majaCRX Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Pride kdo na DRAG v MB to soboto?? Ali bo kdo celo tekmoval?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Kdaj se bo pa to začelo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Dopoldan...okoli 10h je fajn, če si tam. Pa cel dan. Lani je bilo finale okoli 19h zvečer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 in kje bo to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Na letališču v Mariboru. To je tekmovanje na 1/8 milje. Torej spretnost voznika in moč motorja. Zanimiva zadeva... in trenutno tudi edini LEGALNI drag race v Sloveniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 nisem se bil na tem...mogoce kaka vztopnina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Vstopnine ni, razen če si tekmovalec - štartnina je 3.500 sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 (popravljeno) To bojo tekmovali predvsem serijski motorji al tud kake hude predelave z 300+ konji? :D P.S.: zdaj sem se komaj zavzel da je zadeva pisana pod avtomobilizem...torej motorjev ne bo? Popravljeno Maj 13, 2003. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 To bojo tekmovali predvsem serijski motorji al tud kake hude predelave z 300+ konji? :D Ce hoce kdo...posodim mojega....suzuyamahonsakija...je nafrizeran, ma je meu ene 170 kojnou..pa recmo da jih je ene 30 pocrkal....posodm...resni interesenti na PM... Aja...je pa kao RatBike!!! ;) LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Škoda kuplunge :) Zakaj za motoriste nikol ne organizirajo tega? Čeprav je že za avtomobile nezanimivo. Najboljše se je zapelat do Porsche Maribor, pa gledat one kak se po prometu preganjajo do rondoja in nazaj. Vsako nedeljo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Do 10 se zbirajo prijave. Drugače se pa v začetku junija podobna zadeva pripravlja v MS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Škoda kuplunge :) Zakaj za motoriste nikol ne organizirajo tega? Čeprav je že za avtomobile nezanimivo. Najboljše se je zapelat do Porsche Maribor, pa gledat one kak se po prometu preganjajo do rondoja in nazaj. Vsako nedeljo :) Kar dol na ovinek pridi, da kakšno pametno rečemo... :ph34r: :ph34r: :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 mal daleč je za nas gorence ampak men se zdi,da bo v logatcu tud dragracing letos,tko,da bom šel tja pogledat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Parking je OGROMEN, tako da ni za bat!! Bo pa ena manjša vsota za plačat (lani 100sit za cel dan). Vozijo po večini originalni motorji, vsaka predelava se sešteva z dodatnimi točkami. 7:30 do 9:30 je tehnični pregled in verifikacija 9:45 do 10:00 sestanek tekmovalcev 10:15 do 11:30 trening 11:30 do 16:30 kvalifikacije po razredih 16:30 do 17:00 odmor in razglasitev finalistov 17:00 do 19:00 finale po razredih 19:00 do 19:15 objava neuradnih rezultatov 19:15 do 19:30 uradni rezultati 19:30 do 20:00 podelitev priznanj in pokalov 20:00 zaključna prireditev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Kwa.....a se vedno noce noben mojga suzuyamahonsakija za posodit????? Sej nocm druzga, kukr pa sam en pokal :D :D :D LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Kwa.....a se vedno noce noben mojga suzuyamahonsakija za posodit????? Jaz bi z veseljem pa ne morem... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Jaz bi z veseljem pa ne morem... :( Zakaj pa ne??????? :blink: LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Zakaj pa ne??????? :blink: 1. Priso z bolnice in ni varjante da vozim motor :( 2. Dvomim da bi ga dal GLIH MENI :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Vozijo po večini originalni motorji, vsaka predelava se sešteva z dodatnimi točkami. A je to tudi za motocikle ali kako!?!??! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Zanimivo...sam predaleč zame...uživajte! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Škoda kuplunge :) Zakaj za motoriste nikol ne organizirajo tega? Čeprav je že za avtomobile nezanimivo. Najboljše se je zapelat do Porsche Maribor, pa gledat one kak se po prometu preganjajo do rondoja in nazaj. Vsako nedeljo :) Kar dol na ovinek pridi, da kakšno pametno rečemo... :ph34r: :ph34r: :P ;) Sn opazo, da mate spodaj že debatni krožek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 (popravljeno) Vozijo po večini originalni motorji, vsaka predelava se sešteva z dodatnimi točkami. A je to tudi za motocikle ali kako!?!??! Mislim, da če maš vsaj kako 600-ko in 100km, ti oni niti z predelanim Murcielagom turbo poleg ne pride zato nima smisla :) Da bi pa tekmovali motorji med seboj je pa itak brezveze, ker majo na tisto osmino milje skoraj isti pospešek (neglede al je 600 al 1000). Zgleda, da je na enih fast & furious pusto močne posledice :) Popravljeno Maj 15, 2003. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Zakaj pa ne??????? :blink: 1. Priso z bolnice in ni varjante da vozim motor :( 2. Dvomim da bi ga dal GLIH MENI :rolleyes: :D Eh....Jure....ti si tud en..... Pa sej sm reku da posodim....a sem kje kake pogoje postavu??? Lp Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 a sem kje kake pogoje postavu??? Jih nisem zasledil...me pa zanima ce je kdo bil na letaliscu in kdo je zmagovalec? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 B) Je bil kdo tam, kak je blo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se