Skoči na vsebino

navezovanje stikov s puncami

Priporočene objave

Objavljeno

Sorry Ice če spet smetim po forumu...sam res nism nobene teme najdu na to temo.

Zgleda da noben nima problemov s tem?!?!? <_<

No kot je iz naslova razvidno imam probleme z navezovanjem stikov :unsure:

Kakšen predlog? mišlenje? izkušnje? karkoli v zvezi s tem?

Ker vem ,da mate vsi najmanj 2x tolk let kot jz mislm ,da ne bo problem česa koristnega napisat :)

Objavljeno

Dovoli eno vprasanje: Imas komplekse? In ce imas...katere?

Objavljeno

5 pirov na hitro po grlu spusti pa mars na kako studentsko festo, pol pa ni vrag da nebos navezal stikov, :D :D , no, to je samo ena izmed tisoc moznosti....

Objavljeno

ej ne vem česa te je strah... pristopi do željene osebe. Če te bo zavrnila ali pa se boš osramotil, pejt z dvignjeno glavo domov, sedi na motor in se vozi po zadnji,sprenji, žgi gumo in delaj oslarije :D

Objavljeno

Jaz to rešujem skrajno enostavno: pustim, da me punce posilijo B)

BTW: če punca posili moškega, se to pravno kvalificira kot "posilstvo iz malomarnosti". Kazen je zanemarljiva B)

Objavljeno
Dovoli eno vprasanje: Imas komplekse? In ce imas...katere?

recimo ,da mam enega? al nimam? še sam ne vem. Sošolce bolj poznam kot sebe <_< . Če mam kak kompleks mam manjvrednostenga <_< :angry:

Objavljeno
ej ne vem česa te je strah... pristopi do željene osebe. Če te bo zavrnila ali pa se boš osramotil, pejt z dvignjeno glavo domov, sedi na motor in se vozi po zadnji,sprenji, žgi gumo in delaj oslarije :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Objavljeno

...enduras... ...DTja mas... ...po zadnem gre bl ko po obeh... ...ni vrag d neb najdu kake kespicke... :P :D :rolleyes: :lol:

pi es: tazadno punco sn nagovoril ko se je s svojim (bivsim) tipom lizala... ;) B)

Objavljeno (popravljeno)

js sm dobu v mlaadosti eno pozitivno iskušno, kje pol zmeri delovala (33 let je od takrat)

RESNO, brez zajebancije

vidu sm jo na avtobusu, žvečer, tema se je že delala k sm šou s predavanj

deklica iz mojh sanj

črni lasje kot oglje & temnoplave oči.. da ne govorim naprej

ooojojjooj

kr mrčkat sam hotu, tooolk je bla leeeepa

gledam - ona ništa

pol pa vidm da hoče izstopiti pri bežigrajskem stadionu

že odhaja - zdej al nkol

skočm za njo dol iz autubusa - tolk sm prletu, da sm se koomi ustavu pr nej

deklica se prestrašena obrne

"Ne se bat" sm reku "nič hudega ti nočem, samo takooo si leeeepa, da se mi kar meša.. a te lahko vsaj na kavo povabim?"

nekaj trenutkov je bila tiho

potem se je zasmejala in

"V redu" je rekla "ampak sam kavo, ker se mi mudi"

no in pol je blo kar je blo :wub:

od takrat naprej sem to "direktno" taktiko, še velikokrat preizkusil - vedno z uspehom - pa nisem ne vem kak lepotec ali šarmer, raje nasprotno

pravzaprav sem prepričan, da imajo dekleta raje tak direkten pristop, po drugi strani pa takoj veš pri čem si (tudi košarice smo dobivali)

NA 5 PEROV PA PUZAB, ČE HOČEŠ KAKO RESNO DOBIT

TO TOLK IZ UST SMRDI (je že več deklet to direktno reklo)

DA SI ŽE NA DVA METRA OUT

TOREJ

PEPRMINT V USTA, stopi k njej in ji reci: "Lepa si za znort, ..."

prvič bo težko, drugič ne več, tretjič bo pa to kot bi rekel "dober dan soseda"

;)

