enduraš Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Sorry Ice če spet smetim po forumu...sam res nism nobene teme najdu na to temo. Zgleda da noben nima problemov s tem?!?!? <_< No kot je iz naslova razvidno imam probleme z navezovanjem stikov :unsure: Kakšen predlog? mišlenje? izkušnje? karkoli v zvezi s tem? Ker vem ,da mate vsi najmanj 2x tolk let kot jz mislm ,da ne bo problem česa koristnega napisat :)
AREA Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Dovoli eno vprasanje: Imas komplekse? In ce imas...katere?
king4ever Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 5 pirov na hitro po grlu spusti pa mars na kako studentsko festo, pol pa ni vrag da nebos navezal stikov, :D :D , no, to je samo ena izmed tisoc moznosti....
igralec Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 ej ne vem česa te je strah... pristopi do željene osebe. Če te bo zavrnila ali pa se boš osramotil, pejt z dvignjeno glavo domov, sedi na motor in se vozi po zadnji,sprenji, žgi gumo in delaj oslarije :D
Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Jaz to rešujem skrajno enostavno: pustim, da me punce posilijo B) BTW: če punca posili moškega, se to pravno kvalificira kot "posilstvo iz malomarnosti". Kazen je zanemarljiva B)
enduraš Objavljeno Maj 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Dovoli eno vprasanje: Imas komplekse? In ce imas...katere? recimo ,da mam enega? al nimam? še sam ne vem. Sošolce bolj poznam kot sebe <_< . Če mam kak kompleks mam manjvrednostenga <_< :angry:
enduraš Objavljeno Maj 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 ej ne vem česa te je strah... pristopi do željene osebe. Če te bo zavrnila ali pa se boš osramotil, pejt z dvignjeno glavo domov, sedi na motor in se vozi po zadnji,sprenji, žgi gumo in delaj oslarije :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zok Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 ...enduras... ...DTja mas... ...po zadnem gre bl ko po obeh... ...ni vrag d neb najdu kake kespicke... :P :D :rolleyes: :lol: pi es: tazadno punco sn nagovoril ko se je s svojim (bivsim) tipom lizala... ;) B)
Guest 1 Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 (popravljeno) js sm dobu v mlaadosti eno pozitivno iskušno, kje pol zmeri delovala (33 let je od takrat) RESNO, brez zajebancije vidu sm jo na avtobusu, žvečer, tema se je že delala k sm šou s predavanj deklica iz mojh sanj črni lasje kot oglje & temnoplave oči.. da ne govorim naprej ooojojjooj kr mrčkat sam hotu, tooolk je bla leeeepa gledam - ona ništa pol pa vidm da hoče izstopiti pri bežigrajskem stadionu že odhaja - zdej al nkol skočm za njo dol iz autubusa - tolk sm prletu, da sm se koomi ustavu pr nej deklica se prestrašena obrne "Ne se bat" sm reku "nič hudega ti nočem, samo takooo si leeeepa, da se mi kar meša.. a te lahko vsaj na kavo povabim?" nekaj trenutkov je bila tiho potem se je zasmejala in "V redu" je rekla "ampak sam kavo, ker se mi mudi" no in pol je blo kar je blo :wub: od takrat naprej sem to "direktno" taktiko, še velikokrat preizkusil - vedno z uspehom - pa nisem ne vem kak lepotec ali šarmer, raje nasprotno pravzaprav sem prepričan, da imajo dekleta raje tak direkten pristop, po drugi strani pa takoj veš pri čem si (tudi košarice smo dobivali) NA 5 PEROV PA PUZAB, ČE HOČEŠ KAKO RESNO DOBIT TO TOLK IZ UST SMRDI (je že več deklet to direktno reklo) DA SI ŽE NA DVA METRA OUT TOREJ PEPRMINT V USTA, stopi k njej in ji reci: "Lepa si za znort, ..." prvič bo težko, drugič ne več, tretjič bo pa to kot bi rekel "dober dan soseda" ;) Popravljeno Maj 16, 2003. Popravil 1
Guest 1 Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 eh pa še neki: kompleksov NI to so si zmislili psihiči, da lahko od naivcev denar kasirajo :D :D :D
