Guest 1 Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 tudi boooogati jokajo spomnite se princese Diane sreča ni nikoli bila odvisna od denarja denar pa vedno od sreče jaz sem bil srečen kot študent s svojo punco v kletni sobici, vlažni, da je bilo vse od oblek naprej plesnivo in smrdeče, pa danes, ko imam takorekoč vse kar mislim da ustvarja srečo: otroke na katere sem ponosen da kar pokam od važnosti, ko beseda nanese na to.. ženo, v katero sem zaljubljen po 13 letih kot prvega dne pa denarja ravno prav - ne, za izlet na Karibe ni dovolj, je pa toliko da se imam fajn sreča - to je v naših glavah.. če je tu vse ok smo srečni.. če pa ni - pa nič ne pomaga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Znati uživati v revščini, v bogastvu, v nečem vmes je umetnost oz. dobra sposobnost ali lastnost posameznika. Ni nujno, da bo srečen revež tudi srečen, ko bo bogat. Vse je odvisno od lastnosti posamezne osebe kako se sooča s stanjem v katerem je. Zagotovo pa je srečnež tisti, ki zna bit srečen v revščini, bogastvu in v nečem vmes. :) Za srečo: Ne čakaj, da ti srečo podarijo drugi ali da bo prišla sama, podarjaj jo sebi in drugim kar sam, čimprej. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Kaj je boljše : bit, - brez kurca - brez sreče ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Kaj je boljše : bit, - brez kurca - brez sreče ;) Kar sam odgovori na to bedasto vprasanje!! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Kaj je boljše : bit, - brez kurca - brez sreče ;) Kar sam odgovori na to bedasto vprasanje!! :lol: Sem šel pogledat. Še vedno je v rubriki kr' neki To je resno vprašanje za tako rubriko. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Kaj je boljše : bit, - brez kurca - brez sreče ;) eno izmed najboljsih vprasanj kar sem jih prebral na tabli v zadnjem casu, me je skoraj pobralo od smeha, bravo RAN :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 (popravljeno) Kaj je boljše : bit, - brez kurca - brez sreče ;) Za mene prvo, ker ga nimam :P . Zate pa tudi prvo, če te ne moti, da bi bil ženska. Popravljeno Maj 16, 2003. Popravil superca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Zdej se sprašujem, al si brez kurca, pa maš srečo, da te nobena ne povoha, da bi to ugotovila, al maš kurca, pa nimaš sreče, ker vsaka ugotovi, da ga ne znaš uporabljati?? :lol: :lol: :lol: :P :P :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Preveč komplicirate, če imaš srečo ti lahko drug zrase. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Preveč komplicirate, če imaš srečo ti lahko drug zrase. :) Ti imaš res srečo, če v to verjameš ;) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Kaj je boljše : bit, - brez kurca - brez sreče ;) Za mene prvo, ker ga nimam :P . Zate pa tudi prvo, če te ne moti, da bi bil ženska. V vsakem primeru je bolje biti brez kurca - če imaš srečo, ga dobiš (za ženske) oziroma ti zraste (za moške). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Preveč komplicirate, če imaš srečo ti lahko drug zrase. :) Ti imaš res srečo, če v to verjameš ;) . torej je v tiču problem......... :P :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Preveč komplicirate, če imaš srečo ti lahko drug zrase. :) Ti imaš res srečo, če v to verjameš ;) . Moraš, v srečo enostavno moraš verjeti. Zato pa smo na svet. Da se ljubimo, in da verjamemo in ko verjameš imaš. Verjamem, da ste zdaj zastopli. Saj ni bilo teško. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Preveč komplicirate, če imaš srečo ti lahko drug zrase. :) Ja, se strinjam.......sam prej se moraš v Černobil preselit....... :wacko: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Preveč komplicirate, če imaš srečo ti lahko drug zrase. :) Al pa ti ga kdo renta, al pa da v uporabo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se