Popravljeno . Popravil 1
Objavljeno

eh pa še neki:

kompleksov NI

to so si zmislili psihiči, da lahko od naivcev denar kasirajo

:D :D :D

Objavljeno
Jaz to rešujem skrajno enostavno: pustim, da me punce posilijo B)

BTW: če punca posili moškega, se to pravno kvalificira kot "posilstvo iz malomarnosti". Kazen je zanemarljiva B)

:P

razlaga pred sodnikom za prekrške:

"Jaz sem se po nerodnosti glih tja usedla k ga je Pepe meu"

:D :D :D :D :D

Objavljeno

razlaga pred sodnikom za prekrške:

"Jaz sem se po nerodnosti glih tja usedla k ga je Pepe meu"

:D :D :D :D :D

NEEEEEEE! Pač pa: bil je tako malomaren, da sem morala nekaj ukrenit...

Ponavadi so oproščene.... ;) :D

Objavljeno

Uf ja pojdi do punce ne rabis prec direkt vsega povedat lahko zacnes tko s skratnik navezovanjem stikov a ne pa povabis jo na sok al pa kaj pa pol vidis pa ji zvecer al kdaj ze gresta na sok pacp oves kva ji mas nc se bat

ce bo punca normalna ce te bo zavrnila ti bo to na lep nacin povedala ce pa bo za bos pa videl kaj naprej..

Objavljeno

Jaz se postavim zraven punce, malo čudno gledam, pa se delam ful norega...

Jasno, v 99% se iz situacije ne izcimi nič... ;) Ninevemkaj tehnika, je pa moja! :ph34r:

Urbi

Objavljeno
malo čudno gledam, pa se delam ful norega...

Jasno, v 99% se iz situacije ne izcimi nič... ;)

V tistem 1 procentu pa pokasiras kaki :o pogled ne? :lol: Nekaj takega moj kolega dela ko grema vun pa se morem vedno smejat ko tele :rolleyes: :lol:

Objavljeno

Vprašaš dekle ,če bi imela steboj spolne odnose in odgovora sta lahko samo dva,ostalo je zgubljanje časa. :D ;) :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

enduraš .... če se ne motim maš ti pol 16 al 17 let in imaš probleme z navezovanjem stikov ?! :blink: Pa daj .... najbrž še nisi srečal kake prave in se ti zato zdi da ti vse skupaj ne gre preveč od rok .... bo že, bo že .... ;)

Lp, Mateja

Popravljeno . Popravil bauca
Objavljeno
Vprašaš dekle ,če bi imela steboj spolne odnose in odgovora sta lahko samo dva,ostalo je zgubljanje časa. :D ;) :rolleyes:

Ti si preveč direkt ..... to je treba počasi ..... :P :lol:

Objavljeno
Lp, Mateja

lej lej lej enduras z bauco se dub se svoje ime je podpisala k ga nikol ne ce pa ze pa zelooo redko. Njo prasi ce gresta ven hehe :P

Objavljeno

ja ker sta oba mladoletna, naj ne bi bilo težav :P

Objavljeno

:D am.... ona je z MB jz pa LJ <_< :ph34r: . Kva a pol sm jz edini bebec k ma probleme s tem? <_< :angry:

Objavljeno
:D am.... ona je z MB jz pa LJ <_< :ph34r: . Kva a pol sm jz edini bebec k ma probleme s tem? <_< :angry:

Hm.....ne........si pa eden redkih, ki se naglas sekiraš zaradi tega........ ;) :P

Alla B)

Objavljeno

Hehe, bo že nekega dne ena pristopila do tebe in bo rekla, da si fajn po zadnjem se vozil. Pol boš pa ti rekel, da znaš po sprednjem tudi. To bo mati tvojih otrok :D :D

Objavljeno
Hehe, bo že nekega dne ena pristopila do tebe in bo rekla, da si fajn po zadnjem se vozil. Pol boš pa ti rekel, da znaš po sprednjem tudi. To bo mati tvojih otrok :D :D

a ti to iz izkušenj? :D :D :D :P

Objavljeno

Ja tako je bilo pri meni. Pri 18ih sem oče sedmih otrok :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!