ap6088 Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Pozdravljeni! zanima me če mi lahko kdo pove če se da kako predelati ta motor?! tu ne mislim le na izgled ampak na moč motorja,... hvala v naprej LP
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Twix si recimo pomaga s tem da v klanec z rokami "vesla" po zraku. Pravi da pomaga. :D :lol: :P B)
marem Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Twix si recimo pomaga s tem da v klanec z rokami "vesla" po zraku. Pravi da pomaga. :D :lol: :P B) :D :blink: :D PSIHO
VrUUUUUmmmm Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Twix si recimo pomaga s tem da v klanec z rokami "vesla" po zraku. Pravi da pomaga. :D :lol: :P B) Pa pasulj za malico... :wacko:
Roman Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 koliko ccm? 4T? 1 cilinder, 125 ccm, 4T (stara hondina mašina z izboljšano glavo - 4 ventili). Jest bi to pustil pri miru, saj je to itak čoper.
Ice Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 koliko ccm? 4T? 1 cilinder, 125 ccm, 4T (stara hondina mašina z izboljšano glavo - 4 ventili). Jest bi to pustil pri miru, saj je to itak čoper. yep.skoda denarja in energije.potrpi,sparaj,cez par let kupi boljse.
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Twix si recimo pomaga s tem da v klanec z rokami "vesla" po zraku. Pravi da pomaga. :D :lol: :P B) ...včasih si na noge natakne plavutke -tut pomaga... B)
Thundercat Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Dej ne nori s predelavo ker se ne izplača...kupi en pošten motor...pa še takrat se ne izplača! ;)
HHV Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Jaz včasih kar še mal z nogami poganjam. Če dela pri 250 ccm, bi moral tud pri 125..... se mi zdi....ali se pa motim. :( :lol: :D
pero Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Jaz včasih kar še mal z nogami poganjam. Če dela pri 250 ccm, bi moral tud pri 125..... se mi zdi....ali se pa motim. :( :lol: :D Ja sam more met drug tip čevlov gor............vsaj tiste tahitre....................superge.............ja ja to bo pravo!!! :o ;) :P :D :) :lol: B) :rolleyes: Ciao,by Pero
ap6088 Objavljeno Maj 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 eni pa ste idioti ! raje take neumne pripombe zadržite za sebe
Windsurf Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 (popravljeno) eni pa ste idioti ! raje take neumne pripombe zadržite za sebe Nikjer nisi napisal, kaj bi rad; zadevo pohitril, "polepšal", posodobil??? Vsi so ti pravilno povedali, namreč da se ne splača... denar, ki ga nameravaš zapraviti za predelave, rajši prišparaj za nakup naslednjega motorja... S tem pa se veselo vozi, nabijaj kilometre in izkušnje. Če pa je med odgovore natrošenih par komičnih, pa njihovi avtorji še zdaleč niso idioti... V zadnjem letu, kolikor sem aktiven na tem forumu, sem o njih dobil ravno obraten vtis. Če pa imaš odpor do zdravega humorja, pa ti ne moremo pomagati... smo pač idioti. LP Windsurf Popravljeno Maj 12, 2003. Popravil Windsurf ASH 1
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 eni pa ste idioti ! raje take neumne pripombe zadržite za sebe Na, pa ravno sem si hotel vzeti čas in ti povedati kako iztisniti 27 konjev ven iz Daelimčka, ti pa takole... :( :rolleyes: :P :D
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Na, pa ravno sem si hotel vzeti čas in ti povedati kako iztisniti 27 konjev ven iz Daelimčka, ti pa takole... :( :rolleyes: :P :D Desmo, ne bodi hudoben! Stvar je jako enostavna: daelimčka vržeš pod mimovozeči valjar, pa ti kot bi mignil iztisne iz njega prav vse konje. Samo še vedno ne vem, če se splača :unsure:
Kroker Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 eni pa ste idioti ! raje take neumne pripombe zadržite za sebe Na, pa ravno sem si hotel vzeti čas in ti povedati kako iztisniti 27 konjev ven iz Daelimčka, ti pa takole... :( :rolleyes: :P :D Kako??? Pa meni povej, če že temu revežu nočes- sam tista z valarjem ne pride v poštev! :D Dej, da nav treba spet sam men krokat! Sam to mislm da ni mogoče... Ah ne vem?
