Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Na vsako stran montiraj dve Zolji brez bojne glave, na belanco pa starter, pa ko bos rabil pospesek samo gumb stisnes. S tem bi se mocno izboljsali pospeski, po Zolje pa lahko gres v Srbijo ali pa Bih, majo ze ziher polno tega tam doli. :P :P :P

Objavljeno

ma daelim je cist kull..samo kolk se zaj okol govori in te govorice niso nic kaj prijetne za uporabnike je to, da bo zastopnik popolnoma pustil zadevo in se s tem ne bo ukvarjal vec...tak da..itak je biv ze zdaj problem dobit dele in opemo ( oz. jih sploh nisi dobiv ,ce nisi biv orng sitn)..potem se zaj slabo pise vsem..Hvala bogo da sm svojga lepo prodav :D

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

a uradnega zastopnika pa ni pr nas, mislim kje pa pol dele dobim recimo če kje kaj crkne

pa kako dodatno opremo, naprimer kovčke

Objavljeno (popravljeno)
a uradnega zastopnika pa ni pr nas, mislim kje pa pol dele dobim recimo če kje kaj crkne

pa kako dodatno opremo, naprimer kovčke

Suzuki Odar je pravi naslov za omenjene probleme...

Popravljeno . Popravil jax
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz sem na mojem Daelimu pred leti menjal pol auspuha v stričevi delavnici, naredo sem nove krivine vse do zadnjih dveh loncev, zadaj pa zmetal ven dučilce in navrtal not luknje, končna hitrost 135 km/h z vetrom v hrbet :P , veter v prsa komaj 115 km/h, kljub večji dizi pa drugim zobnikom, je bla to še ena bedarija več kako preseči mejo 120 km/h v najstniških letih... :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Torej vse to za dodatnih 15 km/h? :?

Lp Jax :afro1:

Popravljeno . Popravil jax
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!