Guest 1 Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Jaz to rešujem skrajno enostavno: pustim, da me punce posilijo B) BTW: če punca posili moškega, se to pravno kvalificira kot "posilstvo iz malomarnosti". Kazen je zanemarljiva B) :P razlaga pred sodnikom za prekrške: "Jaz sem se po nerodnosti glih tja usedla k ga je Pepe meu" :D :D :D :D :D
Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 razlaga pred sodnikom za prekrške: "Jaz sem se po nerodnosti glih tja usedla k ga je Pepe meu" :D :D :D :D :D NEEEEEEE! Pač pa: bil je tako malomaren, da sem morala nekaj ukrenit... Ponavadi so oproščene.... ;) :D
Vrtnica Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Uf ja pojdi do punce ne rabis prec direkt vsega povedat lahko zacnes tko s skratnik navezovanjem stikov a ne pa povabis jo na sok al pa kaj pa pol vidis pa ji zvecer al kdaj ze gresta na sok pacp oves kva ji mas nc se bat ce bo punca normalna ce te bo zavrnila ti bo to na lep nacin povedala ce pa bo za bos pa videl kaj naprej..
urbi Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Jaz se postavim zraven punce, malo čudno gledam, pa se delam ful norega... Jasno, v 99% se iz situacije ne izcimi nič... ;) Ninevemkaj tehnika, je pa moja! :ph34r: Urbi
AREA Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 malo čudno gledam, pa se delam ful norega... Jasno, v 99% se iz situacije ne izcimi nič... ;) V tistem 1 procentu pa pokasiras kaki :o pogled ne? :lol: Nekaj takega moj kolega dela ko grema vun pa se morem vedno smejat ko tele :rolleyes: :lol:
BIG YELLOW Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Vprašaš dekle ,če bi imela steboj spolne odnose in odgovora sta lahko samo dva,ostalo je zgubljanje časa. :D ;) :rolleyes:
bauca Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 (popravljeno) enduraš .... če se ne motim maš ti pol 16 al 17 let in imaš probleme z navezovanjem stikov ?! :blink: Pa daj .... najbrž še nisi srečal kake prave in se ti zato zdi da ti vse skupaj ne gre preveč od rok .... bo že, bo že .... ;) Lp, Mateja Popravljeno Maj 17, 2003. Popravil bauca
bauca Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Vprašaš dekle ,če bi imela steboj spolne odnose in odgovora sta lahko samo dva,ostalo je zgubljanje časa. :D ;) :rolleyes: Ti si preveč direkt ..... to je treba počasi ..... :P :lol:
Vrtnica Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Lp, Mateja lej lej lej enduras z bauco se dub se svoje ime je podpisala k ga nikol ne ce pa ze pa zelooo redko. Njo prasi ce gresta ven hehe :P
igralec Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 ja ker sta oba mladoletna, naj ne bi bilo težav :P
enduraš Objavljeno Maj 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 :D am.... ona je z MB jz pa LJ <_< :ph34r: . Kva a pol sm jz edini bebec k ma probleme s tem? <_< :angry:
Alla Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 :D am.... ona je z MB jz pa LJ <_< :ph34r: . Kva a pol sm jz edini bebec k ma probleme s tem? <_< :angry: Hm.....ne........si pa eden redkih, ki se naglas sekiraš zaradi tega........ ;) :P Alla B)
igralec Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Hehe, bo že nekega dne ena pristopila do tebe in bo rekla, da si fajn po zadnjem se vozil. Pol boš pa ti rekel, da znaš po sprednjem tudi. To bo mati tvojih otrok :D :D
enduraš Objavljeno Maj 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Hehe, bo že nekega dne ena pristopila do tebe in bo rekla, da si fajn po zadnjem se vozil. Pol boš pa ti rekel, da znaš po sprednjem tudi. To bo mati tvojih otrok :D :D a ti to iz izkušenj? :D :D :D :P
igralec Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Ja tako je bilo pri meni. Pri 18ih sem oče sedmih otrok :P
Priporočene objave