vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Po ravnem travniku je morda res kompetentna mašinka ... Ko pa voznik zahteva resno delo, pa je vse skupaj sam še za u grapo zbasat ... XTjka je za "poj v pizdo", tolko o kompetenci... Bo kr treba za lopato prijet, pa eno ornk luknjo skopat.
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 itak! Kaj nisi videl filma Biker Boyz!!! ; ) Baje bo zaj enkrat Erjavec začel testne vožnje soebno delat z vsemi motorji v Slo, da izbere tiste, ki bi bli primerni ... ;) Al pa Torque, tam se še boljše vidi... A mi lahko kdo potrdi info, da si je Erjavec novo CBH 600 HH nabavu? :?
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) itak! Kaj nisi videl filma Biker Boyz!!! ; ) Baje bo zaj enkrat Erjavec začel testne vožnje soebno delat z vsemi motorji v Slo, da izbere tiste, ki bi bli primerni ... ;) Nope, sn pa podobne scene videl v Torque..(al nekaj takega)...v glavnem za :SS :slap: Evo milu mater, pa me je ovi Vapo prehito.....Ona scena med palmami je za oskarja :lol1: Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil GRUNF
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) Al pa Torque, tam se še boljše vidi... A mi lahko kdo potrdi info, da si je Erjavec novo CBH 600 HHV nabavu? :? Heheevka...cccc Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil GRUNF
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Evo milu mater, pa me je ovi Vapo prehito..... Hja, a te kdaj ne... :whistle: B)
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Hja, a te kdaj ne... :whistle: B) Naj pomislim...........................ne............ :closedeyes:
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Naj pomislim...........................ne............ :closedeyes: Ne bit no žalosten.... :( :friend1:
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Ne bit no žalosten.... :( :friend1: Vapo evo.....vidi labuda
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Vapo evo.....vidi labuda Jaz mam tebe tut rad :004 :P
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Nope, sn pa podobne scene videl v Torque..(al nekaj takega)...v glavnem za :SS :slap: Evo milu mater, pa me je ovi Vapo prehito.....Ona scena med palmami je za oskarja :lol1: aja pizdovci sej res - jaz sem film zamešal, vidva mata prav, jaz pa malo manj prav :D
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 aja pizdovci sej res - jaz sem film zamešal, vidva mata prav, jaz pa malo manj prav :D Čuj, pa kaj si ti dvomo v naji.... :hmm: :nono:
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) :topic: ....je že zdavnaj cela tema....seli jo v Krneki....al pa zakleni.... Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil GRUNF
Priporočene objave