Brrrm Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Če bo sončno in vroče, potem stopetdesetlitrov. Obvezno :D
Manu Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Če bo sončno in vroče, potem stopetdesetlitrov. Obvezno :D Pa smo spet TAM :P ....pa dejmo še enkrat od začetka :rolleyes: Se mi zdi, da pred soboto to nabijanje postov deluje stimulativno :) :D p.s. Mama Laura mi je obljubila, da bo neki spekla :D :D :D :P (panepovemkajPRESS)
hotschko Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 p.s. Mama Laura mi je obljubila, da bo neki spekla :D :D :D :P (panepovemkajPRESS) ti pa tale "panepovemkaj" kar s sabo prines :) :) ...
Manu Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 p.s. Mama Laura mi je obljubila, da bo neki spekla :D :D :D :P (panepovemkajPRESS) ti pa tale "panepovemkaj" kar s sabo prines :) :) ... Bom probala stlačit :blink: v zadnjo torbo na Ljubčku. B) p.s. Pa čeprav bom zaradi tega prisiljena priti brez spalne vreče :) ;) :P
RAN Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Končno mi je uspelo prišiti nekaj SR emblemov na motoristično obleko. Sicer bi me vodilni kletar in arhivar Hočko še diskvalificiral. :)
Manu Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Končno mi je uspelo prišiti .... A šivat tut znaš????? :blink: :blink: :blink: KUL! B)
lojzi Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Ej, kletar, a bi ti mogoče napisal, koliko nas je sploh prijavljenih in koliko pridruženih članov pride (priveskov). Ker 1 SR ni enako en privesek, vsaj v pitju piva ne! P.S.: Kdaj si pa nazadnje statut prebral ;) B)
hotschko Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Ej, kletar, a bi ti mogoče napisal, koliko nas je sploh prijavljenih in koliko pridruženih članov pride (priveskov). Ker 1 SR ni enako en privesek, vsaj v pitju piva ne! P.S.: Kdaj si pa nazadnje statut prebral ;) B) skupaj nas bo točno okoli približno 50, od tega čistokrvnih soloriderjev približno okoli točno 35 ... končno stanje bo jasno danes zvečer ... :) P.S. statut piše ... kolikor se nas zbere ... toliko rund ... hik .$%" ...glp ... #$%& ... hik
RAN Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Končno mi je uspelo prišiti .... A šivat tut znaš????? :blink: :blink: :blink: KUL! B) Lahko da sem kdaj znal, pa se ne spomnim več. Mi je uspelo nekoga najt, da mi je prišil. Sicer pa, si vedla, pa me mal takole,... :D
Manu Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Mi je uspelo nekoga najt, da mi je prišil. Sicer pa, si vedla, pa me mal takole,... :D :unsure: :unsure: :unsure: Kako naj bi vedla??? :unsure: Pa saj jo nimaš sam zato, da ti šiva :angry: Torej... :) :rolleyes: Mal te pa moram hecat, noooo ;) p.s. A bo ta zastonjski pir iz ta zastonjskega soda v soboto vredu odkupnina??? :o :blink: :D
RAN Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Mi je uspelo nekoga najt, da mi je prišil. Sicer pa, si vedla, pa me mal takole,... :D :unsure: :unsure: :unsure: Kako naj bi vedla??? :unsure: Pa saj jo nimaš sam zato, da ti šiva :angry: Torej... :) :rolleyes: Mal te pa moram hecat, noooo ;) p.s. A bo ta zastonjski pir iz ta zastonjskega soda v soboto vredu odkupnina??? :o :blink: :D Ne bo! :D :rolleyes: Pijem refošk. Sploh pa bom moral res pazit, da ne bom ene miškulance udaril, pol pa še kakšen glavoboljac, pa bodo mački v krdelih letali. B)
Manu Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Sploh pa bom moral res pazit, da ne bom ene miškulance udaril Nč bat...... ti bomo že zmešal kej u refošk..... :ph34r: proti glavobolu... :D :ph34r:
hotschko Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 jao jao ... 100l piva pa bogve kolk kanistrov vina ... pa borovničke, šnops .... ajajajaj ... to ne bo žur ampak ŽUR z veliko :D :D ... ... za zamudnike danes v OLP zadnja šansa za prijavo in vplačilo kotizacije za "no limits" Janče Party ... :P :o :lol: :blink: :ph34r: B) B) :D :lol: :lol:
Manu Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 jao jao ... 100l piva pa bogve kolk kanistrov vina ... pa borovničke, šnops .... ajajajaj ... A cocacole light pa ne bo??? :( Niti en tamau štamprle ne???? :o :( Bom še premislna, če se nam kar odjavla.... <_<
hotschko Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 jao jao ... 100l piva pa bogve kolk kanistrov vina ... pa borovničke, šnops .... ajajajaj ... A cocacole light pa ne bo??? :( Niti en tamau štamprle ne???? :o :( Bom še premislna, če se nam kar odjavla.... <_< ma veš da bo ... ampak ne light ... al pa ja ... :) ;)
AlterMann Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 cocacola light Kakšna "light" neki. :angry: A se ne spomnš, da smo včasih še "voćni sirup" nerazredčen pil. :rolleyes: ;)
Manu Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 cocacola light Kakšna "light" neki. :angry: A se ne spomnš, da smo včasih še "voćni sirup" nerazredčen pil. :rolleyes: ;) :P :P :P Pa res ! Voćni - kajsija :blink:...pa šumsko voće :blink: ... al kako že .....:rolleyes: HOČKO!!!! A se ga da kje dobit???? :o :o :o
Brrrm Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Radio že celo dopoldne in sedaj še popoldne, kokodaka: "V soboto bo sončno in vroče." :) :) B)
kekec III Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Radio že celo dopoldne in sedaj še popoldne, kokodaka: "V soboto bo sončno in vroče." :) :) B) itaq.... :ph34r:
Manu Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Radio že celo dopoldne in sedaj še popoldne, kokodaka :blink: :blink: :blink: Kokodaka? :blink: :blink: :blink: Pa kje si ti, duša, kupu ta radio???? :o :huh: A maš garancijski list? :o A še velja? :huh: Pismo, dandanes te že pr radiih nategnejo. :( Kjer le morjo. :angry: :ph34r:
udi Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Ljudje božji sej ni važn a bo sonce al bo dž :o VAŽN JE DO BO GOLAŽ BY HORJO :D JJUUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIII <_<
klimbra Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Ljudje božji sej ni važn a bo sonce al bo dž :o VAŽN JE DO BO GOLAŽ BY HORJO :D JJUUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIII <_< POŽERUH!!!!!!!!!!!!!!! :angry: B)
Black Knight Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Jaz se na žalost zaradi bolezni ne bom udeležil srečanja,tko da nej vsak namesto mene še en per spije.Z mislimi bom pri vas... :huh:
Jasa Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Jaz se na žalost zaradi bolezni ne bom udeležil srečanja,tko da nej vsak namesto mene še en per spije.Z mislimi bom pri vas... :huh: Bog te blagoslovi zarad pira :D :P :lol: LP Jaša, Honky
Priporočene objave