Hornet Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Če si bil psiho so to radi naredili, zaradi svoje varnosti. :krneki:
roko Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Nikoli ne podpisujte pošte MORS-A,če pa je vaše motorno vozilo že v evidenci ,potem si nekako ustvarite napako da je nevozno. O tem jih obvestite .Nevoznega vozila nimajo kaj rabit.Pred leti sem postopek večkrat ponovil. :headbang: :headbang: :headbang: .Od takrat imam mir ,in nisem več v njihovih evidencah. :evilgrin: :evilgrin:
TONTO Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Tko da tut hayabusa pride prav :D Pa še tolk velika je da se da haubico gor montirat :D Si predstavljaš to ? Ustreliš pa prehitiš metek :P
oks Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Če si bil psiho so to radi naredili, zaradi svoje varnosti. :krneki: Ja, pa imam sedaj mir pred njimi. Začelo pa se je tako, da niso imeli povelniki pojma zakaj se gre v vojski in sem jih moral kar malo učiti, danes je mogoče drugače, ampak jaz v primeru vojne se sigurno ne grem boriti za Slovenijo. Razen v primeru, da bosta Rjavec in Janša z menoj skupaj v jarku.
paris2 Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Kaj a to se še dogaja al kaj? da dobiš pošto dam??? Ma tut v sanjah mi na pamet ne pride da jim bi ga dal! Ga bi že h komu pelu na drug konc L al pa kje garažo najel. Jim bi sam reku: "Sanja Svinja Kukuruz... a kukuruza nema!" Tolk glup pa že nism! Bi pa rd vidu ja kako bi kolega pogledu če bi mogu dal svojo novo hondo CBR1000RR k jo je kupu za 11.000€ v posojo ?!? aha me zanima?!? :naughty:
Fritz Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Ja, pa imam sedaj mir pred njimi. Začelo pa se je tako, da niso imeli povelniki pojma zakaj se gre v vojski in sem jih moral kar malo učiti, danes je mogoče drugače, ampak jaz v primeru vojne se sigurno ne grem boriti za Slovenijo. Razen v primeru, da bosta Rjavec in Janša z menoj skupaj v jarku. Ti si itaq prepameten. Škoda da svoje globoke misli sploh deliš z nami, nevedeži. Kaj a to se še dogaja al kaj? da dobiš pošto dam???Ma tut v sanjah mi na pamet ne pride da jim bi ga dal! Ga bi že h komu pelu na drug konc L al pa kje garažo najel. Jim bi sam reku: "Sanja Svinja Kukuruz... a kukuruza nema!" Tolk glup pa že nism! Bi pa rd vidu ja kako bi kolega pogledu če bi mogu dal svojo novo hondo CBR1000RR k jo je kupu za 11.000€ v posojo ?!? aha me zanima?!? :naughty: Nč bat, takšne sirotinje kot jo imaš ti sploh ne pobirajo. SS mašin pa še nikoli niso. Po zadnjih novicah pobirajo samo tistim, ki so opaženi na Počku, saj so njihove mašine potrjeno sposobne off-roada. P.S. Kdo je v zadnjih 6-ih letih, odkar je vojska profesionalizirana, moral dati vozilo na vojaške vaje, ki jih v tem času ni bilo, spljoh (prosim, navajajte zanesljive podatke)? jokice :photo: :grim
oks Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Fritz če boš v dal za :beer1: pa ti razkrijem še kakšne kuharske skrivnosti. Drugače pa, če boš v sredo pri vaških ti pa tudi jaz častim :beer2: .
rosse20 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 hehe. k men kr naj pridejo, sej motorja v 99% nimam doma parkiranega :whistle:
Fritz Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 hehe. k men kr naj pridejo, sej motorja v 99% nimam doma parkiranega :whistle: Yamaha FZ6 N? Eh, s takšnim low-end modelom si pa res nihče ne bi šel rok mazat. Dandanes tud vojska ne vzame vsak šrot.