pero Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 (popravljeno) Na, pa ravno sem si hotel vzeti čas in ti povedati kako iztisniti 27 konjev ven iz Daelimčka, ti pa takole... :( :rolleyes: :P :D Desmo, ne bodi hudoben! Stvar je jako enostavna: daelimčka vržeš pod mimovozeči valjar, pa ti kot bi mignil iztisne iz njega prav vse konje. Samo še vedno ne vem, če se splača :unsure: Desmo res škoda da nisi pršu do besede!!!! B) Pepe pa ti si car!!!!!!!!!!! :o :P :D Ciao,by Pero Ps:Lepo vas pozdravlja Pero MS!!! Opomba: MS..................mamin sinko!!! ;) Popravljeno Maj 12, 2003. Popravil pero
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Pa meni povej, če že temu revežu nočes- sam tista z valarjem ne pride v poštev! :D Ne, se mi preveč "fržmaga". :( ;) :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Pepe pa ti si car!!!!!!!!!!! :o :P :D Hudimana! :o Nisem vedel, res ne. OK, Pero, lahko si moj propagandni minister. Deal?
pero Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Pepe pa ti si car!!!!!!!!!!! :o :P :D Hudimana! :o Nisem vedel, res ne. OK, Pero, lahko si moj propagandni minister. Deal? Vi se zajebavste ampak daelim bi loh medtem že 105 km /h letu!!!! :P :D :) B) :rolleyes: ap6088 pa brez zamere!!!!!!!Uživej v vožnji z tvojim jeklenim konjičkom in se privajaj na trde zakone ceste, ko bo pa čas si pa eno močnejšo zadevo kupi saj bi bila predelava 125 4t mašine iz ekonomskega in kakega drugega vidika čisti nesmisel!! B) Ciao,by Pero
twix Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Vsi bi se smejal na Twixov racun <_< .......hmmm, zakaj pa ne :P :lol: Sicer pa iz prve roke, iz tiste masine ne bos dobil nc vec, ker se itak ze vrti do 10 000 obratov, pa za moje pojme dela masina za 125ccm vec kot super, vzdrzljiva je pa ko hudic. Edino na auspuhih se da une troble ven vzet, tko da nete pobrusis in enostavno ven vzames. Zvok se kr vredu poprav, da ga vsaj slisis, kdaj ugasne :)
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Če se odločš za Vt-ja nimaš kej pričakovat tistih 125 km/h...to so drugi užitki pri teh motorjih...hitrost pa polaganje ovinkov niso eni izmed teh....tako da uživaj v vetru v laseh pri 100 km/h...verjemi pri 125 km/h ni prov nobene razlike!
schani_ Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Da dobis iz tega pravi zvok je treba se malo vec kot samo tiste dusilce odstranit...dokaj lepo za 125 ccm zapoje ko mu odbrusis se tiste kose "mesa "na katerem so bli pritrjeni dusilci nato pa se ene par dodatnih lukenj v notranjosti izpuha, res pa da se zna zgodit, da bo koleno ratalo plavo!...vsaj na mojem se mi je zvok kr dopado in se ga je kar prekleto dalec slisalo ni pa blo motece...vsaj zame :D ( jebes sosede)!!!!!! Ka se pa tice predelave....ne izplaca, res pa da sem zaslediv pri nekaterih, da so svojo masinco navili do 130 km/h...tud moj je ze biv v teh obratih!! Nevem najbl einfoh...menjaj dizo, menjaj zobnik, par kg shujsaj (tu se vsaka deka pozna)! ;)
Roman Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Da dobis iz tega pravi zvok je treba se malo vec kot samo tiste dusilce odstranit...dokaj lepo za 125 ccm zapoje ko mu odbrusis se tiste kose "mesa "na katerem so bli pritrjeni dusilci nato pa se ene par dodatnih lukenj v notranjosti izpuha, res pa da se zna zgodit, da bo koleno ratalo plavo!...vsaj na mojem se mi je zvok kr dopado in se ga je kar prekleto dalec slisalo ni pa blo motece...vsaj zame :D ( jebes sosede)!!!!!! Ka se pa tice predelave....ne izplaca, res pa da sem zaslediv pri nekaterih, da so svojo masinco navili do 130 km/h...tud moj je ze biv v teh obratih!! Nevem najbl einfoh...menjaj dizo, menjaj zobnik, par kg shujsaj (tu se vsaka deka pozna)! ;) Koleno izpuha ni postalo plavo (se pregrelo) zato, ker bi navrtaval dušilec, ampak zato, ker se ti je v kolenu odlomila notranja cev, ki je dejanska izpušna cev (zunanja cev kolena je samo okrasna "blenda").
schani_ Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 mhm..mas prav...res je zacelo neki ropotat not...ampak kolk sem slisav je tud mozno da poplavi zarad navratnih auspufov...nepravilno izgorevanje...kajti po pravem bi se naj , ce se kar kol spreminja na auspuhih spreminjalo neki tudi na uplinjaco ..menda je potrbno neki nastavit..
Priporočene objave