Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Oglej si enkrat oddajo Čez planke! ;) Urbi Opaja, zdaj naj začnem pa še TV gledat! Malo morgen, tolk firbčen pa spet nisem <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Oglej si enkrat oddajo Čez planke! ;) Urbi Opaja, zdaj naj začnem pa še TV gledat! Malo morgen, tolk firbčen pa spet nisem <_< 24ur.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Videl!!! Hvala, Urbi et orbi :rolleyes: Po moji skromni oceni bi se znala prijetno podati na zadnji zicek ER5, kaj meniš?? :D No saj ni treba komentirat, da ne boš celo noč pisaril. Raje pojdi v mižule pa kaj toplega posanjaj o MM :D ;) Veš, imam eno teorijo.....ampak bom raje drugič povedal. Mogoče ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Videl!!! Hvala, Urbi et orbi :rolleyes: Po moji skromni oceni bi se znala prijetno podati na zadnji zicek ER5, kaj meniš?? :D No saj ni treba komentirat, da ne boš celo noč pisaril. Raje pojdi v mižule pa kaj toplega posanjaj o MM :D ;) Veš, imam eno teorijo.....ampak bom raje drugič povedal. Mogoče ;) Ok, ok! Me že zanima, ta teorija. :) Glede tipkanja pa ne skrbi, dobim plačano nočno tarifo! :D Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Hm,tudi jaz sem med 2 procentoma, orodje spohtl (hm, nja, v petek mislimo nekaj grilit in mi nonstop hodi po glavi da moram nabavit novi spotl), barva pa je tak ali tak vedno crna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Rdece kladivo!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: NORO! Urbi Še en tak!!!!!!!!! ;) Kva čmo bolšga -----------zlata sredina!!!!!!!!! :) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 rdeč kramp B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 ...uranžn apciger... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Jst sem pa kar pri zelenem kladivu. S ponosom ugotavljam, da nisem v tistih 98% povprečnežev :P :P :D :D I wellcome to the club Pepolino tudi mogoče????? :huh: :unsure: pliz pliz pliz......... sej bom čist posebna, pa nerazumljiva, pa nemogoče pa pa pa..... uf... sej to sem že sedaj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Povprečnež. :( :( Pa tolk sem se imel za nekaj posebnega. :P Bo žena kriva, zmeraj pravi, zakaj da sem tak, da drugi so pa drugačni. Madonca, da ni slučajno pogruntala, da imata Francl pa Polde vroča jajca? :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Povprečnež. :( :( Pa tolk sem se imel za nekaj posebnega. :P Bo žena kriva, zmeraj pravi, zakaj da sem tak, da drugi so pa drugačni. Madonca, da ni slučajno pogruntala, da imata Francl pa Polde vroča jajca? :angry: :angry: Kolk vroča ? Jajca morajo bit na hladnem. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 plav kladu Potemtakem -> en mrzu in en vroč :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Rdeče kladivo......... je pa to verjetno bolj povezano z mojim otroštvom, ko sem na morju z rdečim kladivom vsako leto po kamenju razbijal. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Jaz tudi na zeleni šraufnciger, veliki križni po pravici povedano... El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 motika :P , rdeča motika <_< :D , socializem ni daleč nazaj, še dobro, da raje okopavam, kot kujem (srp) najljubša barva pa mi je še vedno MODRA, čemu spodrs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 beli šraufciger Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Ampak meni je pa zanimivo to, da noben ni izbral barv orodij, ki so dejansko. NO, razen če ga pobarvaš v drugo barvo.... samo to pa potem ni isto. Reicmo jaz v življenju nisem videla zelenega kladiva, pa sem si ga zamislila....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Rumena lopata :blink: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Ti šmorn!!! Meni je pa po glavi hodilo rdeče - črno kladivo, potem je pa nekako črna prevagala .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 pink cadillac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 da se vam da,.......... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 v življenju nisem videla zelenega kladiva Jaz pa sem ze vido kladivo ki ma gumjast temno zeleni rocaj! :rolleyes: :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 da se vam da,.......... :rolleyes: Kdo je rekel da se nam da. :o Teb se da, mi delamo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 da se vam da,.......... :rolleyes: Kdo je rekel da se nam da. :o Teb se da, mi delamo. :rolleyes: :rolleyes: da se ti da,.... :o :blink: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 rumen vodovodni ključ :blink: he he 2% here ve go!!!! pa saj sem vedno vedel, da nisem glih v povprečju! če pa sem že mislil so mi drugi hitro to pojasnili <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se