eXTReme13 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Jst se po počku vozm pa ni blo panike :> Torej če meni ne vzamejo ga ne bodo nobenmu. verjamem da jim bolj dišijo Ktm-i pa huse :P
Fritz Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Jst se po počku vozm pa ni blo panike :> Torej če meni ne vzamejo ga ne bodo nobenmu. verjamem da jim bolj dišijo Ktm-i pa huse :P Saj..ta yamahin približek enduro mašini je primeren kvečjemu za premagovanje robnikov po Ljubljani :evilgrin:
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Saj..ta yamahin približek enduro mašini je primeren kvečjemu za premagovanje robnikov po Ljubljani :evilgrin: Pa kako si lahko tako zloben??? :worship: :lol1:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Saj..ta yamahin približek enduro mašini je primeren kvečjemu za premagovanje robnikov po Ljubljani :evilgrin: si vozu ? po počku se čist ok obnese :> Pa tut na morje lahko grem k s ktm-om ne morm :> Multifunkcijski moped :>
simonsi Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 :> Multifunkcijski moped :> Ja, vse neki na pol. :P
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Ja, vse neki na pol. :P Opala, tota tud peče :naughty:
buellina Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 moje osice pa ne...ooo neee :nono: jo tut raj v Ledavski potok odpeljem
Fritz Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 (popravljeno) moje osice pa ne...ooo neee :nono: jo tut raj v Ledavski potok odpeljem A tole? :eek: :kva1: :lol1: - you must be joking O:-) Popravljeno Oktober 20, 2008. Popravil Fritz
buellina Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 A tole? :eek: :kva1: :lol1: - you must be joking O:-) uuu ti zloba ti!! :evilgrin: boš še ti videl!!! :winkiss: js se bojim za to, kar mam rada... :cry: sploh, če si to tak težko privoščim, kot sem si!! evo, to je to...
Fritz Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 uuu ti zloba ti!! :evilgrin: boš še ti videl!!! :winkiss: js se bojim za to, kar mam rada... :cry: sploh, če si to tak težko privoščim, kot sem si!! evo, to je to... Lej. Te čisto razumem, če bi šlo za količkaj resno možnost, da ti država zapleni vozilo. Če bi pa brala temo od začetka ne pa nakladanje vsakega bizgeca, potem bi videla slednje: - v evidenco so dajali vozila, ki bi jim lahko resno služila (čeprav so notri padli tudi kaki šminkerski terenci); - to je bilo resno, ko je SV z rezervo vred štela 60.000 ljudi (in ko smo še imeli sveže spomine na vojno v neposredni soseščini); - danes SV šteje nekih 7.500 ljudi od načrtovanih 12.000, vozil imajo zadosti; - velikih vaj z rezervo ni več odkar je vojska profesionalizirana (leta 2002), rezerva je sedaj prostovoljna - pogodbena in je ni veliko; - še vedno se da vozilo poslikati oz. odpeljati cenilcu na oceno morebitne škode, če ti ga že vzamejo in poškodujejo, kar se pa po moje ne bo zgodilo, razen v primeru zelo resne situacije..tedaj bo pa vsaj meni prekleto malo mar za vso imetje, ki ni nujno potrebno za zagotavljanje preživetja. B)
buellina Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 se opravičujem, prebrala vseh 21 strani teme... in samo stegnila jezik. pa če sem bizgec gor al pa dol... ups, spet nakladam tam, kjer ne smem... :rolleyes:
TinaRR Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Ni šans da mi ga zapleni. Sploh pa z njim nimajo kaj počet saj ni za po hosti :whistle:
HHV Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Ni šans da mi ga zapleni. ... Ponavadi res pridejo prej lepo vprašat. In rečeš ne, oni pa poklapano gredo naprej druge fehtat. Ja, tko je to...
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) Ni šans da mi ga zapleni. Sploh pa z njim nimajo kaj počet saj ni za po hosti :whistle: Kaj da ne?? Veš kak gre s CBR-ko po hosti.... :naughty: Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil GRUNF
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 si vozu ? po počku se čist ok obnese :> Pa tut na morje lahko grem k s ktm-om ne morm :> Multifunkcijski moped :> Odvisn, kdo vozi in kje in kako. Po ravnem travniku je morda res kompetentna mašinka ... Ko pa voznik zahteva resno delo, pa je vse skupaj sam še za u grapo zbasat ...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Kaj da ne?? Veš kak gre s CBR-ko po hosti.... :naughty: itak! Kaj nisi videl filma Biker Boyz!!! ; ) Baje bo zaj enkrat Erjavec začel testne vožnje soebno delat z vsemi motorji v Slo, da izbere tiste, ki bi bli primerni ... ;)
Priporočene objave