mislila, da bi organizirala tečaj klekljanja :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Manu Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Poleg 5 litov pira na osebo se prileže tud kaj prigriznit. Ja, ampak ni treba preveč : kakšen golaž (z velik mesa), mal polente (koruzna bi bla lahko, eventuelno pridejo v poštev tudi ajdovi žganci), mešano meso na žaru ( hrenovk ne bomo pekl, zato pa naj bodo ražniči, čevapčiči, pleskavice, piščančja prsa - lahko nadevana, če boš imel pet minut cajta več), malencani, bučke, paradižniki in še kakšenm drobiž od zelenjave - lahko na žaru, ker bo že ravno zakurjen, lahko pa tud kuhano, nekaj hlebcev barjanskega kruha, polnozrtnatih štručk in koruznih bombet ( mogoče še 5-7 kajzerc za kakšne finoče), o pismo, pa na sladico ne smeš pozabit : mogoče bi že v petek popoldne kazalo ocvreti en ajmar flancatov.... :) p.s. Za vsak slučaj, če bomo šli na pohod na bližnji, pet minut oddaljen hrib , pa bi bilo mogoče primerno imeti že pripravljenih 82 sendvičev z mortadelo ( pa od MIPa naj bo).... :)
hotschko Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Dekleta in fantje brez skrbi ... za jest bo vse in še več ... :) ... da ne bi slučajno kdo zajtrka jedel predno pride tja !!! popoldne bomo imeli turnirje v moto igrah: balinčki, frnikule, frizbi, hula-hop, mogoče tudi gumitvist ... pa tko ... :) :)
AlterMann Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 (popravljeno) Sem mislila, da bi organizirala tečaj klekljanja :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Bi našo prijavil. B) "Ročne spretnosti" ženskam zmer prav pridejo. :P Popravljeno Maj 27, 2003. Popravil AlterMann
Lucky Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 popoldne bomo imeli turnirje v moto igrah: balinčki, frnikule, frizbi, hula-hop, mogoče tudi gumitvist ... pa tko ... :) :) Pa na badminton ne pozabit. Opremo privlečem jaz!!
fifty Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Sem mislila, da bi organizirala tečaj klekljanja :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Bi našo prijavil. B) "Ročne spretnosti" ženskam zmer prav pridejo. :P :rolleyes: Tud pr fantkih se cenijo (mimogrede) :P Pa še moje mneje o potrebni količini piva: med 3 in 6 litri/osebo (tko vsaj strokovnjaki za zdravo življenje priporočajo) ;) Če pa bomo imeli različne športno-rekreativno-kulturne aktivnosti, je treba računat z dodatnimi količinami :P TKO -_- B) B) B)
Mačica Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Kaj gumitvist še kdo obvlada? Če ga kdo prinese, se javim na tekmovanje :P :P :D
hotschko Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Kaj gumitvist še kdo obvlada? Če ga kdo prinese, se javim na tekmovanje :P :P :D vsi rekviziti so že na zalogi ... še po gumico za gumitvist skočim pa je :)) Lucky: dva badmington loparja in žogico prinesem tudi jaz
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Kaj gumitvist še kdo obvlada? Če ga kdo prinese, se javim na tekmovanje :P :P :D vsi rekviziti so že na zalogi ... še po gumico za gumitvist skočim pa je :)) Lucky: dva badmington loparja in žogico prinesem tudi jaz Jest sem pa iz Gorenjske, bom prpelou s sabo pa brata! Brez heca, Lojzi & family prpelje s sabo 5 literčkov domačega kraškega terana, modelno leto 2002, vinsko rdeče barve. Da se vkalkulira v prinešene dobrote B)
Manu Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 še po gumico za gumitvist skočim pa je :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: G..g.....gu.....guuuuumica....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :P ;)
hotschko Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 še po gumico za gumitvist skočim pa je :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: G..g.....gu.....guuuuumica....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :P ;) ok ok ... pa elastika no ... :lol: B) :o ;) :D :D
udi Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Folk vreme pa kot kaže boooooo !!!!!! ;) to mi deli :D
klimbra Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Folk vreme pa kot kaže boooooo !!!!!! ;) to mi deli :D bo bo....tko k zmeri.....dež,toča,nevihte z orkanskim vetrom.snežni zameti......MA NA SR MORMO VSE MET!!!!!
Manu Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 .....dež,toča,nevihte z orkanskim vetrom.snežni zameti...... Kaj pa jutranja rosa???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
hotschko Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 (popravljeno) ARSO pravi ... Obeti V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Verjetnost za popoldanske krajevne plohe in nevihte se bo zmanjšala. V soboto bo sončno in vroče več na www Yeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaa :) :) Popravljeno Maj 28, 2003. Popravil hotschko
Priporočene objave